Emzirmek dünyanın en güzel eylemiymiş ben kızımı kucağıma aldığımda ,emerken onu izlerken öyle mutlu oluyorum ki sanki o an dünya duruyor. Bence emzirmek en doğal hal aman kimsenin yanında emzirme falan laflarına da kızıyorum ben Allah ın bana verdiği vücudumun ve doğanın gereği bir şe yapıyorum ve bunu yaparken rahatsız olmuyorum etraftakilerde ne düşünmüş umrumda değil. Bu durumdan tiksinmek de kimsenin haddine değil bakmazsın kafanı çevirirsin olur biter. Eşinize gelince de ilginç bir durum eminim sizin için çok zordur çünkü doğum yapan her kadın biraz kadınlığından geçiyor evladıyla ilgilebnirken. Mesela ben çok kilo alıp hızlı verdim ve vücudum sarktı eşimden kaçtım bol kıyafetler giydim beni çıplak görsün istemedim ama o bana ben doğum yapsam böyle kilo alsam sen beni sevmeyecekmiydin dedi zamanla onun sayesinde bunu yendim. Bİrlikte üstesinden gelebilirsiniz eşiniz içinde zor bir durum ve ilişkilerin genelinde olduğu gibi tek çare var konuşmak konuşmak konuşmak.
Ne munasabet?
Ben 9 ay karnimda tasiyacagim, doguracacagim, bakacagim, emzirecegim sonra da igrecenecek benden!
Dunyanin en kutsal seyi, anne olmayi bu kadar basitlestirecek sey emzirmemiz midir?
Ne kadar sig bir bakis acisi.
Acikcasi boyle bir adamla evli olmayi istemem.