• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası gaz kaçırma sorunu

melek2929

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
4
2
86
37
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık iki ay önce normal doğum yaptım. Doğum biraz zor oldu. Bebeğimi vakumla çektiler. Şu an bende gaz tutamama problemi var. Gazım geldiğinde özellikle ayaktaysam hiç tutamıyorum. Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşların sıkıntıları geçti mi merak ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. İnanın moralim çok bozuk. Lütfen acil cevap.

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık iki ay önce normal doğum yaptım. Doğum biraz zor oldu. Bebeğimi vakumla çektiler. Şu an bende gaz tutamama problemi var. Gazım geldiğinde özellikle ayaktaysam hiç tutamıyorum. Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşların sıkıntıları geçti mi merak ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. İnanın moralim çok bozuk. Lütfen acil cevap.
Merhaba melek hanım. Konuyu acali epey olmuş ama şuan bende ayni sorunu yasiyorum. Tabi ben ameliyat oldum. Oncekine göre iyiyim cok şükür ama aniden gaz gelince tutamiyorum. Siz simdi nasılsınız. InsaAllah geçmiştir sıkıntılarınız 🤲🤲

Back