doğum sonrası cinsellik

mihitaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
140
17
48
34
Tekirdağ
kızlar merhaba,ben yeni üye oldum pek de bilmiyorum konu açmayı insallah doğru yerdeyimdir benim şuan hamile olanlara ve doğum yapmış olanlara sorum olacak. ben şuan 34 haftalık gebeyim dr. ilişkiye girmeyin dedi 32.haftalıktan itibaren (ilk üç ay düşük riskim vardı o sebepten sanırım)eşimle arkadaş gibi olduk dr. yasakladı ama ben yinede beni arzulasın istiyorum yani ilişkiye girmesekte:18: o da pek yanaşmıyor korkuyor bebeğe bişey olur diye. bu durum normal mi acaba tipim değiştiği için beğenmiyor mu beniaynı durumda olan var mı? ikinci sorum doğumdan ne kadar süre sonrA eski cinsel yaşamınıza dondünüz? ve normal doğum yapanlarda herhangi bir problem oldu mu ilişki esnasında can yanması vs vs

canım doktorunu dinle ilişkiye girmeyin bebegi ve kendini riske atma. doğumdan sonra 40 gün kanaman olacak sonra kanaman bitince eski cinsel hayatınıza dönersiniz.

canım benim bildiğim doğumdan sonra 40 gün ilişki olmaz..o 40 günden sonra da kanaman olsa bile özür kanı sayılır..

canım benim bildiğim doğumdan sonra 40 gün ilişki olmaz..o 40 günden sonra da kanaman olsa bile özür kanı sayılır..
biliyorum lohusalıgı. bnm demek istediğim lohusalıktan sonra ki cinsel yaşantı nasıl oluyor normal dogum olacagı için herhangi bir problem oluyor mu ilk doğumum gerçi

bence şükredin halinize lohusalıktan sonra istemediğiniz kadar çok normalleşir o zamanda bu günleri hatırlayıp üzüldüğünüze üzülürsünüz.

biliyorum lohusalıgı. bnm demek istediğim lohusalıktan sonra ki cinsel yaşantı nasıl oluyor normal dogum olacagı için herhangi bir problem oluyor mu ilk doğumum gerçi

Problem bazen oluyor kişiden kişiye değişiyor bu mesela ben cinsel istek duymuyorum emzirdiğim için hormonlarım cinsel isteği baskılıyormuş emzirme bitince normale döncekmişim

İmza

Problem bazen oluyor kişiden kişiye değişiyor bu mesela ben cinsel istek duymuyorum emzirdiğim için hormonlarım cinsel isteği baskılıyormuş emzirme bitince normale döncekmişim

İmza

inşaallah bnde olmaz çünkü zaten vajinismus geçirmiştim kurtuldum çok şükür ama tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden bu konuyu açmıştım. vajinismusu atlatınca hamile kaldım şimdi bari doğmdan sonra düzenli bir ilişkimiz olsun istiyorum

neden bebeğini cinsellik kadar düşünmüyorsun..doktor bir yasak koyduysa vardır elbet bir zararı..bence bebek her şeyden önemli..eğer bir baba seni bu halde hor görüyorsa o gerçek baba olamaz...bu doğanın kanunu ..benim bütün hamileliklerimde baştan sona kadar..ayriyetten lohusalıkta var..1 sene yasaktı..ama kendisi bebeğimiz daha önemli diyerek hiç problem çıkmadı...ben hamileliği...bir kadına bir pırlanta gibi görüyorum...

Canim suan esine hic seksi gelmedigin icin seni arzulamiyordur. biz iyi anlasan bir ciftiz ve 7. Aydan sonra cinsellik komik geldi 3 kisiyiz resmen yani ikimizde istemedik cunku cok saf duygular oluyor bebekten dolayi cinsellik icin goruntude kotu:) dogumdan sonra ise ben sezeryanla dogum yaptim dikislerim gec kapandi ( dogumdan sonra acilma olmustu ) bundan dolayi 50 gun fectiktwn sonra anca birlikteoldik ama cok zor oluyor o kadar aradan sonra. Duygusal olarak o kadar ayriliktan sonra esine sarilmayi bile ozluyorsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladığım kadarıyla daha önce yaşadığın problem yüzünden tekrar ondan uzak olmaktan korkuyorsun.. umarım böyle birşey olmaz ama şuan bebeğinin sağlığı daha önemli tabi. benim eşim ilk hareketlerini hissettiği andan itibaren uzak durdu 3 kişiyiz resmen yatakta insan garip oluyor. beğenmeme değil bu. senin ve çocuğunun sağlığı. lohusalıktan sonra da inşallah eski halinize dönersiniz

Evet haklısınız bnm ilk aylarimda vajinismus problemim vardı bundan dolayi aslinda o kadar aradan sonra sıkıntı olur mu diye tereddutluyum inşallah olmaz dua edin kizlar tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…