• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolarını bu yöntemle vermiş.

arzu arkadaşım bende yaklaşık 4 ay oldu doğum yapalı hem sütü artırıyor dedinya biraz bahsedebilirmisin benim çeşitli çabalarım var süt olsun diye ama kilo oluyor fikirlere ihtiyacım var:emir_bebek:

bence soğuk su emziren kadınlar için pek uygun değil diye düşünüyorum çünkü bizim rahatsızlanmamız demek bebeğimizin rahatsızlanması demek.Ayrıca soğuk suyu içen kişi emzirme dönemindemi içti yada hiç emzirmedimi?

minik bende emzirme dönemi boyunca kilo veremiyorum bu benim 2. doğumum ilk emzirme dönemim öyle oldu.Kızımı sütten kestim hemen kilo verdim yani bünye ve iştahla alakalı herhalde.çünkü süt olsun diye iyi yedim heralde esasen bol sıvı tüketmek gerekiyormuş günde en az 12 bardak su süt ayran şeklinde.anne olmak kolay değil

arzu arkadaşım bende yaklaşık 4 ay oldu doğum yapalı hem sütü artırıyor dedinya biraz bahsedebilirmisin benim çeşitli çabalarım var süt olsun diye ama kilo oluyor fikirlere ihtiyacım var:emir_bebek:

canım linki veriyorum ben henüz deneyemedim.daha doğrusu eşim izin vermedi.midemi rahatsızlandırırım diye endişe etti.bu diyeti ben şubat ya da mart ayında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.diyetisyene de danışıp öyle yapmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/sogan-suyu-ile-zayiflayin-t78934/index.html

kesinlikle soğan suyuymuş lahana çorbasıymış inanmayın ben yaptım ve hipotiroid hastası oldum ve bıktım artık her sabah aç karnına ve her gün aynı saatte ilacını almazsan metabolizma yavaşlıyor ve düzenli kullanacaksın 15 dak sonra yemek yiyeceksin üstüne kolestrolüm çıkar yemekten sonra uyku basar kansız kalırsın çok zor arkadaşlar inanmayın böyle şeylere diyetisyenden başka oda doğru dürüst güvenebileceğiniz birinden başka kimse yardım edemez

merhaba ben 8 ay önce doğum yaptım 67 kiloyla hamile kaldım 98 kiloyla normal doğum yaptım bebek 4100 gr doğdu doğumdan çıktığımda 85 kiloydum tam 1 hafta sonra 80 kiloydum kilolarımı kafaya takmıştım herkes hamileyken o kadar üstüme geldi ki artık bende öyle kalacağımı düşünüyordum ama iş onların umduğu gibi olmadı bebeğime olan aşkım beni günden güne eritti şu an (tabiiki egzersiz deyaptım )57 kiloyum herkes genç kız gibisin diyor hatta o öyle kalıcan diyenler yüzüme bakmaya utanıyor kendilerinden çok çok formda görünüyorum size tavsiyem bol su tüketin kabak soğan maydanoz ve domates içerikli çorbalar tüketin akşam 7 den sonra yemek yemeyin evde mutlak baskül olsun kendinizi kontrol edin hoşçakalın

merhaba ben 8 ay önce doğum yaptım 67 kiloyla hamile kaldım 98 kiloyla normal doğum yaptım bebek 4100 gr doğdu doğumdan çıktığımda 85 kiloydum tam 1 hafta sonra 80 kiloydum kilolarımı kafaya takmıştım herkes hamileyken o kadar üstüme geldi ki artık bende öyle kalacağımı düşünüyordum ama iş onların umduğu gibi olmadı bebeğime olan aşkım beni günden güne eritti şu an (tabiiki egzersiz deyaptım )57 kiloyum herkes genç kız gibisin diyor hatta o öyle kalıcan diyenler yüzüme bakmaya utanıyor kendilerinden çok çok formda görünüyorum size tavsiyem bol su tüketin kabak soğan maydanoz ve domates içerikli çorbalar tüketin akşam 7 den sonra yemek yemeyin evde mutlak baskül olsun kendinizi kontrol edin hoşçakalın
valla bravo a.s., yani ne diyebilirim ki 8 ayda 28 kilo vermişsin yani.önerilerin de tüm bebekli annelere duyurulur...yerimseniben

önceleri soğuk su yağları dondurur diye biliniyordu,şimdilerde ben de duyuyorum.Vücut soğuk suyu ısıtmak için daha çok enerji harcıyormuş.Sizce de mantıklı değil mi?Sıcak su ile soğuk suyu ayrı kablarda ocağa koysak soğuk su daha geç kaynar ve daha çok gaz kullanırız.Benim de on aylık bebeğim var,yazın bana da söylemişlerdi soğuksu olayını

merhaba arkadaşalar benim sorunm aynen doğumdan sonrakalan kilolar.bende 1,55 boy 45 kilo ile hamile kaldım.63 kilo ile 8 ay önce doğum yaptım....a.skilolar gitmek bilmiyor olmuyora.sdiyerek girdiler hayatıma yardım

arkadaşlar soğan suyuna yeni başladım.çok zyıflatıyormuş tabi yanındada yediklerimize dikkat edceğiz.bence en önemlisi ekmeği fazla kaçırıyorsak o kilo yapıyor.faydasını görürsem yazarım.ama hep arkadaşlarım soğan suyuyla kilo vermiş.kesin konuşuyorlar.

Iyide Hadi Soğuk Su Yaglari Eritiyo Diyelim.ben Emziriyorum Soğuk Su.sütümü üsütmeme Neden Olmazmi
:roflol: ay alemsin. su ve sıvılar süt yapar ama yaparken soğuk yapmaz merak etme. sütün kendi ısısı vardır.

Benimde Bildigim Kadari Soguk Su Yag Donduruo
soğuk su yağları dondurmuyor. konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi daha fazla kalori yakmaya neden oluyor sırnaşık şey

Soğuk suyu bilmiyorum ama bir zamanlar bizim kombide bir problem olmuştu.Bayan yaparken su bir ısınıp bir soguyordu.ışte o dönemde valla bende zayıflamış ve selülitlerim nerdeyse yok olmuştu.Ama tabi banyo yaparken sıcak suyun ardından gelen ılık ve sonrasındaki bayağı soğuğa yakın su beni üşütüyordu.Anladım ki bu faydalı oldu bana .

ebrikler darısı başımıza ben süt olsun diye bitki yağları suları içiyorum. süt iyide iştah açıyorlar...:1no2: sonra sabahın 3ü ben mutfakta ...

Ayrıca SAKIN MAYDANOZ YEMEYİN SÜTÜ AZALTIR...vücuttaki suyu atmaya yarar zaten kilo verdirmesinin sebebide o su gidince sütte azalıyor..

ben yemeklere bile katmıyorum..hatta eve bile almıyorum

arkadaşlar bende 52 kiloyla hamile kaldım,doğuma yakın bir ara 74 kiloydum sonrasına bakamadım biledelikafadulden... doğum yapalı bir ay oldu ve şuan 55kiloyum.sanırım biraz hızlı gitti özellikle emzirmenin çok yararı varmış onu anladım.sürekli sıvı tükettim ve bol sebze yemeği yedim..

Back