Dogum sonrasi bitmeyen kanama..

Sehazal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
127
97
28
39
Sezeryan dogum yapali 64 gun oldu ve kanamam hala devam ediyor bi iki gun leke gibi oluyor sonrasinda artiyor..bu normal mi bu durumu yasayan kimse var mi acaba icinizde?

Merhaba kanamalariniz kac gun surdu benim daha 14 gun oldu aezeryan olali.hic bitmicek gibi sanki

Sezeryan dogum yapali 64 gun oldu ve kanamam hala devam ediyor bi iki gun leke gibi oluyor sonrasinda artiyor..bu normal mi bu durumu yasayan kimse var mi acaba icinizde?
Bende sezaryan oldum 122 gün oldu hala kanamam dewam ediyo arada kesildi tekrar başladı.
Doktara gittim parça yok dendi.
20 günlük bi ilaç verildi kullandim birakinca üç gün sonra dönem kanaman olur denmişti oldu gittim. Bi sıkıntı yok dedi bi daha olmaz inşaallah diye çıktım.ama tekrar başladı ne yapacağımi bilmiyorum bnm gibi olan varmı yardimci olursanız sevinirim

Parca yoksa niye bu kadar devam etmis ki baska bi doktora git istersen.benim de cok devam etti ama bende plasenta parcalari kalmis.en son histereskopi oldum baya cok toplamis doktor ama az bi kismi kalmis yine.rahim cok inceldigi icin onu almaya cesaret edememis.yasmin kullaniyorum .2.adetimi oldum cumaya kontrole gitcem.adet ile atamamissam yine islem gerekecek malesef

Hamilelik öncesinden bu yana takip eden doktorum diye degistirmedim söylediğinizi dikkate alacam teşekkür ederim

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız bitti mi kanamanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…