kızlar merhaba,ben yeni üye oldum pek de bilmiyorum konu açmayı insallah doğru yerdeyimdirbenim şuan hamile olanlara ve doğum yapmış olanlara sorum olacak. ben şuan 34 haftalık gebeyim dr. ilişkiye girmeyin dedi 32.haftalıktan itibaren (ilk üç ay düşük riskim vardı o sebepten sanırım)eşimle arkadaş gibi olduk dr. yasakladı ama ben yinede beni arzulasın istiyorum yani ilişkiye girmesekte:18: o da pek yanaşmıyor korkuyor bebeğe bişey olur diye. bu durum normal mi acaba tipim değiştiği için beğenmiyor mu beni aynı durumda olan var mı? ikinci sorum doğumdan ne kadar süre sonrA eski cinsel yaşamınıza dondünüz? ve normal doğum yapanlarda herhangi bir problem oldu mu ilişki esnasında can yanması vs vs
biliyorum lohusalıgı. bnm demek istediğim lohusalıktan sonra ki cinsel yaşantı nasıl oluyor normal dogum olacagı için herhangi bir problem oluyor mu ilk doğumum gerçicanım benim bildiğim doğumdan sonra 40 gün ilişki olmaz..o 40 günden sonra da kanaman olsa bile özür kanı sayılır..
biliyorum lohusalıgı. bnm demek istediğim lohusalıktan sonra ki cinsel yaşantı nasıl oluyor normal dogum olacagı için herhangi bir problem oluyor mu ilk doğumum gerçi
Problem bazen oluyor kişiden kişiye değişiyor bu mesela ben cinsel istek duymuyorum emzirdiğim için hormonlarım cinsel isteği baskılıyormuş emzirme bitince normale döncekmişim
İmza
kızlar merhaba,ben yeni üye oldum pek de bilmiyorum konu açmayı insallah doğru yerdeyimdirbenim şuan hamile olanlara ve doğum yapmış olanlara sorum olacak. ben şuan 34 haftalık gebeyim dr. ilişkiye girmeyin dedi 32.haftalıktan itibaren (ilk üç ay düşük riskim vardı o sebepten sanırım)eşimle arkadaş gibi olduk dr. yasakladı ama ben yinede beni arzulasın istiyorum yani ilişkiye girmesekte:18: o da pek yanaşmıyor korkuyor bebeğe bişey olur diye. bu durum normal mi acaba tipim değiştiği için beğenmiyor mu beni aynı durumda olan var mı? ikinci sorum doğumdan ne kadar süre sonrA eski cinsel yaşamınıza dondünüz? ve normal doğum yapanlarda herhangi bir problem oldu mu ilişki esnasında can yanması vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?