• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası hemoroid sorunu yaşayanınız varmı?

anestol bildiğimiz ağrı kesici krem değil mi ya?hemoroite faydası var mıymış?sanırım o bölgedeki acıyı azaltıyor....35 gün önce doğum yaptım, çokta kabızlık çekmedim....ay arkadaşlar bende berbat durumdayım,gece acısından yatamadım....dikişlerin acısı bitti derken birde bu..of ağrıdan yürüyüşüm değişti,bende önceden vardı ama çok hafif seyrediyordu,şimdi her lavaboya gittiğimde kanama yapıyor.....kadın doğum doktorum genel cerrahi doktoruna görün dedi ama doktor yok ilçede...ile gitmem lazım...yok mu çözümü olan ya? bence ilaçla geçek bişey değil bu:-(((( sürekli o bölgede zonklama tarzı ağrılar var dayanamıyorum........:-((((

senın yasadıgını bende yasadım cok kafana takmamaya bak ben dıyorum ama kımse anlamıyor yasayan tecrubelı bırı olarak soyluyorum ılık suya bır kapak batıcon koyup 5dk otur cıkarken anestol kremını sur emın ol ıı gelıcek ben ole ole atlattım yaa batıcon nasıl bı yarayı kurutup ıılestırıyor pansuman yaparken bıle suruluyor nıye yara cabuk ıılessın dıye deneyın

senın yasadıgını bende yasadım cok kafana takmamaya bak ben dıyorum ama kımse anlamıyor yasayan tecrubelı bırı olarak soyluyorum ılık suya bır kapak batıcon koyup 5dk otur cıkarken anestol kremını sur emın ol ıı gelıcek ben ole ole atlattım yaa batıcon nasıl bı yarayı kurutup ıılestırıyor pansuman yaparken bıle suruluyor nıye yara cabuk ıılessın dıye deneyın

her gün baticon yapıyorum canım,bana mısın demiyor ya...anestoluda sürüyorum 2 gündür...ama bu geçici çözüm mü bilmiyorum...yemeklerede iyice dikkat etmeye başladım ama şu an bir gelişme yok...makatta sürekli zonklama tarzı ağrı var ve ben popomun üzerine oturamıyorum,allahtan doğum yaptığım için dikişten diyorum çevreye....

ya sanki çatlakta var gibime geldi ama bir iki gün bekleyeceğim ,olmazsa mecburen doktora....ya birde kanıyor ya o insanın psikolojisini bozuyor iyice,dediğin gibi aynen yaşayan bilir....35 gündür hep kan görmekten içim dışıma çıktı:-(((((((nedir bu bayanların çektiği ya,doğumu bir dert,bebek yetiştirme bir dert,basür bir dert.....dayanamıyorum ya....bebek sayesinde kendi sağlığı iyice geri plana attım,doktora gitmeyi iyice erteledim...sırf dışarı çıkıp hasta olmasın diye doktora gidemiyorum:-((((((

doğum sonrası oldu bende de..
neye uğradığımı şaşırdım.
feci bir illet.
hala çözüm bulabilmiş değilim.
Allah düşmanıma vermesin :delphin:

yaa arkadaşlar kortos isimli kremi denediniz mi beni o iğleştirdi.ben de çok kötü durumdaydım kullanışı zaten içeriyi iğleştiriyor sizin söylediğiniz krem dışarıya sürülüyor yani dış kısma ben deneyin derim

ya arkadaşlar bende iyice ilerledi...ne krem ne baticon,tüm gün çıldırmak üzereydim...kaç saattir netten bayan genel cerrah arıyodum,sonunda buldum:-) ben daha fazla dayanamıycam,utanma falan boş ya bu acı katlanılmaz,oturmak hayal oldu bana:-(((((( pazartesi doktora gideceğim...zaten kadın doğum doktorum hemoroitin var demişti ama bence çatlakta var hissedebiliyorum...umarım sorun yaşamam arkadaşlar,bir an önce kurtulmak istiyorum bu illetten....kaç gündür kuru kayısı yemekten bebeğim ishal oldu yazık:-((((( bebişi oturarak emziremiyorum acıdan,yatarak emziriyorum ondanda çok korkuyorum bişey olacak diye bebişime...
ya birde sıcak suya oturma falan demişsiniz ben dikişli normal doğum yaptım dikişime zararı olur mu

her gün baticon yapıyorum canım,bana mısın demiyor ya...anestoluda sürüyorum 2 gündür...ama bu geçici çözüm mü bilmiyorum...yemeklerede iyice dikkat etmeye başladım ama şu an bir gelişme yok...makatta sürekli zonklama tarzı ağrı var ve ben popomun üzerine oturamıyorum,allahtan doğum yaptığım için dikişten diyorum çevreye....

ya canım bende kesınlıkle ıse yaradı yanı ama tabı herkesde farklıda olabılır herkesınkı aynı degıl sonucta ama acıya cok dıkkat et o herkesde aynı ıste fıtıl tarzı bı krem verıyorlar onu denedınmı hıc oda yumusatıyor hemde ıcerden

benim çok berbat şekilde oldu daflon diye tablet yazdı doktor ilk hafta günde üç daha sonra iki olarak 3 ay kullandım emziriyordum kullanılabiliyormuş bu ilaç şimdi sorun yok birde anestol diye merhem ağrı olmaması için wc den önce sürülüyordu

mrb arkadaşlar doğumdan sonra hemoroid sorunu yaşayan ve iyileşeniniz varmı.tavsiye edeceğiniz doğal bir yöntem yada etkili bir krem falan varsa yazarmısınız lütfen.doktorun verdiği kremi kullandım ancak iyileştirmedi ağrısını azalttı.

canım ben tam 4 ay çektim..kanama ağrı kabızlık deliriyordum sezeryan ile doğum yaptığım içinde zorlanmalardan dolayı dikişim atacak diye ödüm kopuyordu doktora gittim fitil ve krem verdi geçtiiii.......birde sküveti sıcak su ile doldur otur faydası oluyor aslında ilaç adı yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama hemoroid belasının ne kadar kötü olduğunu bildiğim için yazıyorum
krem : Anestol
fitil: Proctolog

canım ben tam 4 ay çektim..kanama ağrı kabızlık deliriyordum sezeryan ile doğum yaptığım içinde zorlanmalardan dolayı dikişim atacak diye ödüm kopuyordu doktora gittim fitil ve krem verdi geçtiiii.......birde sküveti sıcak su ile doldur otur faydası oluyor aslında ilaç adı yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama hemoroid belasının ne kadar kötü olduğunu bildiğim için yazıyorum
krem : Anestol
fitil: Proctolog

senın dedıklerının aynısını bende yaptım benımkı suan ii suyun ıcıne batıcon koyuyormuydun sen ben bı arkadasa soledım ama onda pek bı degısıklık olmamıs ama her gun yapılması lazım 2-3 gunde degısıcek dıye bırsey yok tabıkı hemde herkese yaramayadabılır ama ben cogu kısıde ıse yaradıgını gordum yanı

Back