doğum sonrası ellerimde uyuşukluk var

Beyhatun

Bin zulme uğrasan da bir zulüm yapma...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.510
57
363
selam arkadaşlar ben doğum yapalı 8 ay oldu. ama o zamandan beri ellerimde sürekli uyuşma oluyor, özelliklede sabahları uyandığımda ellerim kilitlenmiş sanki.gece bebeğimi emzirmek için kalktığımda ellerimin uyuşukluğundan bebeğimi tutamıyorum bazen.geçer deyip doktorada gitmedim.içinizde böyle olan var mı????????????

Son düzenleme:
ben de de az vardı dr sordugumda magnezyum eksiği dedi magnezyum adında toz verdi suya karıştırıp içiyorsun dene istersen canım zararıda yok

Merhaba

Benim de dogumdan sonra ellerimde uyusma basladi,bende netten arastirdim,kendi tehsisimi koydum,karpel tunel hastaligi,bir elini gergince aciyorsun,diger elinle bilegine orta parmaginla vuruyorsun,eger elektrik carpmis gibi oluyorsa karpel tunelsin,yani sinir sikismasi,ben medicalciden parmakli el korsesi aldim ve epeyce faydasini gordum tavsiye ederim

kısmen karpel tunel olabilirim.bende araştırdığımda gece bilekler üzerine yatmamayı tavsiye etmiş doktorun biri.ben bunu çok yapıyorum sanırım bu daha çok arttırıyor şikayetlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…