• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası dikişler

rmaysa34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
4
0
1
25
Merhaba, ben 2 buçuk ay önce normal doğum yaptım ve çok dikişim vardı. 5-6 tanesi düştü ama içerde ve dışarda hala dikişlerim vardı. Artık dayanamadım doktora gittim ve almasını istedim, perşembe günü dışardaki dikişlerimi aldı ama içerdekiler kaldı bir kaç tane, onları alamayacağını söyledi ve çok uzun bi süre sonra düşeceklerini söyledi. İlişki konusunda da bekleme dikişleri ilişkiye girebilirsin dedi ama ben baktığımda içerdeki dikişi görebiliyorum..sizce ne yapmalıyım? Artık kafayı yemek üzereyim 😔

Benim yapışkanlı oldu dışarıda hiç dikişim yoktu 40 ım çıktıktan sonra ilişki oldu bizde:)

Doktor sakıncası yok diyorsa beklemeyin. Benim ilk iki doğumumda da dikişim oldu. İlkinde hem içerde hem dışarda, ikincisinde sadece içerde. Fazla değillerdi. Doktorum 40 muayenesinde baktı, gayet güzel dikişlerin hayatına devam edebilirsin dedi. Devam ettik :) Çok fazla incelemeyin kendinizi.

doğru insan inceledikçe sinirleri bozuluyo fitil verdi enfeksiyon varmış onları kullandıktan sonra denicez bakalım inşallah düzelir artık

Kızlar ben de 2 buçuk ay önce doğum yaptım 2. Doğumum ilkinde hissetmemiştim böyle şeyler ama bunda sanki dikiş yerimde çekilme var ağrı var otururken felan bazen ağrı giriyor zihnen de beni rahatsız ediyor normal mi o dikiş yerleri zamanla yumuşayıp ağırsa da gidecek mi psikolojim bozuldu

Back