doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

kahvaltı: yağda yumurta, biraz peynir, iki dilim ekmek, karpuz (100 gr 19 kalori olduğundan koca bir tabak yedim)
öğlen: bir tabak baklagil yemeği, bir dilim ekmek
akşam: beşamelli tavuktan azcık yedim yarım porsiyon gibi, bol salata, yoğurt
ara: haşlanmış mısır
ara: bir tabak karpuz, çok az dondurma (50 gr kadar)
yatarken: 1 kase yoğurt

bir deeee....göbekleriniz sarktı mı kilo verdikçe ya da zamanla düzeldi mi

Canım, ben hamileliğim boyunca tam 20 kilo aldım..Üstelik sezaryanla doğum yaptım..Üstelik diyorum çünkü bilirsin sezaryan sonrası göbek kalır derler..Ama çok şükür bende göbek falan kalmadı Sen normal doğum istediğini söylemişsin, umarım gönlüne göre de olur..

Ben hamile kaldığım kiloya yaklaşık 7 ayda kavuştum..Özel birşey de yapmadım..Meme verdiğim için diyet yapmam söz konusu değildi zaten..
Sana tavsiyem, stres yapma sakın..Göbeğin gitmesi, kilo vermen, eski formuna kavuşman..hepsi zaman isteyen şeyler..En az bir 6 ayı gözden çıkar bana sorarsan..Bir de ilk reglden sonra bayağı bir şişlikler gidiyor..O da var yani..Bebeğinle ilgilenirken sürekli hareket halinde oluyorsun, hele ki bebek büyüdükçe onunla ilgilenmek başlı başına spor oluyor

Umarım kolay bir doğumla, sağlık sıhhatle kavuşursun bebeğine

bende varımmm :) bebeğim 4 aylık oldu....
İşe başladım artık emmiyor. Ve yaklaşık 7 kilo fazlam var. Yapıştı kaldı..En kısa zamanda vermek istiyorumm

çok sevindim cnm ben ekmeği tatlıyı hayatımdan cıkardım sabah açkarna sirkeli su bide akşm 8 gibi içiyorum sütüm cok iyi elhamdülillah güniçindede evde cok hareketli olmaya calışıyrm

selam kızlarrr aynı durumdayızz.. Ben 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim. Oğlum 3 ayını bitiryor. Normal doğumun ve emzirmenin faydasıyla 14 kilo verdim. kaldı 6 kilo. Ama ben 7 kilo verip 57 olmak istiyorum... Fakat emzirdiğim için birşey yapamıyorum. Şuan sevindiğim tek nokta 2 aydır 64 kiloyum. Evet vermiyorum ama almıyorum da bu işin güzel tarafı bence. şubatta 6. ayında olucak oğlum. ozaman ek gıdalara geçince biraz hızlandırmayı düşünüyorum. Umarm hepimiz başarırızz...

çok sevindim cnm ben ekmeği tatlıyı hayatımdan cıkardım sabah açkarna sirkeli su bide akşm 8 gibi içiyorum sütüm cok iyi elhamdülillah güniçindede evde cok hareketli olmaya calışıyrm

Ben sabahları 2-3 dilim etimek yiyorum kahvaltıda. Hamur işi yemiyorum tatlıyıda çok az yiyorum. Allaha şükür benimde sütümde sorun yok. İnşallah hep böyle olur ama sorun şu ki oğlum beni hiç emmedi. Doğduğundan beri sağarak besliyorum oğluşumu.

benim 10 kilo fazlam var kızlar ne yapcam bilemiyorummmm

benimde 10 kgfazlam var şubatta işe baslıcam şubata kadar veririm inş bebiş keç günlük

Aynen kızlar, bende 15 kilo verdim. Doğum kilomdan sadece 5 kilo fazlalığım var ama bende 10 kilo vermek istiyorum. Daha doğrusu vermem lazım.

sevilen olmak aynı kilodayız bnm bebeğimde 2 buçuk aylık emzzirmek kilo verdiriyo diyolr ona güveniyorm

Benimde bebişim 2,5 aylık sayılır. 23 Eylül doğum tarihimiz.

şimdi kaç kilosun

Yediklerimizi yazacak mıyız kızlar? En azından birbirimizi uyarıp eksikliklerimizi görürüz hemde yazacağımızı düşünüp abartmaktan kaçınırız.
Ben şimdi çıkıyorum, yazılanlara sorulara yarın sabah cevap yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…