Doğum sonrası ilişkimiz

sen annemisin işin gücün cinsellik düşündüğün bu..erkek delisi olmuşsun..haydiii başka kapıya..kocama laf söyleme..senin kocan da ne anlayışlı belli..seni ne gibi gördüğü de ortada..sırf cinsellik yaşamak için..küçücük çocuğu başka odaya ..anne değilsin sen..

Sen kocasıyla cinsel ilişkisi düzgün olanlara nerdeyse oruspu diyeceksin. Nasıl bir kadınsın sen evlerden ırak ne terbiyesiz ne edebsizsin. Senin kocan sana kıyamıyormuş, ilişki yaşamıyormuş kenddini namuslu bizi ahlaksız namussuzmu yaptın şimdi. Ben aslanlar gibi anneliğimi yapıyorum. bebeğim tabikide başka odada yatacak, yanımızda yatacak değil ya. sen yanında yatırır bide yanındayken ilişkiye girersin kesin sen iyi annesin ya. Akşam akşam nerden çıktın sen. Valla eşini konntrol et seni iyi kandırıyor kıyamıyorum diye. Ben eşimin karısıyım, bebeğimin annesiyim. Sanada tavsiyem eşinin annesi olma yoksa çok ağlarsın.

Bide söyle bakalım eşim beni ne gibi görüyormuş. hadi yüreğin varsa söyle...

ben hamilelikte ve lohusalıkta dedim şekerim..şu anki şeyi söylemiyorum..biz çok mutluyuz ve çok iyi bir anneyim..eşimin anneside değilim..sen kendin tekrarlamıcam ..bebeğine biraz daha ilgi göster..kötü kelimede söylemedim..senin kullandığın kelimede sahibine aittir..ağzın heryerin bozulmuş..çenende bozuk susda yat.cevap vermicem senin gibi ağzı bozuklara ..terbiyesis..

Resmen ahlaksız ve kocan seni bilmem ne gibi görüyor dedin daha ne diycen..Yazdıklarını alıntıladım yarın seni bilişim şuçlarına bir dava edeyimde bir daha elin namusuna klavye artistliğiyle dil uzatma...

Resmen ahlaksız ve kocan seni bilmem ne gibi görüyor dedin daha ne diycen..Yazdıklarını alıntıladım yarın seni bilişim şuçlarına bir dava edeyimde bir daha elin namusuna klavye artistliğiyle dil uzatma...

sen herşeyi tersden anlıyorsun..o kelimeleri kendin kullandın..ben ihtiyaç için dedim bir eş değil....sen neden herşeyi tersden anlıyorsun..bana demediğini bırakmadın bee..işte bana giren çıkan neymiş..kötü kelimeleri kendin kullandın..sonrada gel benim üstüme at..brada kullanmadığım kelimeleri kendin bana saydın hanımefendi..canın sıkılmış belli..hastamısın sen..bana demediğini bırakmadın..

Kızlar hayat çok kısa değmez böyle kalp kırmaya uzmeyin birbirinizi canımız sıkılinca yazacagimiz kişiler yine biziz yarın ne olacağı meçhul yasmincafe Melan2010 yapmayın

Bu arada kimse buna değinmemiş ama eşinizin üç buçuk yaşına kadar emdiğini söylemişsiniz bu kendini bildiği zamanlara denk gelir ve psikolojik olarak sizi anne konumuna koymuş olabilir. İyi açıklayamadım ama psikoloji okuyan bilen arkadaşlar vardır burda sebep bu olbilir yani. Çözüme siz karar vermişsiniz zaten odaları ayırıp gece emzirmelerini azaltır ve göğsünüzü cinselliğe dahil etmezseniz sorun çözülür gibi. Bn de iki yaşına kadar mümkünse emzirmenin devami taraftarıyım daha fazlası değil ama.

Kayinvalideme bu konudan bahsettim... 3.5 yaşına kadar ben emzirdim dedi ben babasını sende evladını 2 yaşına kadar emzir dedi

Herkes kendi eşini örnek veriyor oysa her insan farklı adam 13 ay durmuş işte 1yıl yeter bence abartmaya gerek yok eşi sorun yapnayan 3yıl emzirsin istiyosa ama adam koku alıyosa napsın..ayrıca artık ek gıda agırlıklı olmalı..
bence cinsellik de çok önemli annelik ayrı o ayrı bu süreç kadınlar için zor ayrı oda yapın bebeğe bence..
bir de komşumunki 2yasında artık ben iğreniyorum kadının meme açıp sündürtmesinden önümüzde, çocuk yemek yiyo sonra canı oyun istiyo meme acılıyo onun da eşi ayrı yatıyo haklı..
ben 3 ay emmişim ölmedim şükür kolay hastalanmam bu emme ve süt olayını kadınların övünç meselesi haline getirmesine şaşıyorum.

canım benim ..keşkem herkes sizin gibi düşünceli olsa..teşekkür ederim anlayışınız için

ne demek canım dün kanser hastası olanlar bölümünde okudum sende bir rahatsızlık geçirmişin psikolojik olarak nasıl hissediyordun benimde hastam var ve kontrollere bile zor bela gönderiyorum

Kızlar hayat çok kısa değmez böyle kalp kırmaya uzmeyin birbirinizi canımız sıkılinca yazacagimiz kişiler yine biziz yarın ne olacağı meçhul yasmincafe Melan2010 yapmayın

Canım bu kalp kırmayı geçip hakarete dönüştü malesef. Sorun burda değil başka mecrilerde çözülecek. 35 yaşında sonra ben bu hakaretleri sindiremem. Sağol iyi niyetin için.

Konu sahibi arkadaşım sayfanda böyle bir çirkinlik yarattığımız için kendi adıma özür diliyorum. Rabbim yuvana huzur ve mutluluğu versin, Evladını korusun.

ne demek canım dün kanser hastası olanlar bölümünde okudum sende bir rahatsızlık geçirmişin psikolojik olarak nasıl hissediyordun benimde hastam var ve kontrollere bile zor bela gönderiyorum

kuzum bende o dönemlerden geçtim..yaşamanın ne kadar değerli olduğunu biliyorum..ölümlerden döndüm..herkes bana ölecek gözüyle bakarken..ben halen yaşıyorum..ve bunun için çoook mutluyum..şimdi çok iyiyim..tanrı ne kadar gün yazmışsa o kadar yaşarım herhalde..ama kesinlikle kontroller çok önemli..bende halen gidiyorum..tabi orada kader arkadaş diyorum ben..onları görünce..çektiğim acılar aklıma geliyor..uzaklaştığımda tekrar sanki hiç hasta olmamış gibi hayatıma devam ediyorum..her şeyden önce moral önemli..moralimi bozmamaya çalışıyorum..ama hayatta kötü insanlarda hep uzak durmaya çalışıyorum..sizinde hastanıza şifalar diliyorum..sizede kuvvet diliyorum..

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım amin inş. Eşim hala kabullenmek zor bela gidiyor sürekli takip etmek zorundayım ve bu esnada ben çok yiprandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…