• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kilolar

Nihalgisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
10
0
1
31
Evet heryere yazdım cevap alamadım umarım biri beni duyar kızlar doğuma girdigim kilolarla çıktım 81 di çıktım 1 hafta sonra yine 81 di çok şişmiştim 5 ayda eski kiloma döndüm ama yüzüklerim hala olmuyor şuan eski halimden 2 kilo daha zayıfım ama belim kalın ve yüzükler olmuyor 8 ay oldu normal mi böyle mi kalıcam artık bi aydınlatın nolur

Eski kilonuz nedir kaçla hamile kaldınız maçla doğum yaptınız şu anki kilonuz nedir?

Vücutta ödem vardır belki.. Ödem söktüren yiyecekler yiyip deneyebilirsiniz.. Yada ben bilmeden öyle bi şey yapmak istemiyorum diyorsanız bi dr a görünün .. Aslında olması lazım ama :KK16:

Ben 51 ile hamile kaldım 70 e çıktım şimdi 54 üm hala eskiye dönemedim benimde yumuş yumuş bıngıl bıngıl bi göbeğim oldu ümidimi kaybetmiş değilim .. Kilonuz gitmiş bence ödem

Ben döndüm eskisinden zayıf görünüyorum sezeryanliyim ama hiç göbeğim yok sanki kemiklerim gelişmiş ama inşallah ödemdir amin :dua:

Ayak numarası büyüyenler oluyor genelde öyle de kalıyor :) buna benzer bir irileşme söz konusu bence sizde kiloyu vermişsiniz daha ne istiyorsunuz :) yüzüğü değiştiriver olsun bitsin bir çocuk dünyaya geldi kolay değil bu işler:)

Back