canım öncelikle sağlıklı sorunsuz doğumlar dilerim,allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bende yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım,bir çok sorunlar yaşadım tabi herkes yaşayacak diye bişey yok..
** hastaneden çıkıp eve geldiğim gün,çok misafir geldi ve kayınvalidem çoğu misafiri yemekli ağırladı bu durum beni deli etti..herkesin biran önce evimi boşaltmasını istiyordum..
yani evde fazla kalabalık hele de ilk günlerde bence çekilmiyor..
normalde evde çok titiz bir insanım mutfağımı allak bullak görmek beni çıldırtıyordu..
**her gelen sana ve bebeğine bi akıl veriyor..hiç kulak asma he de gitsin..
**doğuma kadar çok aktif çalışan bi bayandım doğumdan sonra bambaşka bi hayatın içinde buldum kendimi..mecburen bebeğin yanından ayrılamıyorsun,7/24 birliktesin güzel bi duygu ama eşimle bir takım şeylerden vazgeçmek beni üzüyor..ne bileyim bir yemeğe bile çıkamıyoruz şimdi..
**çalışan bi bayan olduğum için evde kalmak beni ayrıca bunalıma sokuyor..
**sabahları kalkıp rahatca banyomu yapıp süslenip işe gitmek şimdi hayal oldu bana
(
** eşimle aramda hiç sorun olmadı aksine farklı bir mutluluk girdi aramıza ,eşim işini bırakıp eve kaçar oldu..evde paspal paspal gezmem eşimi rahatsız etmedi:) ilişkimizde olumsuz hiçbişey olmadı..
şuana kadar bende bunlar oldu..
amaaaaaa şuda bir gerçek herşeye rağmen anne olmak çok güzellll
bebeğinin bir gülümsemesi seni o kadar mutlu ediyorkiii ona bakınca tüm sinir stres bunalım bitiyoo