Bunda utanilcak bisey yok acil bi durummuş hic utanmayin. Sezeryan olduysaniz dikisinizi kontrol icin cagirmistir ama muayne ihtimaline karsi jilet yapabilirsiniz neden caniniz yansin ki ??Selam kızlar sizlere bir sorum var. Doğuma 2 ay kala 5 gün önce acil sezaryen oldum ve genital bölgem temiz değildi kendimi çok rahatsız hissettim doğum anında bu yüzden yarın da ilk doktor kontrolümüz var ne yapacak hiç bilmiyorum muhtemelen dikişleri kontrol edecektir ama sizce genital bölge temizliği yapılabilir mi canım yanar mı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ne biliyim hala ağrılarım ve yara yanmalarım var canım yanacak gibi hissediyorumBunda utanilcak bisey yok acil bi durummuş hic utanmayin. Sezeryan olduysaniz dikisinizi kontrol icin cagirmistir ama muayne ihtimaline karsi jilet yapabilirsiniz neden caniniz yansin ki ??
Iyide sezeryan yeri ayri genitalle alakasi yok ki oraninNe biliyim hala ağrılarım ve yara yanmalarım var canım yanacak gibi hissediyorum
Iyide sezeryan yeri ayri genitalle alakasi yok ki oraninniye yansın canın
Iyide sezeryan yeri ayri genitalle alakasi yok ki oraninniye yansın
neyse bu akşam deneyeceğimIyide sezeryan yeri ayri genitalle alakasi yok ki oraninniye yansın canın.
Neyse bu akşam deneyeceğim bakalım size güvenerekIyide sezeryan yeri ayri genitalle alakasi yok ki oraninniye yansın canın.
Selam kızlar sizlere bir sorum var. Doğuma 2 ay kala 5 gün önce acil sezaryen oldum ve genital bölgem temiz değildi kendimi çok rahatsız hissettim doğum anında bu yüzden yarın da ilk doktor kontrolümüz var ne yapacak hiç bilmiyorum muhtemelen dikişleri kontrol edecektir ama sizce genital bölge temizliği yapılabilir mi canım yanar mı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Haklıymışsınız bunu kafamda niye bu kadar büyüttüm bilmiyorum yaptım ve hissetmedim bile
Merhaba benim de iç dış dikişlerim oldu zor bir normal doğum yaptım. 40 kontrolüm yaklaşıyor şimdiye kadar dikişlere zarar verirm korkusu ile hiç temizleyemedim. Hem çok uzadılar aşırı rahatsız oluyorum hem de kontrolüm yaklaşıyor. Fskat halen jilet dikişlerime zarsr verirse diye korkuyorum siz nasıl yapmıştınızNormal doğum yapsanız ve genital bölgede dikisleriniz olsa anlarım da sezeryan olmuşsunuz canınız niye acısın. Ben dikişli normal doğuma rağmen muayeneye gitmeden önce yapabildiğim kadar jilet yapmıştım sizin bir engeliniz yok
Çok iyi yapamadım doktor da sonuçta neden yapamadigimi bilir diye düşündüm olduğu kadar yavaş yavaş yaptım artıkMerhaba benim de iç dış dikişlerim oldu zor bir normal doğum yaptım. 40 kontrolüm yaklaşıyor şimdiye kadar dikişlere zarar verirm korkusu ile hiç temizleyemedim. Hem çok uzadılar aşırı rahatsız oluyorum hem de kontrolüm yaklaşıyor. Fskat halen jilet dikişlerime zarsr verirse diye korkuyorum siz nasıl yapmıştınız
Haklıymışsınız bunu kafamda niye bu kadar büyüttüm bilmiyorum yaptım ve hissetmedim bile
Bende böyle düşünerek kasmadım kendimi ama acımadı da hala bir hissizlik vardı bende zaten o yüzden rahat yaptım korktuğum gibi olmadı dikişlere de zarar vermedi jilet korkmayınÇok iyi yapamadım doktor da sonuçta neden yapamadigimi bilir diye düşündüm olduğu kadar yavaş yavaş yaptım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?