Çatlaklar Doğum Sonrası Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nil03

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
83
0
38
arkadaşlar doğum yaptıktan sonra gögsümün altına kadar karnım çatladı.hemde nasıl çatladı.eski halini görseydiniz çok kötüydü.bu sitede ve birçok sitede araştırdım bunun bi çözümü yokmu diye.madecassol ve acnelse kullandım çok kaşıntı yaptı ve cildim tahriş oldu kesinlikle önermiyorum soyma falan yapıyor ama yakıyor.contractubex 100 gram jel kullandım ve çok faydasını gördüm gerçekten çok etkili ayrıca her banyoda çatlaklarımın olduğu bölgeye pürüzsüzleştiri duş jeli kullandım hani şu deniz tuzu içeren ürünlerden contractubexi sabah akşam masaj yaparak ama en az 4 5 dakika masaj yaparak kullanın sorularınız olursa yanıtlarım :dance:kaydirigubbakcemile5

canım ben de contratubex almayı düşünüyorum sen ne kadar süre kullandın bi de kullandığın pürüzsüzleştiricinin markasını yazabilir misin?

palmolive thermal spa kullanıyorum banyoda karnıma masaj masarak çıktıktan sonrada contractubex sürüyorum ama hemen sürüp bırakma mutlaka 4 5 dakika masaj yaparak uygula Allahın izniyle farkı fark edeceksin ben bir kutu bitirdim tekrar yazdıracagım ayrıca cildini yumuşacık yapıyo

arkadaşlar renuee diye bi krem var fiatı 100 ytl bişey.
bir ay için iade imkanınız var.çok iddali.
kullanan duyan almayı düşünen varmı aranzda.ayrıca madecassol tam bi fiyasko.

arkadaşlar doğum yaptıktan sonra gögsümün altına kadar karnım çatladı.hemde nasıl çatladı.eski halini görseydiniz çok kötüydü.bu sitede ve birçok sitede araştırdım bunun bi çözümü yokmu diye.madecassol ve acnelse kullandım çok kaşıntı yaptı ve cildim tahriş oldu kesinlikle önermiyorum soyma falan yapıyor ama yakıyor.contractubex 100 gram jel kullandım ve çok faydasını gördüm gerçekten çok etkili ayrıca her banyoda çatlaklarımın olduğu bölgeye pürüzsüzleştiri duş jeli kullandım hani şu deniz tuzu içeren ürünlerden contractubexi sabah akşam masaj yaparak ama en az 4 5 dakika masaj yaparak kullanın sorularınız olursa yanıtlarım :dance:kaydirigubbakcemile5

canım benimde öyle cok fena catladım valla 1 kutu bitirdim birdaha yazdırcam demişsin dr yazıyormu canım

palmolive thermal spa kullanıyorum banyoda karnıma masaj masarak çıktıktan sonrada contractubex sürüyorum ama hemen sürüp bırakma mutlaka 4 5 dakika masaj yaparak uygula Allahın izniyle farkı fark edeceksin ben bir kutu bitirdim tekrar yazdıracagım ayrıca cildini yumuşacık yapıyo

çok sağol hayatm en kısa zamanda alıcam contratubexi ve spora da başlıycam işe yararsa mutlaka söylerim a.s.

nil03 çatlakların yatay mı dikeymi ve kremi kullanınca nasıl bi değişim oldu acaba ? yazarsan sevinirim hoşçakal ...

benim çatlaklarım dikey cildini beyazlatıyor cildiye uzmanına yazdırabilirsin ben çok faydasını gördüm Allaha şükür halada kullanıyorum pes etmeyin sakın

sizlerin de gelişmelerinizi ve iyi haberlerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar renuee diye bi krem var fiatı 100 ytl bişey.
bir ay için iade imkanınız var.çok iddali.
kullanan duyan almayı düşünen varmı aranzda.ayrıca madecassol tam bi fiyasko.
o kadar para vermeden önce contractubex yazdır kullan istersen ben kullandım faydasını gördüma.s

arkadasım contractubex ı devlet oduyormu yazdırıcam yazmıssın bende var catlak karnımda fazla derın degıl ama kesın gecermı cok ıgrenc duruyo ve yazın bu benım bıkını gıymemı engellıcek :enbuyukkk:

:1hug:contractubex i devlet ödüyor sanırım 15 günde bir yazdırabiliyorsun kesinlikle öneriyorum benim çatlaklarım derin ve kıpkırmızı duruyordu ince çatlaklarada iyi geliyor tabi mutlaka kullan piyasadaki pahalı kremlere o kadar para vermeyin arkadaşlar ben onlardan hiç kullanmadım ama etkili olacagınada inanmıyorum cilt uzmanına yazdırın masaj yaparak sabah akşam düzenli kullanın benim karnımın eski halini ve şimdiki halini sizlere göstermek isterdim daha bir kutu bitti ikinci kutuyu kullanıyorum çok etkili Allahıma şükürler olsun eski halinden çok çok iyi

:1hug:contractubex i devlet ödüyor sanırım 15 günde bir yazdırabiliyorsun kesinlikle öneriyorum benim çatlaklarım derin ve kıpkırmızı duruyordu ince çatlaklarada iyi geliyor tabi mutlaka kullan piyasadaki pahalı kremlere o kadar para vermeyin arkadaşlar ben onlardan hiç kullanmadım ama etkili olacagınada inanmıyorum cilt uzmanına yazdırın masaj yaparak sabah akşam düzenli kullanın benim karnımın eski halini ve şimdiki halini sizlere göstermek isterdim daha bir kutu bitti ikinci kutuyu kullanıyorum çok etkili Allahıma şükürler olsun eski halinden çok çok iyi
cok teskkur ederımcanım baktıkca catlaklara moralım bozuluyodu sınır oluyorum bırazda gobegım ona ne yaptın yanı gobegın ne durumda ben sezeryan oldum gercı o yuzden kaldı daha adet olmadım bıde gobegım gıtse kızken 45 kılodum 46 olmadım sımdı cok sorun yapıyorum esım bısey demıyo allahtan

bende sezeryan oldum canım 48 kgdım evlenmeden önce hamileliğimde çok kilo aldım doğuma 72 kilo ile girdim göbek sarkmış çatlamış doğum sonrası psikolojisi ama Allahtan birşeyi çok istersen Rabbim duanı kabül ediyor göbeğim şimdi dümdüz gibi çatlaklarım görülmeyecek kadar azalıyor sezeryanla doğum yaptığım için pek ağır hareketler yapamadım bol bol su içtim elma çok yerdim ekmegi iyice azaltım ayrıca acıktıkca azar azar ama sık sık yerdim göbek eritme hareketleri var benim yaptıgım hareketleri göstermeyi isterdim sen googleden araştır istersen kaydirigubbakcemile5:1hug:

bu jeli kadın doğum dr ları yazabiliyormu acaba?benim de senin dediğin gibi bikini bölgesinden başlayan ve göğsümün altına kadar giden çook derin çatlaklarım var.renüee yi denicektim ama kullanan arkadaşlar pek memnun deil sanırım.hem çok da pahalı bence.önce bunu denemekte fayda var sanırım.umarım geçirir çok kötü hissediyorum kendimi.. :Saruboceq:

o kadar para vermeden önce contractubex yazdır kullan istersen ben kullandım faydasını gördüma.s

tatlım bende denedim contratubex ama bende işe yaramadı sizde nasıl yaradı anlamadım doğum sonrasımı sizinki
benimki ergenlikten kalma geçmio bitürlü
onu kullandığım zaman geçer gibi oldu sonra eski halini aldııı:1no2:

ne kadar süre kullandınız ve devamlı kullandınızmı bir gün sürüp 3 gün sürmeyince pek faydası olmuyor .ayrıca cildiye uzmanı doktorum 1 sene kullanmak gerek dedi bana.bilmiyorum belki cilt tipine göre değişirmi.ben kullandım halada kullanıyorum ve Allahıma çok şükür mennunum.

size tavsiyem medicassol ve acnelyse kullanın faydasını mutlaka görüceksinizz kimse inanmıyor ama deneyin ben kurtuldum !

ne kadar süre kullandınız ve devamlı kullandınızmı bir gün sürüp 3 gün sürmeyince pek faydası olmuyor .ayrıca cildiye uzmanı doktorum 1 sene kullanmak gerek dedi bana.bilmiyorum belki cilt tipine göre değişirmi.ben kullandım halada kullanıyorum ve Allahıma çok şükür mennunum.

Merhaba Nil cim
Bende senin kullandigin geli kullaniyorum benim catlaklarim dogumdan kalma ve 8 senelikler. 2 hafta sonra asiri bir sekilde yilan gibi deri degistirmeye basladim halada devam ediyorum bu jele sabah aksam masaj yaparak ama ben 5 dakika masaj yapamiyorum cünkü jel hemen cekiyor vücudumda birazda olsa catlaklarda degisiklikler var ama istedigim gibi sonucu tam alamadim ama devam ediyorum kullanmaya. Sen nezamandan beri kullaniyorsun bu jeli. Acaba sonucu görmek icin daha uzun bir zaman mi lazim. Bir sey söylemeden de gecemeyecegim hamile bayanlarinda kullanabilecegi bir jel hicbir yan etkisi yok saf bitkisel ben suan 8 haftalik hamileyim aranmizda hamile arkadaslarimiz varsa korkmadan kullanabilirler.

ben 3 aydır falan kullanıyorum sanırım sabretmek devamlı ve düzenli kullanmak gerek Allahın izniyle inşallah kurtulacağız bu çatlaklardan bende yok denecek kadar azaldı.Resmen siliniyor izler.

X