- 9 Eylül 2014
- 329
- 133
- 39
-
- Konu Sahibi botanikci_85
Adana da şirket var mıdır acaba hiç araştırmadım. Ücreti daha fazla olur sanıırmBakıcı nasıl bakar demişsiniz ya
Bir gün eve gittim bugün bir şey yaptım kızarsın belki ama mecbur kaldım dedi
Ne yaptın dedim yemek yedirmedim azcık bebek kanalı açtım yemek yedirdim dedi bebeğin dişi çıkıyormuş o sebeple yemiyormuş iki gün sonra normale döndü
Ben annesi olarak bakıcıdan önce bazen yemeğinde yesin diye tv açmıştım o benden daha hassastı
Oğlumun yürüteci olmadı elinden tutup gezdirdi 11 aylık yürüdü vs
Bakıcıyı şirket ike buldum tanıdık falan değildi önyargılı olmayın çok bakıcılara karşı iyisi de var kötüsü de
ne oldu ikinci bebeğinize
Allah sabır versin. Neden oldu diyeceğim ama yaranızı deşmek olur. Allah ım çok büyük acı kimse yaşatma yaşayanlara da sabır ver. Kendimden utandım şimdi nelerden şikayet ediyorumIki ay önce 39 haftalik bebegimi kaybettim.
ben de öyleyim evet. bebeği iki dakka bırakıp çıkacak kimsem yok. bebekle de çıkamıyorum çünkü adana çok sıcak. çocuk sürekli terliyor. emiyor. çarşıya çıkayım desem otobüslerde terleyip sucuk olduğuma değmeyecek. hava azcık serinse gündüz parka gidiyoruz evin yanındaki kafede oturup çay içiyoruz. ama dedim ya kışın soğuk bahaneydi şimdi de sıcakneden ara sıra eşin ve bebegınızle dısarı cıkmıyorsunuz?
görümcemde cocugu oyunla yemek yemeye alıstırmıs, çocuk 2 yasına geldı oyun oynatılmadan, maymunluk yapılmadan yemek yemıyor ve bu yontem çok yanlıs gelıyor bana.
kendını yıprattı, sen de oyle olmussun.
çocukla kırk yılda bır dısarı cıkardı..bunalmıstı feci
neden mi? çünkü hayatını bebege göre ayarlamıstı..
baya bır cılkını cıkarmıstı o, devamını saymayacagım.
Allah sabır versin. Neden oldu diyeceğim ama yaranızı deşmek olur. Allah ım çok büyük acı kimse yaşatma yaşayanlara da sabır ver. Kendimden utandım şimdi nelerden şikayet ediyorum
Adana da şirket var mıdır acaba hiç araştırmadım. Ücreti daha fazla olur sanıırm
tabı kı arac yoksa o konuda bişi diyemeyecegım. aksamları eşinle bır yerlere gıdın, yakın yerlere tabı kı..ben de öyleyim evet. bebeği iki dakka bırakıp çıkacak kimsem yok. bebekle de çıkamıyorum çünkü adana çok sıcak. çocuk sürekli terliyor. emiyor. çarşıya çıkayım desem otobüslerde terleyip sucuk olduğuma değmeyecek. hava azcık serinse gündüz parka gidiyoruz evin yanındaki kafede oturup çay içiyoruz. ama dedim ya kışın soğuk bahaneydi şimdi de sıcak
Başın sağolsun Allah sabır versin. Allah bir daha yaşatmasın.Gebelik zehirlenmesi + dekolman plesanta
çalışmaya başladınız mı sizBebeğinizle dışarı çıkın, gezin. Eve kapanıp bebeğinizi de kendinizi de sıkmayın. Ben de bebeğim için dokuz aydır evdeyim. Bebekle çalışmak çok yorucu bence bugunlerin tadını çıkarın
çocuğum mutsuz bir bebek değil. aksine çok güleç. herkesin dikkatini çeken bir şekerliği var. mutsuzluğumu ona yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum ama hissediyor tabii eminim. İşe başlamayı ona zarar vermemk duygusal dünyasını incitmemek için istiyorum. yani onu da bebeğim için istiyorum. sonra on bir ay önce ben yok oldum sadece o var. bu duyguya neden nasıl kapıldım annelik bu mu yoksa profosyonel bir yarmına mı ihtiyacım var bilmiyorumtabı kı arac yoksa o konuda bişi diyemeyecegım. aksamları eşinle bır yerlere gıdın, yakın yerlere tabı kı..
valla görumcem cocuga yemek yedırırken bana gelıyorlar bagırasım gelıyor
evet, adananın sıcagı feci olur. en azından kafe var yakınlarda.
hayatını cocuga endeksleme sakın, çok mutsuz bır anne olursun ve olmussun! ve sen mutsuz olursan cocukta çok huzursuz olur, o da olmus...
önerileriniz için çok sğolun. ama çok da kein konuşmayın. yadırgamayın. insan yapmam dediği nice şeyleri yapabiliyor zamanlatabı kı arac yoksa o konuda bişi diyemeyecegım. aksamları eşinle bır yerlere gıdın, yakın yerlere tabı kı..
valla görumcem cocuga yemek yedırırken bana gelıyorlar bagırasım gelıyor
evet, adananın sıcagı feci olur. en azından kafe var yakınlarda.
hayatını cocuga endeksleme sakın, çok mutsuz bır anne olursun ve olmussun! ve sen mutsuz olursan cocukta çok huzursuz olur, o da olmus...
tabıı kı buyuk konusmak gerek, ama büyük konusmuyorum. uzmanlarında dedıgı gıbı, cocukları yemek ıcın zorlamamak, yemek yemelerı çok büyük bir olaymıs gıbı onlara yansıtmamak gerek. nasıl baslarsa öyle gıderönerileriniz için çok sğolun. ama çok da kein konuşmayın. yadırgamayın. insan yapmam dediği nice şeyleri yapabiliyor zamanla
Hayır canım ilk kızımda doğum iznim biter bitmez işe dönmüştüm. Gerçekten çok yorucuydu. Zorluğunu bildiğim için ikinci bebek için on sene bekledim. Üç yaşından önce çalışmak istemiyorum.çalışmaya başladınız mı siz
kendimi bilmesem başlığı ben açtım sanırdım, aynı yaşta bebek ve yaşanan aynı duygular. Ama seni sadece anlayabiliyorum, çözüm sunamam çünkü kelin ilacı yok maalesefEvet oğlum 11 aylık oldu ve ben evde patlamak üzereyim. doğum öncesi izni de sayarsak 16 aydır evdeyim ve zorlu da bi gebelik. Valla bunaldım. Patlıyorum. bazen camı aççıp atlasam iyi gelir mi acaba diyorum. işe başlasam iyi gelecek biliyorum ama yabancı olduğum bu şehirde bakıcı bulup ona güvenmekte çok tereddütlüyüm. ailem de gelemiyor. çocuğu babasına bile emanet edemem gibi geliyor. yemeğini oyundan başka bi türlü yemiyor. bugün de ateşlendi. boğaz enfeksiyonu olmuş. komşularıma eşime herkese seneye başlıcam işe bakıcı bakın dedim ama nasıl ayrılacağım. bebeğim beni hem çok bunalttı hem de onu delicesine seviyorum. 5 dakka görmesem çok özlüyorum. işe gidersem bakıcı bakabiliyor mu zarar veriyor mu demekten kendimi yiyeceğim biliyorum ne yapacağım ben bunaldım çok bunaldım çok
Eşler de aynı model çıktı :))ahhh süpermiş valla çok güldüm Hay siz çok yaşayın. Eşime verdim çocuğu bir güzel uyuttu. Allah ım ona sahip olduğum için çok şanslıyım. o benm en büyük ayrdıumcım. Ona da çok yükleniyorum ondan da üzülüyorum aslında
Başın sağolsun Allah sabır versinIki ay önce 39 haftalik bebegimi kaybettim.
Allahım yalnız olmadığıma sevinsen mi halinize/halimize üzülsem mi bilemedim :/ bu arada bebekler de aynı model güleç ve şirin :))çocuğum mutsuz bir bebek değil. aksine çok güleç. herkesin dikkatini çeken bir şekerliği var. mutsuzluğumu ona yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum ama hissediyor tabii eminim. İşe başlamayı ona zarar vermemk duygusal dünyasını incitmemek için istiyorum. yani onu da bebeğim için istiyorum. sonra on bir ay önce ben yok oldum sadece o var. bu duyguya neden nasıl kapıldım annelik bu mu yoksa profosyonel bir yarmına mı ihtiyacım var bilmiyorum
yalnız değil miyim yaşşasııınnnnnnkendimi bilmesem başlığı ben açtım sanırdım, aynı yaşta bebek ve yaşanan aynı duygular. Ama seni sadece anlayabiliyorum, çözüm sunamam çünkü kelin ilacı yok maalesef