Merhaba arkadaşlar. Ben 30 yaşında 2. Dogumunu 6 ay önce yapmis bir anneyim . Gecen yil hamile kalmadan önce 85 kiloydum. Hamilelik öncesi biraz kilo vermek istedim ama veremedim. Sonra hamile kaldım 85 kg ile. Çok kilo almadim 94 kilo ile doğuma girdim. Doğumdan kısa bir süre sonra da 80 kilo ya kadar düştüm. Yani hamile kaldığım kilonun da altına indim. Şimdi 82 kiloyum. 75 olmak ıstiyorum. Çok uğraşıyorum aslında ama olmuyor. Ilk doğumum dan sonra diyet yapmış 1 buçuk ayda 9 kilo vermiştim. Emzirirken gerçekten kilo verimi diyetle hızlanıyor. Ama şimdi olmuyor. Sanırım bunda 80 li kilolarda uzun yilla geçirmiş olmam n etkisi var. Fakat günde 2,5 -3 litre su içiyorum. Akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum. Hergun 30-40 dk koşu bandına çıkıyorum. Olmuyor olmuyor.. çıldırıcam. Eşime koşu bandını yeni aldırdım. Ve 3 ayda 10 kilo verecegime yemin etmiştim. Çok sinirlerim bozuk. Niyeolmuyor daha ne yapmam lazım? Çok iştahım açık canım herşeyi yemek istiyor kendimi zor tutuyorum. Sizneler yaptınız bu süreçte? Bana bir yol gosterin.