doğum sonrası kilolar ne alemde

Sakin caanim birdah öyle emzirmesende kilo versem gibi laflar etmee..bak mazallah sütün mütün giderr.. Mama ile bebek büyütmek çok zorr oluyormuşş sen kilolu ol varsin millet dallag geçsin onlara ne ki snein kilondan..birgun sende verirsin merak etme..sütün olsunda şiman olda yeterki yavrun snei emsinn.. Anna sütünden sağlili ne varkii şu dünyada..bu dünya fani dünya.. Fani şeylere bukadar takip üzülme ..üzülecek dah önemli şeylerimiz var bizimmm((

ah canım ah emzirmek kadar güzel bişey varmı bak ben ne yaptıysam 2,5 aydan sonra mamaya başladım ama bebegim gene zayıf bişey degil memeyi zor veriyorum agzına bide üstüne üstelik dogumdan sonra75 kiloya düştüm onu ye sütüm artsın derken cıktımmı 81 kiloya ama artık normal yemeye başlıcam olmuyo anlıcagınız ama ne olursa olsun keşke bebegim tek beni emseydide 85 kilo kalsaydım emzirmeyi bırakana kadar sütünün kıymetini bil canım

bu arada benide eklermisiniz dogum kilom 84 şimdiki 81 dogumdan önce 68 ideal kilom 58 teşekkürler şimdiden

ay ebtuna cım ya taktıgın seye bak bosver salla gıtsın bebegın daha cok kucuk bacım ya mıllete bakma sen başta benım herif benle dalga gecıyo fıl gıbısın dıye onu bunu kafaya takarsak vay halımıze

kızlar bekın 6 ögün beslenin abur cuburu bırakın ekmekten biraz kısın tatlıya fazla yaklaşmayın 3 -3,5 litrede su icin inanın vericeksiniz kiloları böyle beslenirseniz eger siz istemeseniz bile gider kilolar:lepi:

ben böyle yaparak kilo veriyorum aralarda meyve veya eti formun kayısılı limonlu keten tohumlu elmalı ceişt ceşit bisküvileri var ondan yiyorum
canım cikolata cekersede eti formun cikolata kaplı yulaflı bisküvisini yiyorum hihoyyyt

sadece yapacagınız altı ögün yemekleri biraz daha az yag ve biraz daha az tuzlu yapmanız yeterli ekmegide biraz kısın inanın verirsiniz kiloyu

emzirmekte en büyük spormuş emzirirken 500 kalori yakarmışız bunu degerlendirmek zayıflamamıza daha yardımcı olur kızlar :dance:

valla ben artık çavdar ekmeği yiyorum,onu da en fazla günde 3-4 dilim...yoğurda keten tohumu karıştırıp yiyorum...
tatlıyı,abur cuburu kestim,canım isterse meyve ya da galeta yiyorum,demin midem kazınır gibi oldu,çabucacık salata yaptım kendime onu yedim...zayıflamayı çoook istiyorum,aynaya bakmaktan korkar oldum...dün saçımı boyattım,güzel güzel giyindim,makyaj yaptım,takılar taktım...ama hiç biri işe yaramadı...aynada gördüğüm kadın ben değilim,kendimi hiç güzel hissetmiyorum...
adasu ben de onu soracaktım canım,bu diyet ürünlerinin bize bi zararı var mıdır acaba?yani şu nesfit ler,yulaflı müsliler,k barlar falan...onlardan,light ürünlerden yiyebilir miyiz acaba?

ebtunacım canım sakın kilolarını ÇOK kafana takma...bende takıyorum ama ne kadar çok düşünür strese girerse insan daha çok yiyesi geliyor...kendine 2009 yazına kadar zaman ver....6 ögun beslen...bak nasıl vereceksin kiloları...

diyet ürünlerininde sorun olacağını zannetmiyorum...arada bende yogurda yulaf, musli karıstırıp yiyorum...ekmek hiç yemiyorum 1-2 çeşit galeta giyorum acıktıgımda ve ögunlerimde...

benim şikayetim göbeğim kilom çok yok 55- 56 kiloyum .. bugün 40 beden pantolonumu giydim ama biraz düşük bel yoksa bu göbekle hayatta olmazdı yani.. çok da çirkin ya göbeğim çatlaklar kahverengi çizgi duruyor hala sizde bu çizgi kayboldu mu kızlar nasıl inecek bu göbek ..........

ben doğumdan sonra bi ara 65 e kadar düştüm(76 la doğuma girmiştim) ramazanda ve yaz sonunda kilo aldığımın fakındaydım ama bugün bi tartıldım 71 olmuşum bu kadarını ben de beklemiyordum((( hayırlısı bari yaza kadar normale dönsek....

kılolarımı hiç takmıyorum herşeyimi yiyorum ekmekte dahil..tabi vakit bulursamm..emziriyorumm çok fazla uyumuyorumm surekli hareket halindeyimm.aldığım kıloları hızla veriyorum 4 ayda 6 kılo verdim maşallah bana.inşallah eski kıloma dönmek istorum aşırı kılodan dizlerimde yıpranma başlamış..kireçlenme olabilirmiş.bol yürüyüş yapıyorumm.sloganımm az uıyu çok yürü :))))))))

doğum öncesi 55 kiloydum boy 1.68 doğuma 73 kg ile gittim.oğlum 6.5 aylık şu an 60 kiloyum.ama henüz diyet spor falan bişi yapmadım bebeğimin peşinde koşturmaktan verdim bu kadarını

vallah kızlar ben doğuma83kg gitmişim:1shok:,hamilelikten önce 63kiloydumkaydirigubbakcemile2,şu anda bebişim 3,5aylik ve ben 69kghihoyyyt,ev işleri ve çocuklarla uğuraşiyorum,spor yapıcak zamanım olmuyor,herşey yiyiyorum,ayrıca demir ilaci alıyorumcokacimcoook,en kısa zamanda ideal kg kavuşmak iyi olurkaydirigubbakcemile5

benımde 3 kılo fazlalığım kaldı.bır ara az yemeye basladım sütün kalıtesi duser cocok kilo almaz diye tekrar normal yemeye başladım.80 kiloydum doğuma gidince hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 173 şimdi 66 kiloyum bakalım bu iştahla neler olacak.bu boya birde kilo eklenirse dev anası gibi olurum haraldesenağlama

merhaba kızlar valla ben 2 aydır hiç kilo veremedım hep aynı kilomdayım 69-70 dolanıp duruyorum ..acık daha versem olacaktı ama galiba kilo alıcam..karnım doymuyor bıde sütüm azaldı sankı bu aralar ..çok yemem ve çok su içmem lazımmm. havalar soğudukçada canım su istemıyorrr..hadi hayırlısı ...[/url]=http://urlal.com/]
[/url]

bende hıc kılo vermedım olece duruyorum valla soonum ne olcaksa

Merhaba benim bebeğim de dün 3 ayını bitirdi. 60la hamile kalmıştım, 77 ile doğuma gittim 17kilo aldım. İlk ay 10 kilo verdim. Sonra takıldı, bayramdan önce yediklerime dikkat ederek 65,9 a kadar düştüm, bayramda geri aldım, 77 kiloyum yani 2 aydır hiç kilo veremiyorum. 2 gün dikkat ediyorum ya misafir geliyor ya ben bir yere gidiyorum pasta börek olayları, çok da düşkünüm. Ama yine dikkat etmeye başladım. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…