Slm basligi gördüm ben de katilmak istedim 14 mayista sezeryan dogum yaptim.67 ile hamile kaldim,80 le doguma gittim hastaneden cikip eve geldigimde 74 kiloydum tartida bu rakami görünce acayip sinir oldum ve kendi kendime ilk dogumum sonrasindaki gibi kendimi salmicam ve yediklerime dikkat edip saglikli beslenerek hem de emzirerek kilo vericem dedim ve basladim....sabahlari ilik limonlu su iciyorum kahvaltimi normal yapiyorum kizartmalar haric tabi...öglen de az porsiyon ekmeksiz ne yemek yaptiysam ondan yiyorum aralarda portakalli zencefilli yesilcay iciyorum aksam da ekmeksiz yemek arasinda su icmeden saat altida yarim tabak yemegimi yiyorum ve bunu 1 aydir yapiyorum 71 e düstüm yavas gidiyor belki ama en azindan zorlanmiyorum benim yaptiklarim bunlarr ama degisik önerilerinizi de bekliyorum arkadaslar özellikle de benim gibi emziren annelerden...dogum sonrasi kilolarimizi birlikte verelim insallah herkese saglikli diyetlerrrrrrrr........
Merhabalar aynı gun dogum yapmisiz ne guzel bir sey soracağım sabah içtiğin ılık limonlu su yeşil çay bebise dokunmuyor mü bir de ben cok cabuk acıkıyorum bu kadar yemekle
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)