- 8 Ocak 2015
- 125
- 62
- 38
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet birde yanında olabilmek önemli çalışan anneler için çok zor her şey yarım kalmış gibi gelir3- 3,5 yaşlarda tam sevip sıkmalık olur en güzel zamanları işte tabi kıymetini bilipte tadını ve keyfini doyasıya çıkartabilene cnm...
merhaba bir yıl geçmiş bu mesajdan şimdi ne durumdasınızmerhaba bende yeni katıldım aranıza ben 4 ay önce doğum yaptım hemde aşılamayla oldu bebeğim çok bekledim çok istedim bebeğimi ama doğum sonrası anksiyete takıntılar derken ilaç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bebeğime baktığımda birşey hissedemiyorum gibi geliyor ona karşı çok yabancıyım sanki bu durum beni endişelendiriyo bu konuyu ayrıca yazacaktım ama konu açmayıda beceremedim, bu duyguları yaşayan var mı bebeğimi cok ama cok sevmek istiyorum nolur dua edin benim için((
merhaba; ben 5 haftalık hamileyim. sizin yazdıklarınızı okudum kendimden cok sey buldum benim en büyük korkum bebeğimi sevemem benimseyemem korusu hatta bu korkuyla aldırmayı bile düşünüyordum hala ara ara aklıma geliyor ama etrafımdaki insanların ve burada yazan annelerin telkinleriyle kendimi oyalıyorum doğum yapmışsınız bebeğinizi sevdiniz mi onu benimsediniz mi gerçekten söyledikleri gibi oluyormu. çok korkuyorum. anneniz için üzüldüm allah tez zamanda şifa versin annenize. kendinize iyi bakınMerhaba şimdi okudum Allah sabır versin arkadaşım. Ben Doğum yapalı 4.5 ay oluyor kısa süreli depresyon yaşadım 20 gün kadar sonra iyiydim bende 1.5 ay önce annemin meme kanseri olduğunu öğrendim maalesef ağır depresyon yaşıyorum emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum ama bakıcam duruma olmadı gidicem doktora sanırım doğru olan bu gibi durumlarda ilaç kullanmak çünkü annem üzüntülerden hasta oldu psikolojik rahatsızlıklar iç organlara zarar veriyor
Merhaba teşekkür ederim sağol inşallah iyi olur annem. Bebeğimi çok seviyorum hemde çokkk. Sakın aldırma biraz zor geçer hamilelik bu sorularla çok iyi bilirim. İnan söylediklerinden fazlası oluyor ben sevdiysem herkes sever derdim hep İnan çok güzel bir şey anne olmak zor ama çok güzel. Benim eşim şehir dışında çalışıyor bir de ben tek başıma büyütüyorum hayatım değişti annem bize bakarken ben bakıyorum şimdi hem bebeğime hem anneme ona rağmen diyorum iyi ki yapmışım seni hayata tutundum oğlum sayesinde evimize neşe geldi mis gibi bir koku geldi. O kadar masum ki anlatamam. Ne zaman istersen yaz bana.merhaba; ben 5 haftalık hamileyim. sizin yazdıklarınızı okudum kendimden cok sey buldum benim en büyük korkum bebeğimi sevemem benimseyemem korusu hatta bu korkuyla aldırmayı bile düşünüyordum hala ara ara aklıma geliyor ama etrafımdaki insanların ve burada yazan annelerin telkinleriyle kendimi oyalıyorum doğum yapmışsınız bebeğinizi sevdiniz mi onu benimsediniz mi gerçekten söyledikleri gibi oluyormu. çok korkuyorum. anneniz için üzüldüm allah tez zamanda şifa versin annenize. kendinize iyi bakın
Cevap vermekle beni cok duygulandirdin gercekten. Mubarek cuma yuzu suyu hurmetine allah annenize avil sifalar versin. Insallah bende sizin gibi guclu bir anne olurum. TesekkurlerMerhaba teşekkür ederim sağol inşallah iyi olur annem. Bebeğimi çok seviyorum hemde çokkk. Sakın aldırma biraz zor geçer hamilelik bu sorularla çok iyi bilirim. İnan söylediklerinden fazlası oluyor ben sevdiysem herkes sever derdim hep İnan çok güzel bir şey anne olmak zor ama çok güzel. Benim eşim şehir dışında çalışıyor bir de ben tek başıma büyütüyorum hayatım değişti annem bize bakarken ben bakıyorum şimdi hem bebeğime hem anneme ona rağmen diyorum iyi ki yapmışım seni hayata tutundum oğlum sayesinde evimize neşe geldi mis gibi bir koku geldi. O kadar masum ki anlatamam. Ne zaman istersen yaz bana.