• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrasi kilo degil ama bolgesel sorun?

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
96
Hollanda
merhaba biri iki yasinda digeri 3 aylik iki oglum var iki hamileligimdede 11 kilo aldim 46 kiloyla hamile kaldim ilk dogumdan sonra eski kiloma hemen dustum az kalmasini isterken ikincisindede 4 kilo kaldi yani 50 kiloyum ikiside normal dogum bu arada ama benim sorunum ilkinde karnim yanlarim hic olmamaisi hemen toparladim ama ikincisinde karnim ve yanlarim kaldi biraz ne zamana kadar toparlanir diye merak ediyorum ilkinde bole olmadigi icin tecrubesizim yani sorum o kalan 4 kilo buralardami toplandi anlamadim:))kilo vermekte istemiyorum vermeden nasil gider yada zamanmi lazim yeni oldugu icin????
:26:

Bende doğum yapalı 4 ay oldu,eski kilomdan 2 kilo fazlayım 16 kilo almıştım.Benimde basenlerim var plates mi yapsak.

ben kilomdan memnunum cunku hep almak istedim bugune kadar ama ilk dogumda bole olmamistim bilmiyorum ama ben spora gidicem sadece yanlara ve gobege calisicam:))kilo vermek istemiyorum:(

bende sezeryan oldum haliyle göbek kaldı kilomdan memnunum sadece göbeği nasıl eritebilirim fikri olan var mı ? doğum sonrası korsesi kullandım birkaçgün o sıktığı için bıraktım. sezeryan olup da göbeği kalmayan var mı ?

Back