Doğum sonrası ilişkimiz

Beyzade tiksiniyor diye bebeğinin kısmetini kesme sakın.
Tiksiniyorsa çaresini kendisi bulsun bir zahmet. Sen hamileliğinde yaşadığın mide bulantısı yüzünden bebeğinden soğudun mu?
Hastayım şu erkeklerin kaprisine.

okuyunca uzuldum ve birde sinirlendim tiksinmis mis bune yahu emzireceksin tabi.
ay insallah benim esimde boyle demez allahim bu erkekler neden boyle dengesiz :/

ne diyeyim, Allah yardımcın olsun. paşa oğlum ,onu beğenmediysen, bunu yapayım naralarıyla buyudu demek ki
Aynen arkadaşım annesi dahil şu çok fazla el üstünde tutmuş sıkıntısını ben çekiyorum

okuyunca uzuldum ve birde sinirlendim tiksinmis mis bune yahu emzireceksin tabi.
ay insallah benim esimde boyle demez allahim bu erkekler neden boyle dengesiz :/
Ben çok üzerine varamadım. Sen benim yaptığım gibi kendini cekme.. ben şuan ondan ilgi bekler durumdayım buda çok kotu

Ben çok üzerine varamadım. Sen benim yaptığım gibi kendini cekme.. ben şuan ondan ilgi bekler durumdayım buda çok kotu

tabiki ilgi bekliyeceksin sonucta dogum olali 1 sene olmus herseyin normale donmesi lazim emzirmenden mi tiksinmis onu cozemedim yoksa gogusunden sut gelmesinemi?
bende dogum yapicam ve dogumdan sonra bizim nasil olacak acaba diye dusunmuyor degilim...
benim suan ufak ufak sutum geliyor mesela tisordum islanio esim ilk farketmisti cok sevinmisti hatta esimle aksam koltukta uzandigimizda tv ye bakarken koynuma koyuyor kafasini askim sen sut kokuyorsun cok guzel dio ama dogumdan sonra degisirmi bilmiorum :)

az önce de yazdım, yine yazacağım:
dese ki hayatım, bana biraz tuhaf geldi bu durum, seni öyle görmek falan filan, tiksiniyorum ne yahu,bu ne şımarıklık ?
İşte bu şımarıklığa şöyle bir sistem olacak.birden adam hamile kalacak o kusmalar gebelik dönemini çekecek bide doğuracak yasayacak yasadıklarımızı sonra sen diycen ıyy tiksiniyorum.nasıl oluyormus anlayacak ozaman.ayaklarımızın altını aşkla öpecekleri yerde birde laflara bak.kadın olmak ne zormuş yaff

Canım esin şuan bu şekilde davranıyorsa allahın izniyle sorun yaşamazsın.. bizimki benim hamileligimle ilgi alakayı kesti.. gerekçesi göğüsten sut gelmesi tiksindiriyormus.. kes sütten eskisi gibi birlikte olalım diyor.. hamileliğin çok sıkıntılıydı bende ilişkiye görmekten korkmuştum.. destek olmamisti

bi yazı okumuştum sizden tiksinmesi durumu değil bence.Okuduğum yazı şöyledi bebeğinizi emzirirken tülbent örtün eşiniz görmesin.. çok gerekmedikçe yanında emzirmeyin,,, çünkü anneliği kutsal gördükleri için kadına eskisi gibi cinsel temasta bulunmak istemezlermiş.. Üzülme geçip gider sen bence buna dikkat etmeye bak ne güzel bebişinde varmışş biz bebiş olsun diye 40 takla atıyoruz üzülme geçer gider :)

hmm bizim hala devam ediyor seyrek te olsa.
senin esin biraz enteresanmis onu anladim.
ama bebegininde kismetini kesme derim ben 2 yasina kadar emmisim benimde kizim ne kadar isterse okadar emicek.
gunah sutunden mahrum etme yavrunu

insanlar gelir buraya sütüm olsun diye ağlar, beyefendi olan süte engel olacak aklınca. 2 yıl emmek dinen de sağlık açısından da psikolojik açıdan da bebeğin hakkıdır. ama bunların bir önemi yok, paşa hazretlerinin etrafında dönüyor dünya.
ayrıca durup dururken memeden süt çıkmaz ki, yani emmek lazım, ayrıca çıksa bile, çıkan şey pok değil, süt
vallahi elime alıp dövesim geldi

Benimki de oyle soyluyor

Vallahi ne yalan soyleyim döven biri olsa asla vurmayın demem

Cnm bence bebeğini sütten kesmelisin bir yaşını gecmis

peki esiniz asiri titiz bir insan miydi ? mesela cinsel iliskide temizlik takintili davranislar gosteriyor muydu onceden de . yoksa bu emzirme olayindan neden tiksinsin ki aklim almiyor . sut sonucta anne sutu dunyanin en saf seylerinden biri masum bebeginizin karnini doyurmak amacli

Bir zahmet birlikte olurken o bölgeyi es geçsin midesi bulanmaz. Çocuğu da asla kesmeyin sütten onun uckur keyfi için.

Bende yaşında kesmek istiyorum bu konuda bilgili gibisiniz, vicadan yapıyorum çok küçük diye sizce gerçekten yaşı yeterlimi bir bebek için. kimi diyor iki yaşa kadar emzir.

Cnm bence bebeğini sütten kesmelisin bir yaşını gecmis
Anlamadığım bir anne diğerine nasıl olurda bebeğini sütten kes der.. o süt o çocuğa verilmiş bir hediye...ilk altı ay alınan anne sütü asıl besin evet ama 1 yaşından sonra sadece 2 çay bardağı ek gıdayla gerisi yine anne sütüdür.. 1 yaş gecer ama çocuğun hem bedensel hem ruhsal gelişimi için.. bağışıklık sistemi için, özgüveninin oluşumu için anne sütü şarttır.. evet dinimiz 2 yıl emzirmeyi yüz yıllar öncesinde haber vermiş ki bilim şuan bunu bas bas bağırıyor.. çocuğun anne memesinde ne kadar güvende olduğuna bir bakın.. anne sütü alan çocukların kendine güvenine ve hayatta duruşlarına bakın anlarsınız bunu.. evet 2 yaşına kadar emzirmek biz türk kadınları için hassas bir nokta ama bi başınızı çevirin yurt dışına bakın.. insanlar ne büyük aşkla emziriyorlar.. dün ünlülerin çocuk emzirirken çekildikleri fotoları yayınlamıştı bir internet sitesi.. ne güzel manzara .. onlar için gurur zevk olan bir mesele bizim için eziyet haline gelmiş yazık çoook yazık.. 1 yaşındaki çocuk hala annesine muhtaçtır.. yasmin cafe bence bir uzmanla görüşün kimilerinin sözlerini veya burda yazılan yorumları dikkate alacağınıza evladınız için en doğru çözümü bulursunuz..
evet sütüm yok diye ağlamak gözünün içine bakan evladı doyuramamak .. rabbim kimseye yaşatmasın..
oğlum 14 aylık.. ve ben hamileyim.. 11 aylıktı öğrendiğimde.. işin aslını bilmeyen herkes kes memeden dedi.. doktorlar ise hayır kendini iyi hissettiğin sürece iki evladın içinde hiç bir sıkıntı yoksa devam diyorlar.. ki uzman makaleleri hep bu yönde.. emziriyorum şükürler olsun..

konu sahibine gelince.. eşim istedi diye hayatta kesmem memeden.. haaa şuan senin yaşadıklarını bilmediğgim için boş konuşuyorum belki o durumu yaşamak coook zordur.. anlıyorum .. ama şuan oçocuğun en büyük nimeti anne sütü..
anında taşımak zorunda olduğun koca koca mama kutuları yok.. gece emmesi demişsin kalkıp mama yapmak onun ısısını tutturmak gibi bir derdin yok.. evladın koynunda.. evet artık gece beslenmesini azalt.. bu uyku hijyeni ve diş sağlığı düzenli uyku alışkanlığı için şart.. eşine gece vakit ayır.. bebeğin odasını ayır gerekirse bir kaç gece çok sık emzirme su ver gerekirse .. ama emzirmeyi kesinlikle bırakma sakın bırakma.. yemeyen çocuk ne zordur biliyorum.. kızım 14 ay emdi ki 5 aydan sonrası sadece geceleri.. taş düşürüyordum o ağrıya rağmen ilaç almamak için direndim.. geceleri emzireyim diye uykusuz kalıyordum.. sonra kendi bıraktı.. sol göğsümde kist gibi bişey var hala ağrı yapıyor süt kalmış taşlaşmış resmen.. eşim hep destekti değil tiksinmek.. yanımızdan ayrılmazdı.. hala oğlumu öperken muhakkak bi öpücükte göğsüme kondurur.. diyorum ya ben yaşamadım söylemesi kolay .. ama sen annesin... eminim rabbim yüreğine bir yol gösterir hem evladın hem eşin için...

Esim sadece kendi üstüne başına kıyafetine temizdir.. bebeğimiz olmadan önce regl oldugum donemde bile ilişkiye zorlar di beni.. asıl bu konudan midesi bulanmazdı gerekirken basima boyle birşey geliyor..

Yoru
Yorumunuz için tesekkur ederim haklisiniz bir yol rabbim mutlaka gösterecektir.. rabbim evlâtlarınızı bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…