Benim bebegim 32 haftalik dogdu ve 12 gun yogunbakimda kaldi ,cok zor zamanlardi.hastaneden cok buyuk sevincle cikardik ama evde gunlerim zehir oldu,tek basima bakmaya calistik esimle.mikrop kapmasin riskli diye hic kimseyi eve almadik .24 saat besiginin basinda sut sagip icirmeye calistim yemek yemege bile zor vakit bulabiliyordum.birde esimle eften puften nedenlerden tartismalara basladik.tartistikca uzuntumde katlandi,neden bu donemde anlayis gostermiyor diye dusunup dahada kiziyodum ona.bebegimi sevemedim bile ilk zamanlar ve o da vicdan azabi yaratti,anlayacaginiz berbat bir ruh hali icersindeydim.bide ustune ustuk ben odada 24 saat bebegimle ilgilenirken esimin faceden eski esini arattigini gordum artik iyice koptum .ben ne haldeyim o nelerle ugrasiyo dedim iyice kendimi yalniz hissettim.gun oluyoduki tek kelime etmeden gunum bitiyodu ,bebegimin yaninda telefon acmiyodum surekli basinda oldugum icin telefonda iptaldi.dr a gittim ilac verdi pospartum yani dogum sonrasi depresyon dedi.ilac kullanmak istemedim sute geciyo diye.ama kadin dogum drum esimi arayip biraz daha anlayisli olmasi konusunda uyarmis sonradan haberim oldu,o donem biraz duzeldi.ama her iki gunde bir tartistik .o ise gitti ben evde agladim uzuldum,isten geldi tartistik yine agladim .simdi bebegim 3 aylik daha kolay bakimi ama bizim tartismalarimiz hala devam ediyo tabi araliklar artti haftada bir artik tartismalarimiz.cok caresiz hissediyorum kendimi iyi bisey soyluyorum yanlis anliyo olay kavgaya donuyo kusuyorum uzuluyorum sonra bunun sonu yok gunlerimi zehir etmim deyip barisiyorum uc bes gun sonra yine ayni.Allah yardimcimiz olsun atlatilabilir umarim bunlar