bu konuda ahmet marankinin de bir çözümünü duydum. bende de hemoroid var ve bu yöntemi uygulayacağım. 7 gece yatmadan hemoroid olan bölgeye saf zeytinyağlı pamuk koyuyosun. sabaha kadar duruyo, sabah atıyosun. bu işlemi 7 gün boyunca tekrarlayınca hemoroid yok oluyormuş. valla ben deneyeceğim.
yaa evet arkadaşlar bende de oldu bu sorun...şimdiye kadar hayatımda hiç böyle bi sorunu olmayan ben kırkım çıktıkdan sonra sanırım hemeroid oldum arkadaşlar.kendimi zorladığımda kan gelmesi ondamıdırki?napsakki de geçse ? he bu arada zeytinyağını bende yapıyorum 7 gün boyunca denemedim ama yumuşatma bakımından çok rahatlatıyor..Allah şifalar versin hepimize..
ayynen bende 40ımdan sonra yaşadım ve mahvoldum...ben çözümü kayısı yiyerek ve o bölgeye vazelin sürerek kurtuldum...ii şimdi olmuyo hiç eğer kabız olmazsam...
bu konuda ahmet marankinin de bir çözümünü duydum. bende de hemoroid var ve bu yöntemi uygulayacağım. 7 gece yatmadan hemoroid olan bölgeye saf zeytinyağlı pamuk koyuyosun. sabaha kadar duruyo, sabah atıyosun. bu işlemi 7 gün boyunca tekrarlayınca hemoroid yok oluyormuş. valla ben deneyeceğim.
bence tekrarlıycakdır buna adım gıbı emınım benım dogumdan 8 ay once vardı iyilestı dogumdan sonra tekrar ortaya cıktı bu yuzden bence erteleme cunku bununla tekrar karsılasıcaksın
anestol bildiğimiz ağrı kesici krem değil mi ya?hemoroite faydası var mıymış?sanırım o bölgedeki acıyı azaltıyor....35 gün önce doğum yaptım, çokta kabızlık çekmedim....ay arkadaşlar bende berbat durumdayım,gece acısından yatamadım....dikişlerin acısı bitti derken birde bu..of ağrıdan yürüyüşüm değişti,bende önceden vardı ama çok hafif seyrediyordu,şimdi her lavaboya gittiğimde kanama yapıyor.....kadın doğum doktorum genel cerrahi doktoruna görün dedi ama doktor yok ilçede...ile gitmem lazım...yok mu çözümü olan ya? bence ilaçla geçek bişey değil bu:-(((( sürekli o bölgede zonklama tarzı ağrılar var dayanamıyorum........:-((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?