• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası hemoroıd(basur)olanlar

zeynepmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
8
0
36
Kocaeli
arkadaşlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var.hamıleyken bende hemoroıd gelişti ilk zamanlar hiç problem etmıyordum ama doğumdan sonra her tuvalete çıktıgımda canım acımaya ve kanamaya başladı.kan hapları sureklı tuvalete cıkmama neden oluyor ve ben her tuvalete çıktıgımda canım çok acıyo.bu acı yanma gıbı falan değıl resmen hemoroıd memesı yırtılıyo ve damla damla kan akıyo.doktora gıtmekte ıstemıyorum anlarsınız benı oradan muayene olmak ıstemıyorum..kullandıgınız ve onerdıgınız bı ilaç varmı bu arada bebeğimi emzırıyorum süte gecmeyen bı ilaç varmı acaba .....acil cevaplar beklıyorum:43::43::43::43:

hamileyken ve doğumdan sonra ben de yaşamıştım ve doktor onerisiyle proctolog diye bir merhem kullanmıştım. ama seninki baya ilerlemiş sanırım, doktorunla görüş bence.
patlıcan kürünü fln da deneyebilirsin, kocakarı ilacı deniyor ama iyileşen tanıdıklarım var.
geçmiş olsun.

canım doğumdan sonra çoğu kadının başına geliyor bu malesef ben o dediğin kremi kullandım ama kremler fayda etmemişti.akşamları yatarken zeytinyağına batırılmış pamuğu hemoroidin üzerine koyabilirsin canım baya rahatlatıyo şişliğini ağrısını alıyo.birde yediklerine d,ikkat etmeye çalış meyve ya bolbol sebze yemekleri ye.çok kötü bir acı bu düzelirsin biranönce inşallah canım

Back