doğum sonrası kilolar ne alemde

adasu sana imreniyorum dattum walla (
90 oldum ben .. su aygiri gibi olucam yakinda.. göt bi yandan göbek bi yandan ((

her sabah bugpn yemicem die kalkiyorum amaaaa yine tuamiyorum su kahrolasi bogazimi
yaziklar olsun bana ..

adasuu maşallah canımm hızla veriyosun kiloları..bende şu sıralar zayıflamış gibi hissediyorum kendimi..tartımda tartılmıyorum 2 -3 fazla gösteriyo...kaç oldum acep

adasu sana imreniyorum dattum walla (
90 oldum ben .. su aygiri gibi olucam yakinda.. göt bi yandan göbek bi yandan ((

her sabah bugpn yemicem die kalkiyorum amaaaa yine tuamiyorum su kahrolasi bogazimi
yaziklar olsun bana ..

al benden de okadar vallahı ne yapacaz bılmıyorum valla:sm_confused::sm_confused:

ADASUCUM TEBRİKLER CANIM ..YA MELİSİM NASIL ALSIN OKADAR KILOYU TEKRAR ÜSTÜNE ANLAMADIM..OKADAR KISA ZAMANDA HEM VERIP HEM ALMAIŞSIN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA VERİRSİN TEKRAR.kaydirigubbakcemile2. ASKİTOCUMM SENİDE TEBRİK EDİYORUM ŞEKERIMMMsırnaşık şey

sagolun kızlar 77 kiloyu gördüm bu haftada cok şükürrr :sm_cool:

kaydet bacım:dance:

rose canım benide eklermisin listeye tatlım hamile kaldığım kilo 44 aldığım kilo 13 hamilelik sonu kilom 57 şuanki kilom 48 idealimdeki kilo 47 bebeğim 3 buçuk aylık boyum 155

adasu seni gerçekten çok ama çok tebrik ediyorum bende sendeki şu azimin çeyreği bile yok malesef. bu durumda söylenecek tek söz "darısı başıma"

ro_se17 pardon yazarken rakam hatası yapmışım, 67 diyecektim. Ama bu hafta dikkat ettim, şu elma, limon, tarçın, karabiber karışımından ve 3 litre de su içtim. Şu anki kilom 66 kaydedermisin :)

adasu seni gerçekten çok ama çok tebrik ediyorum bende sendeki şu azimin çeyreği bile yok malesef. bu durumda söylenecek tek söz "darısı başıma"

kafada bitirip cok istemekle alakalı canım bide cevredeki bakışlar sözler yaralayınca insanı herkeze inat diye azimlenip hırslanıyosun kiloda gidiyor haliyle kötükedihüso:dance:

[/url]

melisim bende şoke olmuştum sevındım yanlış yazdığına..ezgibocum ekledım canım seı lısteye idealıne ulaşmış sayılırsın artık bı kılodan zarar gelmez onu ınat olsun dıyemı yazdın ulenn bızeeee:))))

herhaldekı.................................................rose ınadına yazmıs bu kıs

dertliyim dertli bu konuda ağlıcam ama ooof yaaa benim acil 10 kilo vermem lazım emzürüp te benden başka kilo alan yoktur heralde ,,,ben 5 kilo almışım doğumdan beri....(((((

ben spora başladım.eski pantolonlarıma giriyorum artık ama kiloda pek değişiklik yok 58 kiloyum.ama sıkılaştım.doğumdan sonra sarkmalar oluyor özellikle göbekte.

üzülerek söyluyorumki 78 kg oldum sıkıntıdan vede sutum gelicek diye tatlıdan ekle canım ekle (( idealideki kg 60 bebeğim 4 aylık

cnm bende 68 olmuşum tatilden geldik herkes ne kadar zayıflamışın dio 3 haftadır görmediler çok seviniyorum benimde idealimdeki 58 60 falan evlenmeden 55 tim ama artık o rüya gibi bişi 60 olsam yeter hamile kalmadan önceki kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…