Doğuma Hazırlık Doğum sonrasi dikişlerde ağrı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nurkaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
53
0
Merhaba kizlar ben 6 gün önce normal doğum yaptim vajinal yırtıklarim oluştu ve iç tarafa dikiş atıldı ağrim çok fazla oluyor tuvalette afedersiniz cişimi yaparken bile ağlıyorum resmen kuru kuruya çis yapamiyorum sıcak su tutuyorum bölgeme aranızda böyle olan varmı ağrınızı azaltacak neler yaptınız benimle paylaşırsanız çok sevinirimm

Aynen benimde böyle olmuştu hatta büyük tuvaletimi bile yapamıyordum ikinma hissi canımı yaktığı için. Herkes on güne geçer dedi ama iki aya yakın sürdü ağrılarım diyebilirim. Cok uzun ayakda kalmamak sıcak veya soğuk kompres başka yapacak bir sey yok . bu arada ilk haftalar yogun önce kanama sonra akintim olduğu için ped kullanıyordum fakat ne kadar sıkça degistirsemde ister istemez rahatsız ediyor ağrı yapıyordu ped enfeksiyon riski de cabası. Bende ped üstüne bebek temizleme pamuğu koyup çözdüm isi. Hem yumuşak olduğu için dikişleri agritmiyor hemde her tuvalette yenisini koyduğum için hep kuru kalıyordu dikişler. Daha sonra pedi de atıp sadece ic çamaşır içine koydum kirkim çıkana kadar böyle gitti

X