Doğum sonrası ilişkimiz

Vina yazdıklarını okuyunca 14 til öncesine döndüm eşimle benim aramada sorun olmuştu bu süt kokusundan tiskindim demisti okadar yıkıldım ki ikizleri emzirme istemiyordum ama atlatirsiniz sadece sabır iyiyiz şimdi çok sukur sadece bir süreç bu ama zor geçen bi süreç sabırlı ol lutfen

Yasayan biri beni daha iyi anlayacaktır.. peki sizin durumunuz ne kadar bir sure sürmüştü?

bende üç çocuk emzirdim. eşimden bir kez bile böyle bir laf işitmedim. hatta tam tersi geyikler dönerdi. ayrıca kendisi annesini emmemiş mi? aşırı bir bencillik var. sonuçta bebeğin sağlığı ve rızkı o sütten gelir. ayrıca anneyi böyle rencide etmek de kul hakkına girer. şu erkeklerin maneviyat eksikliği olmasa kadınlar daha rahat edecek.

3.5 yaşına kadar emmiş kendisi.. birde dini eğitimi hayli iyi.. ama insanin eğitimden öte içinde olsun.. bunu anlatamadım.. kes sütten diyor

hey allahım ya..kes sütten miş eşinize sinirlendim..bencil

3.5 yaşına kadar emmiş kendisi.. birde dini eğitimi hayli iyi.. ama insanin eğitimden öte içinde olsun.. bunu anlatamadım.. kes sütten diyor
bencillik yapıyor. o suttee çocuğunun hakkı var. sen bunalmadığın sürece veya çocuk istediği sürece neden kesesin. hayret bişey ya. şu kadına çektirilen sıkıntıya bak.

Bir yaşıma daha girdim bayanlar:)

Bu tiksinme mevzusu bana inanılmaz anlamsız geliyor yaa insan eşinin teri ile, tükürüğü ile, akıntısı,
spermi, hatta kılı tüyü ile mecburen haşır neşir olurken, evladını emzirdiği tertemiz sütten nasıl tiksinir?

Adama bak ya uçkuru yüzünden bebeğine acımıyor, kes sütten diyor... Daha neler görücez...

Canım bazen insan kendi kokusuna alışmış olabiliyor çünkü isteristemez göğüsten kendiliğinden süt alabilir ve orda bi kokuya sebep olabilir bence art niyetli olmamak gerekir bu konuda hassas olabilir mesela ağız kokusu ter kokusu gibi ,eşinin böyle durumlara hassasiyeti olabilir .bence bi ablan olarak sık çamaşır değiştirmeni her emzirdikce gogusunu temizlemeni uc kısım hariç göğüsunu güzel kokularla kramlemeni rahat pamuklu ve genede dekolteni açık bırakıp davetkâr olmanı tavsiye ederim.hiçbir erkek bu davete hayır demez en azından aklında hoş kokun kalır bunlar her kadınin başına gelebilir burda senin eşin hassas olabilir saygı duymak lazım birde böyle dene

evet bak bu yönden de olabilir..

Q
oneriniz için teşekkür ederim çalışan ve sürekli göz önünde olmam gereken bir çalışma ortamım var.. sık sık bakim yaptırmak zorundayım.. hijyen konusunda bende oldukça hassasım

Dogumda bulunup kadinin aci cektigini gorup sonradan iliskiye giremeyen sonrasindada bosananlar var

Kızınız 13 aylık olmuş zaten neyin vicdan azabını yaşıyorsunuz. Yaşına gelmiş artık. Bu kadar uzun süre emzirmeyi doğru ve gerekli bulmuyorum ben doktor tanıdıklarımdan duyduklarım da bu düşüncemi destekler nitelikteydi. Onun dışında durumunuza üzüldüm doğum sonrası hem anne hem de baba için zor bir dönem. Erkekler biraz anlayışsız olabiliyor bu konuda. Kadın çocuk doğurduktan sonra eş imajından sıyrılıp anne imajına büründüğü içine erkeklerin arzusu azalıyor doğal olarak. Bebeği bir günlüğüne annenize ya da kayınvalidenize bırakıp güzel bir akşam yemeğiyle sürpriz yapabilirsiniz eşinize.

Ne kadar doğrudur bilmem ama biri bana rus kadınları çocuklarını asla kocasının yanında emzirmezmiş çünkü erkeklerin kadına bakışı farklılaşır diye düşünürlermiş demişti. Oluyor böyle durumlar. Ben erkek olsam ben de iğrenebilirdim. =/ kuzenimin eşi bebekten sonra hiç göğüslerine dokunmamış mesela. Türlü türlü insan var. Keşke biraz dikkat etseydiniz. Bundam sonra yanında yapmayın ama işe yarar mı bu durum bilemyorum çünkü 2. Haftadan beri bir şey yapmadık demişsiniz. Anne olunca eşini kadın olarak görmekten vazgeçen bir tiple berabersiniz maalesef.

tabi eş daha önemli canım..sırf eş için çocuğunu sütten erken kesilmesi de normal değil..aralıksız görevinizi de yapmışsınız..aman ha ara vermeyin..

tabi eş daha önemli canım..sırf eş için çocuğunu sütten erken kesilmesi de normal değil..aralıksız görevinizi de yapmışsınız..aman ha ara vermeyin..

İyide size giren çıkan ne onu anlamadım. Ben hem bebeğimi emzirdim hem eşimle ilgilendim. Kocasıyla arası bozuk olanda mutlu insanlara çatıyor tey Allahım akıl fikir ver. İyi oku öyle yorum yap

İyide size giren çıkan ne onu anlamadım. Ben hem bebeğimi emzirdim hem eşimle ilgilendim. Kocasıyla arası bozuk olanda mutlu insanlara çatıyor tey Allahım akıl fikir ver. İyi oku öyle yorum yap

asıl size girilip çıkılmış..öyle terbiyesiz konuşamazın..adamlarıa böyle davranıyorsun ..sonra bıkıp başka kadına yönleniyorlar..düşünce çok geri kafalı..koca delisi olmuşsun..ayrıca beni tanımadan da bana eşimle mutlu olmadığımı neden biliyorsun da iftira atma..ben gayet çok mutluyum..senin gibide kendimi abartmıyorum..kocan bebek mi ilgileniyorsun..benim eşimde tam tersi hep benimle ilgilendi..bana kıyamıyordu..halende kıyamıyor..senin eşinde seni değersiz gördüğünden böyle sık sık yaklaşıyor..

Ya arkadaş hastamısın, reglimisin, menepozdamısın...hangisisin bilmem ama artık senin gibi insaanlardan midem bulanıyor. Yorumumda nasıl bir abartı gördün. Bebeğimi başka odada emzirdiğimden ve hamilelikte ve sonrasında cinselliğimiz devamından bahsettim. Sen normal insanların eşleriyle bu yakınlaşmasını koca delisi, geri kafalı, yok adam başka kadına gidecek diye dengesiz dengesiz yorum yaptın. Kocanın seninle ilgilendiği besbelli...Eşimle ilgileniyorum demek onada değer veriyorum evladıma verdiğim kadar demek. Sen bunları bile abartı görüyorsun ya valla çok mutlu bir evlilik yapıyorsun anlaşılıyor. hadi canım başka kapıya bir dahada alıntı yapma zira senin gibi kafası güzellerle uğraşamıycam.

bebeklerinizi eşlerinizin yanında emzirmeyin bu çok önemli bir durum. kadın memesi normalde bebeğine süt vermesi içindir ama erkek buna cinsel anlam yükler o sebeple erkeği eşinden uzaklaştırır. bu hataya düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…