benım kı depresyon sayılırmı bılmem ama bende bebegıme yetersız geldıgımı dusunuyorum cok acemıyım bebegıme bakamıyorum agladıgında ben degıl annem susturabılıyor en uzucusude sutumle doymuyor her 2 gogsumude verıyorum ona ragmen mama yemeden doymuyor napcamı sasırmıs durumdayım bu yuzden agladıgımı bıle hatırlarım goguslerım yara olmasına ragmen aglaya aglaya vermeye calıstım cok sukur yara azda olsa ıyı oldu dogumum zor oldu benım ama dogum onemlı degılmıs acılar gecıyor bı sure sonra asıl iş dogumdan sonrasıymıs 40 ım bıtınce evıme gecıcem sımdıden korkular sardı benı bebegıme bakabılcekmıyım moralım cok bozuk tabı bırde su sorunum var sol gogsumu ılk baslarda alıyordu sımdı pek almak ıstemıyor ama sag gogsumu cok guzel emıyor ne demek bu anlamadım
alır inşallah canını sıkma sen. kafana takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
benım kı depresyon sayılırmı bılmem ama bende bebegıme yetersız geldıgımı dusunuyorum cok acemıyım bebegıme bakamıyorum agladıgında ben degıl annem susturabılıyor en uzucusude sutumle doymuyor her 2 gogsumude verıyorum ona ragmen mama yemeden doymuyor napcamı sasırmıs durumdayım bu yuzden agladıgımı bıle hatırlarım goguslerım yara olmasına ragmen aglaya aglaya vermeye calıstım cok sukur yara azda olsa ıyı oldu dogumum zor oldu benım ama dogum onemlı degılmıs acılar gecıyor bı sure sonra asıl iş dogumdan sonrasıymıs 40 ım bıtınce evıme gecıcem sımdıden korkular sardı benı bebegıme bakabılcekmıyım moralım cok bozuk tabı bırde su sorunum var sol gogsumu ılk baslarda alıyordu sımdı pek almak ıstemıyor ama sag gogsumu cok guzel emıyor ne demek bu anlamadım
kızlar doğum sonrası kendinizi nasıl hisediyorsunuz?depresyona giren varmı?depresyonda olduğunuzu nasıl anladınız?nasıl önlem aldınız?kendinize nasıl vakit ayırıyorsunuz?bu sitede gezerken çok iyi hissediyorum.:teselli:
bende depresyona gırmıstım..korkunç kotu olmustum...psıkıyatrıstte aldım solugu..hungur hungur aglıyordum tabı bıryandan..ilaça basladım..emzırdıgım ıçın zor oldu...bır sure oyle ıdare ettık..sonra emzırmeyı bıraktık...anne saglıgı daha öne çıktıgında bazı seylerden vazgeçmek gerekebılıyor...benım saglıgım bebegınkıyle kıyaslandıgında...emmeyebılır oldu..
çok sukur o gunler gerıde kaldı.allaha sukur...
herseyı takma...boşver gıtsın...kendını düşünmelısın bebekle beraber..gerısı hıkaye...