• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası çatlaklarla başım dertte:((

ANTALYALIM

*EREN* (Annesinin Paşası)
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
65
0
86
Antalya
arkadaşlar benim doğum sonrası göbeğim felaket bi hal aldı yaa ne yapıcam?:sinifsinif:
hamileliğimin 4.ayında BABE adında bi krem aldım doktorumun tavsiyesiyle onu 7. aya kadar kullandım ama yinede çatlaklar oluştu!:1no2:
hamileliğin başında 57 kiloydum yani zayıftım bayaa çünkü boyum 1.69.
acaba bütün zayıf kadınlarda oluyomu bu çatlaklar?:uhm:
doğum yapalı 4 ay oldu ama daha eşim göbeğimi görmedi,göstermedim çünkü çok kötü duruyoo!mafoldumben
ben ne yapıcam arkadaşlar varmı bi önerisi olan lütfen bana bi çare bulun:teselli:

valla bendeki çatlaklar kimsede yoktur. ben kiloluyum ama. zayıflıkla ilgisi yok. ben hamileyken göbeğim çok büyüdü. sanırım bu yüzden. ama ben şikayetçi değilim bu görüntüden. oğlumun izleri onlar. eşimin de bunu dert ettiğini sanmıyorum. aslında ilk başlarda ben de gösteremedim ama eşim çekinmememi söyledi. ben de artık rahatım.

vücut bakımı forumunda bayağı deneyimli arkadaşlar paylaşmış baya birşey oraya bak istersen canımsonuç alanlar var..benim göbek sağlam da belimin yanları çatladı ne alakaysa.halbuki oradan hiç kilo almadım karnım feci büyümüştü oysa.yapı meselesi.

teşekkürler kıslarr bakıcam şimdi o bölümekaydirigubbakcemile5
ya aslında belki benim eşimde tahmin ettiğim gibi itici bulmıycaktır ama yinede ben kendim bile çok çirkin buluyorum.
yani bi bakımada kendime olan saygımdan bu görüntüyü ortadan kaldırmak istiyorumyerimseniben

hamileyken ne kremkler kullandım buna rağmen bacaklarımda ve kalçalarımda çatlaklarım var etek ve kapri giymem imkansız artık.. çok zayıftım birden 22 kilo alınca vucüt çatladı dayanamadı bu kilolara :)
şimdi 63 kiloyum kızım 4 aylık ama çatlaklarım o biçim yani emzirdiğim için bişeyde kullanamıyorum ne olacak bilmiyorum..

hamileyken ne kremkler kullandım buna rağmen bacaklarımda ve kalçalarımda çatlaklarım var etek ve kapri giymem imkansız artık.. çok zayıftım birden 22 kilo alınca vucüt çatladı dayanamadı bu kilolara :)
şimdi 63 kiloyum kızım 4 aylık ama çatlaklarım o biçim yani emzirdiğim için bişeyde kullanamıyorum ne olacak bilmiyorum..

canım göğsüne sürmediğin sürece emziriken de kullanabilrsin.doktoruna da sor istersen ben öyle biliyorum

hamileyken ne kadar sey denediysem hicbiri de fayda etmedi,dr um demisti zaten catlaklar gecmez diye ama ben hic dert etmiyorum.ona da alistim..

canım bende cok az var...göbek deliğimin altında belli belirsiz...bugün bir cilt bakım merkezine gittim...ve sordum 800 tl dediler....oda kırmızı renkte ise gecermiş eger aradan seneler gecmiş ve catlaklar beyazlasmıs ise gecmezmiş....bi arkadas var madecascol ve akneysel di sanırım yanlıs harf kullanmıs olabilirim onları kullanıyor...6 tl sanırım fiyatları...bende cilt dr una gidicem o kremleri kullanabilirmiyim diyip öyle kullancam sende öyle yap...

Back