Ben diyorumyaaa sen kılolu olsan noluur daha 1.5 Ay önce doğurmussun minnos bi lohusasınnnn keyfini süürrr kim diyo kilolusun diyee
Bebişini öp kokla bebek arabası ile az dolaş hiç kafana takma verirsinSelam hanımlar,
konuyu buraya açtım daha fazla etkileşim olur, daha fazla tecrübeden yararlanirim diye. Baska bölüme tasinmazsa memnun olurum.
Gelelim derdime. Dogum yapalı 1,5 ay oldu, 10 kilo vermişim simdiye kadar ama bunun daha yolu var. En az bir 10 kilo daha vermem lazim, en az. Bana bu konuda tavsiye verebilir misiniz? İnternette bin bir türlü şeyler yaziyor ama ben daha cok tecrübe etmis arkadaslarin hikayelerini dinlemek isterim. Şunu yedim, şunu biraktim, buna dikkat ettim dediğiniz şeyler nelerdi ve ne kadar etkiliydi? Ve ne kadar sürede verdiniz kilolarinizi? Spor olarak neler yaptiniz? Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkürler, acilen ihtiyacım var çünkü
Sezaryen doğum mu normal doğum mu yaptınız?Ben diyorumaynaya baktikca o sarkan göbeğimi gördükçe hafif depresmiyorum degil. Ömrümün hicbir döneminde bu kadar kilolu değildim, sanirim bu durum beni baya rahatsiz etti.
Kiloyu dert edinmen için çok erken.Selam hanımlar,
konuyu buraya açtım daha fazla etkileşim olur, daha fazla tecrübeden yararlanirim diye. Baska bölüme tasinmazsa memnun olurum.
Gelelim derdime. Dogum yapalı 1,5 ay oldu, 10 kilo vermişim simdiye kadar ama bunun daha yolu var. En az bir 10 kilo daha vermem lazim, en az. Bana bu konuda tavsiye verebilir misiniz? İnternette bin bir türlü şeyler yaziyor ama ben daha cok tecrübe etmis arkadaslarin hikayelerini dinlemek isterim. Şunu yedim, şunu biraktim, buna dikkat ettim dediğiniz şeyler nelerdi ve ne kadar etkiliydi? Ve ne kadar sürede verdiniz kilolarinizi? Spor olarak neler yaptiniz? Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkürler, acilen ihtiyacım var çünkü
NormalSezaryen doğum mu normal doğum mu yaptınız?
Sezaryen olsa bir süre spor yapılmıyor. Ama siz aletli pilatese gidebilirsiniz. Baya sıkılaştırır sizi, göbek sporsuz gitmez çünkü.Normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?