• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolarını bu yöntemle vermiş.

arzusoydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
795
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlara.s. bugün nette takılırken bu haberi gördüm ve hepimizin ortak derdi olan fazla kiloları vermeye yardımcı olabileceğini düşünerek buraya ekliyorum.ben de 11 ay önce doğum yaptım ve hala kilolarım var.bence denemekte yarar var ancak boğazlarımız falan da ağrımaz umarım.

Soğuk su içerek 20 kilo verdi
Spice Girls grubu üyelerinden Melanie Brown, doğum sonrası aldığı fazla kilolarından hiç diyet yapmadan kurtulmuş! Brown "Sadece her öğün soğuk su içtim" diyerek sırrını verdi.
Şu sıralar grubu Spice Girls ile çıkacakları dünya turnesinin heyecanını yaşayan Melanie Brown, güzel fiziğiyle genç kızlara taş çıkartıyor. 32 yaşındaki iki çocuk annesi ünlü yıldız, In Touch dergisine "Hayatımda kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim" diye konuştu.

VÜCUT ENERJİ YAKIYOR

Geçtiğimiz Nisan ayında kızı Angel Iris'i dünyaya getiren Brown, hamileliği döneminde yaklaşık 30 kilo aldığını ancak çoğunu hiç diyet yapmadan, sadece soğuk su içerek verdiğini itiraf etti.
Amerika'nın ünlü beslenme uzmanlarından Joey Kormier'in tavsiyesi üzerine; her öğünle birlikte soğuk su içen Brown, kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı: "Her öğünde soğuk su içtiğiniz zaman vücudunuz sindirim sürecinde içtiğiniz suyu ısıtabilmek ve vücut sıcaklığına getirebilmek için enerji harcıyor ve bu sayede kalori harcıyorsunuz. Bu formülle tam 20 kilo verdim." Sıkı diyetlere inanmadığını söyleyen Melanie Brown, günde üç ana öğünün yanında, ara öğün olarak taze sebze ve meyve tüketiyor.

benim bildigim soguk su yaglari donduruyor. Asla içmem. her zaman ilik su içeceksin

ben sizin gibi düşünmüyorum.soğuk su nasıl yağları dondursun canım.metabolizmayı hızlandırıcı etki yapıyor.akıl var , mantık var sonuçta içtiğimiz soğuk su , mideye gidiyor yağlara gitmiyor ki!

keşke daha önce okuyabilme imkanım olsaydı.mesela yazın.o zaman kesin denerdim.şimdi biraz çekiniyorum havalardan dolayı.

demin diyet topiklerini gezerken soğan suyuyla zayıflama konularını okudum.bence denemeye değer...hem sütü arttırıcı özelliği varmış , hem de zayıflatıcı.

bunu bende biliyorum vücüt soğuk suyun verdigi soguklugu ısıtmak için vücuda eşit sıcaklık dagıtmak için baya enerji harcıyorrr... kaynaklarımda sağlam:)))

bunu bende biliyorum vücüt soğuk suyun verdigi soguklugu ısıtmak için vücuda eşit sıcaklık dagıtmak için baya enerji harcıyorrr... kaynaklarımda sağlam:)))

teşekkürler canım yerimseniben,bunu ben de daha önce duymuştum. bir kaç defa televizyonda haberlerde söylemişlerdi ama bunu bir ünlü denemiş bakarmısın , sonuçta olumlu yani.denemesi bedava ama havalar müsait değil şimdilik...

kızlar ben çok şişko bir hamileydim 52 kiloyla hamile kaldım ve tam 23 kilo aldım.ne egzersiz ne diet hiç bi şy yapmadım ama siz yapın tabiher bünye aynı deil.önerebileceğim bir tek şeyvar mümkün oldukça çok emzirin günde 500 kalori yakıyor bebeğim 4 aylıktı ve tam 23 kilo vermiştim buyöntemle hem bebek hem siz rahat edersiniz..kolay gelsin

merhabalar,yeni giriş yaptım siteye maillerinzi okuyorum.Benimde sorunum doğum sonrası kiloları.25 kilo aldım ve maalesef 80 kiloda hamile kaldım.Doğum yapalı 3 ay oldu.Sadece 12 kilo vermiştim.Şimdi ise onlarıda geri alıyorum.Yememe çok dikkat ettiğim halde böyle.Çok sıkıntılıyım

üzülme minicik verirsin 1 yıl içinde ama sporu ihmal etme derim en azından bebiş uyuduğunda egzersiz yap kendine dikkat et öptüm bebişi

emeğe saygı çok doğru yazmadan olmaz....soğuk suyu bende duydum zayıflamada daha etkiliymiş.yanlız bu havadada çok zor en güzeli yazın yapmak ......ŞenizŞenizŞeniz

Arkadaslar soguk su yaglari dondururmu bilmiyorum ama bagirsaklari yavaslattigini biliyorum,cünkü evet vücut okadar cok enerji harciyorki busefer yemekleri zor sindirirmis diye okumustum.Oyüzden hep vuvüt isisinda olan su icmemiz lazim.
Sogan suyuna gelince valla aylarca yaptik ailece hic fayda etmedi.
En iyisi montignac metodu..
Anca öyle zayifladim.

emeğe saygı çok doğru yazmadan olmaz....soğuk suyu bende duydum zayıflamada daha etkiliymiş.yanlız bu havadada çok zor en güzeli yazın yapmak ......ŞenizŞenizŞeniz

Arkadaslar soguk su yaglari dondururmu bilmiyorum ama bagirsaklari yavaslattigini biliyorum,cünkü evet vücut okadar cok enerji harciyorki busefer yemekleri zor sindirirmis diye okumustum.Oyüzden hep vuvüt isisinda olan su icmemiz lazim.
Sogan suyuna gelince valla aylarca yaptik ailece hic fayda etmedi.
En iyisi montignac metodu..
Anca öyle zayifladim.

umaysu , sana katılıyorum canıma.s..
sana da teşekkür ederim didymos yorumların içina.s..sayfa da o kadar anlatmışlardı ki.soğan suyunu o yüzden yazıvermiştim.ikbal gürpınar çok kilo vermiş bu yöntemle...

Tesekkürler canim .denemekten zarar gelmez sanirim.
suyun kilo vermeye yardimci oldugu da ortada .
ayrica bayramini da kutlarim:1hug:

umaysu , sana katılıyorum canıma.s..
sana da teşekkür ederim didymos yorumların içina.s..sayfa da o kadar anlatmışlardı ki.soğan suyunu o yüzden yazıvermiştim.ikbal gürpınar çok kilo vermiş bu yöntemle...

Ikbal gürpinar hani su kimse yokmuyu sunan kadinmiydi?
Pekii nasil yapiyorsunuz sogan suyunu?
Ben sabah iyice hasliyordum icine bol limon sikip ac karnina iciyordum.
Aylarca yaptim ama fayda görmedim.
Yani yaninda yediklerimize edersek belki yardimci olur.

Tesekkürler canim .denemekten zarar gelmez sanirim.
suyun kilo vermeye yardimci oldugu da ortada .
ayrica bayramini da kutlarim:1hug:

Ikbal gürpinar hani su kimse yokmuyu sunan kadinmiydi?
Pekii nasil yapiyorsunuz sogan suyunu?
Ben sabah iyice hasliyordum icine bol limon sikip ac karnina iciyordum.
Aylarca yaptim ama fayda görmedim.
Yani yaninda yediklerimize edersek belki yardimci olur.

canım süpürgem :asigim: sağol.sizin bayramınız da kutlu olsun.:1hug:
didymoscum ,benim daha deneme fırsatım olmadı:sm_confused:.ama şu sayfalara bir bak istersen tatlım.yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/sogan-suyu-ile-zayiflayin-t78934/index.html.
ikbal gürpınar da evet o bayan canım.
a.s

Su zayıflatır mı? Sıcak-ılık- soğuk su içmek fark eder mi?

Su kalorisi olmayan tek besindir. Sağlıklı bir kişinin günde 2 lt. su içmesi gerekir. Kilo verim sürecinde vücudun su ihtiyacı da artar. Çünkü su hem vücuttaki ödemin boşalmasını hem de karaciğerin yağ metabolize etmesini kolaylaştırır. Yani kilo verimine çok büyük yardımı vardır.

Suya sıcak veya ılık içmek sadece sabah aç karnına bağırsakları çalıştırmak için kullanılır. Günlük su tüketimi için serin, kış için oda sıcaklığında suyun doğru tercih olacağı söylenebilir. netten alıntı.

sıcak su içine ya limon suyu yada sirke suyuyla içilirse günde 5 bardak yağları eritiyor, soğuk suyun hiçbir faydası yok denemeyin. emeğinize sağlk

Iyide Hadi Soğuk Su Yaglari Eritiyo Diyelim.ben Emziriyorum Soğuk Su.sütümü üsütmeme Neden Olmazmi

Back