- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
Benimde sıkılasmaya ihtiyacim varbwnimde ikinci bebegim...halen emziriyorum.spor yapsak olur ama offf
Benimde sıkılasmaya ihtiyacim varbwnimde ikinci bebegim...halen emziriyorum.spor yapsak olur ama offf
kızlar ben eski kiloma döndüm ama tartıdaki kg dışında hiç bir şeyim eskisi gibi değil, 6. aydan gün alıyor oğlum, ikinci çocuğum yaş 35 yolun yarısı acaba ondan mı bilmiyorum:26: hiç sıkı değil vücudum.Bacaklarımda varis oldu az ama rahatsızlık verici, bel bölgem hafif kalınlaştı, kollarım bile sarkmış gibi geliyor, selülitler cabası... Tek tesellim sağlıklı bir doğumum oldu, bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür, bu kadar fiziksel deformasyon olsun artık, sporla falan olduğu kadar düzelticez. Bir de ben anne olunca vücudun tazelenir falan laflarına katılmıyorum ya, çöktüm valla
evet canım zaten asıl mesele spor yapmakta ve özellikle hamur işi ve abur cubur olmayacak zaten emzirirken çok kalorı yaktığımız için sadece bunları yapsak daha etkılı ve hızlı olacak kılo vermemiz eminim de ben sütüm azalacak die korkuorum bebişim daha 5. ayında .
evet çok şkr benmde sağlıklı oldu ama insan bi zaman sonra eski halını özluo valla yatınca göbeğim yana devrilio resmen sırtıma vurunca tok tok ses çıkıo kendi kendime kötü gelio görüntüm kaldıkı adamcaaz ne yapsınbence yaşla alakası yok 24 yaşındayım bende ama 2. doğum daha değişik oluo daha kalıcı değişiklikler oluo vucutta ne yapalım hadı akıl verin biraz kızlar
evet kızlar valla hemen başlayalı m spora bence kepimizin en sorunlu kısmı karın karın için en etkılı hareketde mekık var mısınız günde 100 mekıkle başlayalım tabi önce ısınma hareketleri ve süt azalmaması için çok su içmemiz lazım kızlarr
aynen canım şimdi bende başlıorum ama önce bi nmz kılıım da geçecek vkt yoksa
sağol canım bende şimdi kıldım başlıorum mekık çekmeye başka zaman olsa boşverirdim ama şimdi burda yazınca yapmak zorunda kalıo insan ikinci olarakda abur cuburu çıkaralım hayatımızdan ne dersiniz?
Kızlar spor sütümü azaltıyor, bend e 1.5 ay önce doğum yaptım, 9 kilo fazlam var, ama sütüm az, o yüzden daha da azaltmak istemiyorum, diet yapmasam, spor yapabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?