- 17 Şubat 2017
- 27
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fatma Benli 1545
-
Rahim derken vajina demek istediniz herhalde. Kegel egzersizi yapabilirsin. Kegelle vajinan toparlanır.Merhaba hanımlar 6 yıllık evliyim 3 doğum yaptım yaşayan iki çocuğum var ilk dogumda çok fazla dikisim vardı enfeksiyona bağlı acilmam oldu yeniden hastaneye yattım ikinci dikisler atıldı neyazikki onlarda açıldı ve korkup tekrar gitmedim derken ikinci gebelik oldu dikisim yoktu zaten ölü doğum oldu ve en son üçüncü doğumu iki ay önce yaptım doğumlardan dolayı rahimde hissizlik oluştu bazen bende eşim De hissetmior rahim daraltma ameliyatıni öneriyorlar ama şu anda olamam bebeğim çok küçük sizden onerilerinizi bekliyorum benimle aynı sorunları yaşayan kadınlar muhakkak vardır bildiğiniz krem yada her ne varsa cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Evet hanımlar yanlış yazmışım bahsettiğim şey vajinanin doğumdan kaynaklı hissizlesmesi bilmiyorum belki de ilk dogumdan sonra dikislerimin acilmasindan dolayı genişledi Kegel egzersiz ini De denedim ama pek bı faydasini göremedimRahim derken vajina demek istediniz herhalde. Kegel egzersizi yapabilirsin. Kegelle vajinan toparlanır.
Kegel egzersizini ne kadar süre denedin. Zaten iki ay olmuş doğum yapalı, öyle hemen sonuç alamasın. Bence en sağlıklı olanı kegel. Doğal olarak toparlar vajinayı. Aletleri bile var, jimnastik yaptırıyorsun resmen vajinana. Belli bir miktar ağırlığı olan aleti içinde tutmaya çalışıyorsun. Zamanla tıpkı sporla karnını, kolunu vs toparlamak gibi vajinanda toparlanıyor. Bence bir daha araştır. Befeni şekillendiren ameliyatlar, tozu kiri halının altına süpürmek gibi geliyor bana. Ancak başka çaresi yoksa ameliyata başvurulmalı. Tabi siz bilirsiniz.Evet hanımlar yanlış yazmışım bahsettiğim şey vajinanin doğumdan kaynaklı hissizlesmesi bilmiyorum belki de ilk dogumdan sonra dikislerimin acilmasindan dolayı genişledi Kegel egzersiz ini De denedim ama pek bı faydasini göremedim
Şöyleki diğer doğumlardan sonrada yaklaşık bir yıl denedm Kegel egzersiz ini ama doğumdan önceki gibi olmadı yada ben yapamadım bilmiyorum alet filan dediniz anlamadım orayı biraz açar mısınızKegel egzersizini ne kadar süre denedin. Zaten iki ay olmuş doğum yapalı, öyle hemen sonuç alamasın. Bence en sağlıklı olanı kegel. Doğal olarak toparlar vajinayı. Aletleri bile var, jimnastik yaptırıyorsun resmen vajinana. Belli bir miktar ağırlığı olan aleti içinde tutmaya çalışıyorsun. Zamanla tıpkı sporla karnını, kolunu vs toparlamak gibi vajinanda toparlanıyor. Bence bir daha araştır. Befeni şekillendiren ameliyatlar, tozu kiri halının altına süpürmek gibi geliyor bana. Ancak başka çaresi yoksa ameliyata başvurulmalı. Tabi siz bilirsiniz.
Evet daha ileri durumlarda o şekilde kegel yapılıyor. Safece kasları sıkıp bırakmak size yeterli gelmeyebilir. Ben kegeli kasılmamı kontrol amaçlı yapıyordum. Vajinismus hastasıydım. Kegeli daha detaylı araştırırken yabancı videolarda aletleri gördüm. Nasıl yapıldığını bile gösteriyor. Araştırıp bulabilirsiniz. Kegelle ilgili googlede çok faydalı, açıklayıcı bilgi ve videolar var.Şöyleki diğer doğumlardan sonrada yaklaşık bir yıl denedm Kegel egzersiz ini ama doğumdan önceki gibi olmadı yada ben yapamadım bilmiyorum alet filan dediniz anlamadım orayı biraz açar mısınız
Çok sağolun ilk fırsatta daha detaylı bilgi şekilde araştıracamEvet daha ileri durumlarda o şekilde kegel yapılıyor. Safece kasları sıkıp bırakmak size yeterli gelmeyebilir. Ben kegeli kasılmamı kontrol amaçlı yapıyordum. Vajinismus hastasıydım. Kegeli daha detaylı araştırırken yabancı videolarda aletleri gördüm. Nasıl yapıldığını bile gösteriyor. Araştırıp bulabilirsiniz. Kegelle ilgili googlede çok faydalı, açıklayıcı bilgi ve videolar var.
Sağolun Allah razı olsun. Zaten bebek küçük olduğu için pek mümkün olmuyor ilişki ama haliyle arada biIlk olarak baskniz sagolsun
Bebeginiz daha 2 aylik yani kirkiniz daha yeni cikti o halde bekleyin biraz iliskiye girmeyin belki toparlanir daha
Sağolun Allah razı olsun. Zaten bebek küçük olduğu için pek mümkün olmuyor ilişki ama haliyle arada bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?