Doğum sonrası izin

papatyaa01

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
82
26
23
Merhabalar bebeğim iki aylık ve benim doğum iznim bu hafta bitiyor heyet raporu almak istiyorum ama bir ay bana rapor verecek doktor bulamadım çalışan anneler doğum sonu rapor kullandınızmı? ne kadar kullanabildiniz? ve bu konuda yardımcı olacak önerebileceğiniz hastane yada doktor varsa yazarmısınız nerde olduğu farketmez

sana bir öneride bulunabilmeyi çok isterdim ama ben de öğretmenlik yapıyorum.24 haziranda doğum yaptığım için doğum iznim yaz tatilinde bitti malesef.doğum yapmadan önce doktorumla konuşup rapor istemiştim.hastanenin katı kuralları olduğunu sadece bir kereye mahsus 30 günlük verebileceğini,bir daha da veremeyeceğini söyledi.onu da 1 eylül itibariyle aldım.sonrası için de bakacam.senin gibi arayışa girecem bende.kızım anne sütü alıyor.şu kredi borçları olmasa hiç düşünmeden ücretsiz izne ayrılırdım.ama malesef doktorlara minnet etmemiz gerekiyor işte.allah kolaylık versin.inşallah sorununu bir şekilde çözersin.

malesef bende aynı şekilde kredi sebebiyle ücretsiz alamıyorum yoksa ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanırdım doğumdan önce 2-3 ay rapor alırım diye düşünüyodum ama şimdi bir ay bulsam şükredecem.teşekkür ederim.

merhabalar bir memurun heyet raporları hariç 40 gün rapor hakkı vardır. bunu aile hekiminizden 5-5 alabilirsiniz.hem cumartesi pazar girmez araya.ama kesinlikle heyetlerle tamamlamak lazım. aynı aile hekimi 2 kez 5 er 5 er verebiliyo fakat sonra vermesi için araya zaman girmesi lazım.sağlık ocağındaki diğer doktorlardan rica edebilirsiniz. özel hastanelerden almayı deneyin.tanıdıkları sokun araya .ama özellikle ilköğretim ve lisedeyseniz.sıkı takibe alırlar.tabi bide müdürün tutumu önemli.Allah kolaylık versin hepimize.

normaldede rapora taktıkları için o 40 günlük rapor hakkımın yarısını kullanayım istiyorum çok göze batmakta istemiyorum işte heyet raporu almam gerekiyor yinede

benim okulumda idare heyet raporu almamıza karşı değil.yeterki peyderpey rapor almayalım.uzun süreli rapor alacağımızı okula bildirdiğimizde ona göre planlama yapıp derslerimize öğretmen ayarlıyorlar.ya okuldan bir arkadaş sınıflarımızı alıyor yada yerimize öğretmen isteniyor.ama beşer beşer alınan raporlarda öğretmen isteme gibi bir şansları yok.o nedenle çocukların dersleri boş geçiyor diye kısa vadeli raporlara karşı tepkililer.

Benim de doğum iznim aralikta bitiyor ilcede tek doktor var 10 gunden sonra acildekilerden alsam olur.mu acaba bir de özel hastane ilde var ilde aldigim rapor geçerli olur mu off çok kafam.karisik bu sene norm fazlasiyim öğrencim yok sinif kapandi okuldaki görevimin bile ne olduğunu bilmiyorum gerçi herşeyden bir hayir vardır öğrenci olmadigi için daha rahat rapor alirim diye dusunuyorum

Benim de doğum iznim aralikta bitiyor ilcede tek doktor var 10 gunden sonra acildekilerden alsam olur.mu acaba bir de özel hastane ilde var ilde aldigim rapor geçerli olur mu off çok kafam.karisik bu sene norm fazlasiyim öğrencim yok sinif kapandi okuldaki görevimin bile ne olduğunu bilmiyorum gerçi herşeyden bir hayir vardır öğrenci olmadigi için daha rahat rapor alirim diye dusunuyorum[/QUOAcilde
Benim de doğum iznim aralikta bitiyor ilcede tek doktor var 10 gunden sonra acildekilerden alsam olur.mu acaba bir de özel hastane ilde var ilde aldigim rapor geçerli olur mu off çok kafam.karisik bu sene norm fazlasiyim öğrencim yok sinif kapandi okuldaki görevimin bile ne olduğunu bilmiyorum gerçi herşeyden bir hayir vardır öğrenci olmadigi için daha rahat rapor alirim diye dusunuyorum
acilden alabilirsiniz normal istirahat raporunu ama görev yaptığınız il içerisinden alırsanız kabul ediliyor sanırım il dışını bilmiyorum ama heyet alacaksanız istediğiniz yerden oluyor tabi bulabilirseniz

Back
X