dogum sonrası kilo verme

dogum sonrası eski kilonuza ne zaman döndünüz ?

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Slm basligi gördüm ben de katilmak istedim 14 mayista sezeryan dogum yaptim.67 ile hamile kaldim,80 le doguma gittim hastaneden cikip eve geldigimde 74 kiloydum tartida bu rakami görünce acayip sinir oldum ve kendi kendime ilk dogumum sonrasindaki gibi kendimi salmicam ve yediklerime dikkat edip saglikli beslenerek hem de emzirerek kilo vericem dedim ve basladim....sabahlari ilik limonlu su iciyorum kahvaltimi normal yapiyorum kizartmalar haric tabi...öglen de az porsiyon ekmeksiz ne yemek yaptiysam ondan yiyorum aralarda portakalli zencefilli yesilcay iciyorum aksam da ekmeksiz yemek arasinda su icmeden saat altida yarim tabak yemegimi yiyorum ve bunu 1 aydir yapiyorum 71 e düstüm yavas gidiyor belki ama en azindan zorlanmiyorum benim yaptiklarim bunlarr ama degisik önerilerinizi de bekliyorum arkadaslar özellikle de benim gibi emziren annelerden...dogum sonrasi kilolarimizi birlikte verelim insallah herkese saglikli diyetlerrrrrrrr........

Merhabalar aynı gun dogum yapmisiz ne guzel bir sey soracağım sabah içtiğin ılık limonlu su yeşil çay bebise dokunmuyor mü bir de ben cok cabuk acıkıyorum bu kadar yemekle :-) nasil acikmiyorsun

doğum sonrası hemen spor önerilmediği için ve de hem çalışıp hem de bebeğime en azından gündüzleri tek başına baktığım için, bebeğim 20 günlük olduktan sonra termal bir kemer bağladım belime, zaten kollarım bacaklarım çok toplamamıştım gebeliğim esnasında. kemer ile de şu an neredeyse yok denecek kadar azalma oldu. Tabi, 9 ayda gelen 9 ayda gider deniliyor, belki de tamamen eski forma o zaman kavuşurum bilemiyorum.

Merhabalar aynı gun dogum yapmisiz ne guzel bir sey soracağım sabah içtiğin ılık limonlu su yeşil çay bebise dokunmuyor mü bir de ben cok cabuk acıkıyorum bu kadar yemekle :-) nasil acikmiyorsun

Merhaba benimde 7 aylık bir bebeğim var ve doğum öncesi kiloma düşmeye çalışıyorum.7 kilom kaldı bol su içebilirsin ve meyvelerden ara öğün yapabilirsin bide hamur işini kesip şekeri azaltınca bi bakmışsın hoop gitmiş kilocuklar merak ettiğin başka şeyler olursa sorabilirsin iyi günler:21:

Merhaba benimde 7 aylık bir bebeğim var ve doğum öncesi kiloma düşmeye çalışıyorum.7 kilom kaldı bol su içebilirsin ve meyvelerden ara öğün yapabilirsin bide hamur işini kesip şekeri azaltınca bi bakmışsın hoop gitmiş kilocuklar merak ettiğin başka şeyler olursa sorabilirsin iyi günler:21:

İnşallah gider kısa boylu oldugum icin kocaman bir göbüs ile esim adile nasit diye dalga gecer oldu acaba hem zayıflamaya yardımcı olan hemde sut yapan bir sey olsa emzirmekese emziriyorum zaten bir de cok cabuk acıkıyorum su iştahıma dur diyebilsem:-((((

İnşallah gider kısa boylu oldugum icin kocaman bir göbüs ile esim adile nasit diye dalga gecer oldu acaba hem zayıflamaya yardımcı olan hemde sut yapan bir sey olsa emzirmekese emziriyorum zaten bir de cok cabuk acıkıyorum su iştahıma dur diyebilsem:-((((

Ben yaklaşık 11 kilo verdim:nazar: benimki bile haala duruyo sporsuz gitmiyo o göbek bide sezeryan olunca ama tabi ilk günkü gibide olmuyo hamilelik öncesine dönmem için 7 kilom kaldı.Eskisi gibde hızlı veremiyorum yavaşladı bayağı.Bakalım ne olacak inşallah veririz canım

Ben yaklaşık 11 kilo verdim:nazar: benimki bile haala duruyo sporsuz gitmiyo o göbek bide sezeryan olunca ama tabi ilk günkü gibide olmuyo hamilelik öncesine dönmem için 7 kilom kaldı.Eskisi gibde hızlı veremiyorum yavaşladı bayağı.Bakalım ne olacak inşallah veririz canım

İnsallahhhhhhUbuntu'nun

Banada yardım edin anneler 4.5aylik olduk kilolar 55ile k
Hamile kaldim 67ile normal dogum yaptim suanki kilom 59 zayıf duruyorum fakat gobegim oyle siski sanki 5aylik hamileyim neyasam gider

Back