• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrası cinsel ilişki

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar.....kırkımızın cıkmasına on bes gun falan var .....ve ben korkuyorum.....esım dortgozle beklıyor ogunun gelmesını:9:ama ben ogun bıraz ertelensın ıstıyorum...sonrada ertelense nekadar ertelenebılır kıııııı ...sezeryanla dogum yaptım kesık yerımde cok bır acım yok....ama sankı ılk gece kadar canım yancakmıs gıbı gelıyor....psıkolojık olarak yanı kafamda... ıste eşımın vucudumu dogumdan sonra ılk kez gorcek olması vede ....goguslerde sut var ya ılıskıde sut akarsa:) dıye komık bır dusuncemın olması gıbı sacma kuruntularım var....sızlerın de olmusmuydu boyle dusuncelerı?dogumdan sonra kı ılk ılıskı dıgerlerı gıbı oldu mu?sorun yasayan varsa paylasırsa sevınırım......

ben normal doğumm yaptım aralığın 1 inde. yani oğlum 3 aylık oldu... kaçış yok korkma :) her beyanın genetiği farklıdır. acımaz deim acır bilemem. ama benim normaldi yani acı olmadı.. normal doğum yaptığım ve dikişlerim olduğu halde...

bnım kızım da 2bucuk aylık henuz bıs yasamadık.kendı evımıze cıkıcaz martın ortasında.o zxaman ne olur bılmem.esım de hıc konusunu axcmıyor.dogumun onuncu gununden berı suan kaynanamın evındeyız zaten aynı apartmndayız kaynanam da 3e kadar fılan uyuymuyo gecelerı bıraz da ondan cekınıyor sanırım.

benim 40 ım çıktığı gün denedik çok acıdı.ama dikişim değil rahmim acıdı resmen..eşimde zorlamadı üstelemedi hiç.bir kaç denemede de aynı şey oldu..araştırdım emzirmeden kaynaklanıyormuş..vajinada kuruluk oluyormuş o zaman.neyse dedim kaçış yok bundan alışmam lazım.sabrettim alıştım.

ben de çok korkuyorum,bizim de 3-5 gün kaldı kırkımızın çıkmasına

ben de çok korkuyorum,bizim de 3-5 gün kaldı kırkımızın çıkmasına

korkunun ecele faydası yok :66::66:
bende çok korkmuştum 40 kım çıktıktan 15-20 gün sonra denedik. çok korkuyordum birde normal doğumdu.şükür korktuğum kadar olmadı. hatta herkes sütten dolayı kuruluk oluyormuş ben yaşamadım...

şu süt olayını bende merrak ediyorum. göğüsler zaten sütten gergin olmuyormu. eşiniz ellemek filan istediğinde acımıyor mu ay çok açık oldu ama çok merak ettim :77: :77:

şu süt olayını bende merrak ediyorum. göğüsler zaten sütten gergin olmuyormu. eşiniz ellemek filan istediğinde acımıyor mu ay çok açık oldu ama çok merak ettim :77: :77:

benim eşimin tişörtü tamamen süt olmuştu, akmış...

sonradan farketti ya ben nerden ıslandım demişti...:27:

jel kullanmanızı tavsiye edebilirim. doktorum daha ben hamileyken son aylarda kullanırsanız iyi olur demişti. doğumdan sonra da o kuruluğu farkedince kullandık, acı olmadı diyebilirim.

jel kullanmanızı tavsiye edebilirim. doktorum daha ben hamileyken son aylarda kullanırsanız iyi olur demişti. doğumdan sonra da o kuruluğu farkedince kullandık, acı olmadı diyebilirim.

adı ne canım ya ben soramıyorum dr a böyle şeyler utanıyorum..alalımda doğumdan sonra bizde kullanırız

adı ne canım ya ben soramıyorum dr a böyle şeyler utanıyorum..alalımda doğumdan sonra bizde kullanırız

evet keşke adını yazsanız,açıkçası eczaneye gidip kayganlaştırıcı verin demek pek yemiyor:27:ben alırım çıkabilsem ama eşim asla almaz:20:bi isimle isteyebilsek daha hoş olurdu:30:

arkadaşlar biz OK almıştık. tüp şeklinde morlu bir kabı var. elbette başka markalarınki de vardır. carrefourda kondomların yanındaydı, eczaneden almadık yani.

ayyy kızlar çok komiksiniz yaff sabah saba ii geldi Allah razı olsun sizden :1::1::1::60::60::60::60:

bnm bi arkadaştada kuruluk olmuş fex przrvtfin yanında genelde veriyolar arkadalar 2 paket şeklinde satılıyo birinde kayganlaştırıcı oluyo diğerinde prezrvatif kakoolusu felanda var hee kokulu :9::9::10:

ayyy çok güldüm yorumlara:1:
2 ci kızım 3 yaşında hiç böyle sorunlarda yaşamadım cahillikten herhalde insan başına gelecekleri bilince daha çok canı yanar:1:

bendede kuruluktan dolayı çok canm yanmıştı .
esım yapmayalım dedı ama 9 ay boyunca düşk riskı yüzünden yasaktı zaten.sırf esım için katlandım valla

Back