Merhaba,cinsellik bolumune konu acamadigimdan buradan danismak istedim.dogum yapalı 3 ay oldu,normal dikişli dogum yaptım. Benim sorunum ilişki sırasında orgazm olurken siddetli ağrı duymam. Sanki vajen kaslarım ağrıyor gibi,daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Dikis agrisi yada aci dehil de kaslarin agrimasi gibi.doktor kontrolüme iki hafta var,endiselendigim icin fikir almak istedim.
Merhaba,cinsellik bolumune konu acamadigimdan buradan danismak istedim.dogum yapalı 3 ay oldu,normal dikişli dogum yaptım. Benim sorunum ilişki sırasında orgazm olurken siddetli ağrı duymam. Sanki vajen kaslarım ağrıyor gibi,daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Dikis agrisi yada aci dehil de kaslarin agrimasi gibi.doktor kontrolüme iki hafta var,endiselendigim icin fikir almak istedim.
Mutlaka doktorunuza danışın, 1-2 ay içinde normale dönülüyor diye biliyorum, bazen idrar yolu enfeksiyonları da böyle şeylere sebebiyet verebiliyor. Sebebini ancak muayene ile doktor bilebilir. Umarım bir an evvel geçer ağrınız
Cevaplar icin teşekkür ederim. Bu arada doktor kontrolüme gittim. Herhangi bir sorun olmadığını dogumdan kaynaklı olarak bu ağrıların olabildiğini ve bazen 6 aya kadar surebildigini söyledi. Özellikle kegel egzersizi yapmamı tavsiye etti. Benzer sıkıntı yaşayan olursa diye paylaşmak istedim.