- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
özel bi diyet uyguluyomusunuz kızlar karatay diyeti mantıklı gelio bana ama dayanamıom mutlaka gece bişiler yiyorummm
bu sabah 2 dilim ekmek kepekli
5 tane zeytin
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
domates
haşlanmış yumurta 1 tane nasıl ?
o arada bişey yemedim şimdi saat 13 oldu bi neskafe içicem
kızlar ben neskafeden vazgeçemiyorum çok kilo yaparmı bu *
bende katilmak istiyorum araniza...henuz kirkimiz cikmadi..erken mi olur benim icin baslamak? :44:
kızlar yazamadım bayağdır ama düzenli yazıcam artık kilolardan kurtulmak istiyorum yaaa çok sinirlerim bozuluyo neler yapıyonuz ben diyetisyene gittim liste verdi 2 hafta uydum ama yok sonra bozdum yani ekmek ve şeker hala kullanmıyorum ama çikolata filan yedim işte
dün 3 dilim ekmk 1 kibrt kutusu peynir 4 zeytin tereyağı reçel 2 ymrta arada 2 bardak süt hurma 2 mandalina öğlen bi kase mercmk çorbası salata 4 istavrt arada aşure
akşm bi kase çorba yarım porsiyon karnıbahar
bu sabah 62.9 geldm bir haftada 300 gr gtmiş şükür
dumam doğumum sezaryeb
özel bi diyet uyguluyomusunuz kızlar karatay diyeti mantıklı gelio bana ama dayanamıom mutlaka gece bişiler yiyorummm
bu sabah 2 dilim ekmek kepekli
5 tane zeytin
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
domates
haşlanmış yumurta 1 tane nasıl ?
o arada bişey yemedim şimdi saat 13 oldu bi neskafe içicem
kızlar ben neskafeden vazgeçemiyorum çok kilo yaparmı bu *
dumaam yeni topik açılmış 2012 anneleri zayıflayalım diye ordan devam edelimmi burda sadece 2 miz varz bi de anne sütümü veriyorsun sadece
Tontriko hoşgeldin canım,
diyet moduna geçmeyip sadece gereksiz şeyleri çıkar menülerinden o zaman niye erken olsun ki? Ben buraya yazmadan önce çok fazla abur cubur yiyordum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?