benim de 2,5 aylık bir kızım var.hem ucuz hem de rahat olduğu için bende spiral taktırmak isteyenlerdenim fakat çok korkuyorum bu yüzden taktıramicam galiba.bu arada neden hep biz kadınlar korunuyoruz acaba?erkekler için geri dönüşümü olan kondomdan başka neler var?bilenler aydınlatırsa sevinirim
arkadaşlar doğumdan sonra spiral taktıran varmı, kaç ay sonra taktırdınız fikri olan varsa sevinirim
çok araştırdım en iyisi spiral dedim. hormonlarla oynamadan doğal ve zahmetsiz. taktırdım 2 hafta oldu. ağrısız bir işlem korkmayın. ama bugün kontrole gittim kaymış. korumasızmışım haberim yok. afalladım yani. hiç güvenilir değil bu dururmda, süprizlerle karşılaşılabilir. bunu bile bile rahat ilişkiye bile girirlmezki yaw :1shok::uhm:
ben de spiral düşünüyodum ama vazgeçtim şimdi... Bu iğnenin maliyeti nedir?.en güvenli ve rahat olanı bu sanırırm...
doğumda 36 gün sonra taktırdım.eğer 40 ında sonra gidersen adetli olman gerekiyo.40 ın çıkmadan gidersen edete gerek yomuş.ama çok acıdı benim ki ya.1 ay geçti şimdi kontrolüm var ama gitmeye korkuyorum.ama gitmeliyim kaymışsa felann:Saruboceq:
Konrolde bişey çıktımı cigmex? kayma falan?
drum spiral işi risk , akıllı kadın spiral taktırmaz dedi. Kondomla korunup emzirme bittikten sonra ilaca başlarsın o zamanda bi görüşürüz dedi. Bakalım artık o şekilde korunuyoruz.
arkadaşlar bende ılk doğumumdan sonra spıral taktırdınm.5 yıl kadar kaldı çok memnun kaldım hiçbir sıkıntısı olmadı .sadece taktırırken kotu oldum ,o masaya oturmak işkence gıbı gelıyo bana taktırması bıraz ağrılıyo oluyo yada benım oyle oldu bılmıyorum. 2. bebeği istediğimiz için çıkarttım ve hemen 2 ay içinde hamıle kaldım,bebeğim doğdu ve şimdi tekrar taktırmam gerekıyor,sanırım 40 ımın çıkmasını beklıcem,şimdiden tasa tuttu nasıl taktırcam dıye korkuyorum.:)) acaba uyuşturarak takılıyomudur.:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?