doğum sonrası hemoroid sorunu yaşayanınız varmı?

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
mrb arkadaşlar doğumdan sonra hemoroid sorunu yaşayan ve iyileşeniniz varmı.tavsiye edeceğiniz doğal bir yöntem yada etkili bir krem falan varsa yazarmısınız lütfen.doktorun verdiği kremi kullandım ancak iyileştirmedi ağrısını azalttı.

bu konuda ahmet marankinin de bir çözümünü duydum. bende de hemoroid var ve bu yöntemi uygulayacağım. 7 gece yatmadan hemoroid olan bölgeye saf zeytinyağlı pamuk koyuyosun. sabaha kadar duruyo, sabah atıyosun. bu işlemi 7 gün boyunca tekrarlayınca hemoroid yok oluyormuş. valla ben deneyeceğim.

yaa evet arkadaşlar bende de oldu bu sorun...şimdiye kadar hayatımda hiç böyle bi sorunu olmayan ben kırkım çıktıkdan sonra sanırım hemeroid oldum arkadaşlar.kendimi zorladığımda kan gelmesi ondamıdırki?napsakki de geçse ? he bu arada zeytinyağını bende yapıyorum 7 gün boyunca denemedim ama yumuşatma bakımından çok rahatlatıyor..Allah şifalar versin hepimize..

ayynen bende 40ımdan sonra yaşadım ve mahvoldum...ben çözümü kayısı yiyerek ve o bölgeye vazelin sürerek kurtuldum...ii şimdi olmuyo hiç eğer kabız olmazsam...

ayynen bende 40ımdan sonra yaşadım ve mahvoldum...ben çözümü kayısı yiyerek ve o bölgeye vazelin sürerek kurtuldum...ii şimdi olmuyo hiç eğer kabız olmazsam...

bende de doğumdan sonra oldu lavman yüzünden oldu bana göre
afedersiniz keçi koyun pisliği gibi takır takır çıkıyordu ve kantıyordu
ben yağlı pamuk koyarak ve hala hergün kayısı yiyerek kurtuldum ama bende basur olmadı
makat çatlağıydı sanırım
yağdan önce krem sürüyordum
geçmiş olsunn

valla bende hamileyken oluştu,normal doğum yaptım,ondan sonra çok fena oldu..doktor ameliyat dedi..bebek 7 aylık olunca yapılacak. bnim sorunum ishal..ben ishal olmazsam geçiyor biraz..o yüzden beslenmeme dikkat ediyorum ve bepanthene kullanıyorum....

doğum yapalı 6 ay oldu hala çekiyorum benimkide makat çatlağı doğumda banada lavman yapıldı dha sonra cididi kabızlık çektim ve sonrsaında çok kötü yırtılma oldu hala doktorun verdiği anti hemoridal ilaçları sürüyporum

benımde oldu dogumdan sonra sabah aksam batıconlu ılık suda 5 er dk oturunca daha zorluk cekmıyorsun cok iyi gelıyor tavsıye ederım ben dogum yapalı 8 ay oldu ama suan problemım kalmadı allaha sukur

bu sorunu bende yaşıyorum.doğumdan sonra oldu tabi bendede
sanırım bu kurtuluş yöntemi olcak benim için.basit bi yöntemmiş
ihşallah düzelirr.tşk size
a.s.

ben bunun yok olduguna ınanmıyorum sadece bence yumusatıyor onu bırakınca emınım tekrarlıycaktır

ayreten onun bı yontemı daha vardı maydonuzu kaynatıp ıcıyorsun bagırsaklarnı calıstırıyor kuru kayısı kuru ıncırde yıyın onlarda ıı gelıyor ama bence batıcon en ıısı

benim doğumdan sonra olmadı ama şimdi de bu sorunla hamile kalmaktan korkuyorum. çok fazla zorlanmasam bana hiçbir rahatsızlık verdiği yok. o nedenle doktora gitmeyi hiç istemiyorum. ama bir yandan da hamilelikten önce bu sorunu çözmem lazım diyorum. sizce ne yapmalıyım? bu sorunu tam olarak çözene kadar bebek olayını erteleyeyim mi? ee hadi erteledim, çözdüm. hamilelikten sonra tekrarlama olasılığı da var :uhm:

bence tekrarlıycakdır buna adım gıbı emınım benım dogumdan 8 ay once vardı iyilestı dogumdan sonra tekrar ortaya cıktı bu yuzden bence erteleme cunku bununla tekrar karsılasıcaksın

arkadaşlar aynı sorun bendede var.kortos ve anestol diye ikitane krem kullandım geçti ama sonra tekrarlarmı bilmem

anestolu bende kullandım ama faydasını gormedım yalan soylemeyım ama ıns tekrarlamaz cok kotu bırsey yaaa

bence tekrarlıycakdır buna adım gıbı emınım benım dogumdan 8 ay once vardı iyilestı dogumdan sonra tekrar ortaya cıktı bu yuzden bence erteleme cunku bununla tekrar karsılasıcaksın

teşekkür ederim. bence de haklısın . önce eşime bunu kabul ettirmem gerekiyor. ona kalsa benim hemen ameliyat olmam lazım. peki normal doğum oluyor mu hemeroid olanlarda bu konuda bilginiz var mı? internette engel değil diyor. ama yaşadığım yerde bu sorundan dolayı sezeryan olanlar var? :uhm:

bence kesınlıkle amelıyat olma benım kayınbabam kac senedır cekıyormus bı kac ay once amelıyat oldu ama gene tekrarladı amelıyat olunca kurtulurum sanma ve kesınlıkle acıdan uzak dur acı tetıklıyor cunku ben bunun ıcın amelıyat olmayı dusunmuyorum kesınlıkle bende normal dogum yaptım dogumdan sonra acıycak dıye lavaboya gırmeye bıle korkuyordum ama cok yanlıs bırsey yapmısım gırmem gerekırmıs ondan sonra hep gırdım duzeldı sımdı bı sorunum yok ama yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmezsem gene cıkar bu boyle brsey cunku

anestol bildiğimiz ağrı kesici krem değil mi ya?hemoroite faydası var mıymış?sanırım o bölgedeki acıyı azaltıyor....35 gün önce doğum yaptım, çokta kabızlık çekmedim....ay arkadaşlar bende berbat durumdayım,gece acısından yatamadım....dikişlerin acısı bitti derken birde bu..of ağrıdan yürüyüşüm değişti,bende önceden vardı ama çok hafif seyrediyordu,şimdi her lavaboya gittiğimde kanama yapıyor.....kadın doğum doktorum genel cerrahi doktoruna görün dedi ama doktor yok ilçede...ile gitmem lazım...yok mu çözümü olan ya? bence ilaçla geçek bişey değil bu:-(((( sürekli o bölgede zonklama tarzı ağrılar var dayanamıyorum........:-((((

Ah canım benim :1hug: seni çok iyi anlıyorum. iyileşmeye yüz tuttumu da kaşınmaya başlar bu meret. rahatlatıcı bi pomat falan alsan eczaneden procto glyvenol mu ne öyle bir şey var. benim acımı azaltıyordu. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…