Doğum sonrasi cinsel hayat

lavanta777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2019
36
21
38
merhabalar 2.5 yillik evliyim.hamile kalana kadar cinsellikten keyif alirdim ve cok istekliydim.hamilelikle birlikte istegim azaldi.esime ayip olmasin diye 30.haftaya kadar ara ara birlikte olduk.sonra zaten karin iyice buyudu dogumdu (sezaryan) lohusalikti derken 4 aylik bir bebegim var su an.bu 4 ayda ancak 4 kere filan birlikte olduk.isin kotusu bende dogumdan sonra cinsel istek tamamen bitti.esime uzuluyorum.o 4 iliski de zar zor oldu.bu durumu yasamis olanlar eski halinize nasil dondunuz.neler yaptiniz fikirlerinizi alabilir miyim.tesekkurler simdiden.

emzirme doneminde hormonlardan kaynakli isteksizlik + kuruluk olabiliyormus,
doktorunuza danissaniz daha iyi olabilir.

merhabalar 2.5 yillik evliyim.hamile kalana kadar cinsellikten keyif alirdim ve cok istekliydim.hamilelikle birlikte istegim azaldi.esime ayip olmasin diye 30.haftaya kadar ara ara birlikte olduk.sonra zaten karin iyice buyudu dogumdu (sezaryan) lohusalikti derken 4 aylik bir bebegim var su an.bu 4 ayda ancak 4 kere filan birlikte olduk.isin kotusu bende dogumdan sonra cinsel istek tamamen bitti.esime uzuluyorum.o 4 iliski de zar zor oldu.bu durumu yasamis olanlar eski halinize nasil dondunuz.neler yaptiniz fikirlerinizi alabilir miyim.tesekkurler simdiden.

Bebegini emziriyorsan cinsel isteksizlik cok normal bir durum. Bir kadinin vuducundanki hormonlar 1 seneye kadar anca dengesini bulur, eger hormon (hap,spirel vs ) kullanmiyorsan tabi. Ve hamilelik sureci cok yorucu ve agir bir donem, e tabi unutmayalimki dogum dahada yorucu.Butun bunlar yetmiyormus gibi birde bebek var uykusuz geceleri bize yasatan :)
Bende senin gibi (esime ayip olmasin) diye kendimi zorluyordum ama odun gibi yatmaktansa hic yapmam daha iyi dedim kendime. Zamanla duzelir, onemli olan bu duruma kendini alistirmaman, yani cinsel hayati hafta 1x yada ayda 1x kez bile olsa yasa..

Bende 3 ay oldu doğum yapali 2 ay sonra denedik zor oldu bıraktım yarıda normal doğum yaptım afedersiniz ama genişlemiş gibi geldi ve bu benim bütün istegimi bitirdi korkuyorum tekrar ilişkiye girmeye bu düzelir mi acaba

Bende 3 ay oldu doğum yapali 2 ay sonra denedik zor oldu bıraktım yarıda normal doğum yaptım afedersiniz ama genişlemiş gibi geldi ve bu benim bütün istegimi bitirdi korkuyorum tekrar ilişkiye girmeye bu düzelir mi acaba

Duzelir, daha hersey cok taze. Bir bebek insanin hayatini tamamen degistiriyor, hatta alt ust ediyor, tekrardan insa etmek baya sure aliyor :) Bende iki cocugumda normal dogum yaptim, ilk baslarda zordu ve istemiyordum, ama yavas yavas duzene girdi. Burda onemli olan sabirli bir esinizin olmasi, ustesinden gelirsiniz.

Duzelir, daha hersey cok taze. Bir bebek insanin hayatini tamamen degistiriyor, hatta alt ust ediyor, tekrardan insa etmek baya sure aliyor :) Bende iki cocugumda normal dogum yaptim, ilk baslarda zordu ve istemiyordum, ama yavas yavas duzene girdi. Burda onemli olan sabirli bir esinizin olmasi, ustesinden gelirsiniz.
Bu genişlemiş gibi olması normal henüz değil mi ilk doğumum kesi de atılmıştı şükür eşim anlayışlı düzelir inşallah

Bu genişlemiş gibi olması normal henüz değil mi ilk doğumum kesi de atılmıştı şükür eşim anlayışlı düzelir inşallah

Normal, kocaman bir bebek cikti cunku. Zamanla daralacaktir. Kendinizi cok sartlandirmayin, akisina birakin. Esin anlayisliysa sabirla bekleyecektir..

Merhaba ben de hamileliğim boyunca eşimle birlikte olmadım ama daha çok o hassastı o dönem, şu anda 2 aylık bebeğimiz var henüz ilişkiye girmedik, kendisi bir tepki vermedi ben de açıkçası pek istekli değilim, umarım dediğiniz gibi düzene girer zamanla, ihmal ediyormuş gibi de hissediyorum sonuçta tüm enerjimi bebeğime veriyorum ne zor kadın olmak

Back
X