Doğum sonrası bebek ziyareti

birgaripinsann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
4
0
34
Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.

Bebeğimin kırkı çıkmadan misafir kabul etmiyorum, yorgunum halsizim toparlanmam lazım, kendime geldikten sonra, bebek de biraz büyüdükten sonra sizi beklerim diyebilirsin misafirlere, tanıdıklara

Ben çok uzun bir süre misafir kabul etmedim. Elbette babaanne dede ara sıra geliyordu ama onun dışında kimseyi kabul etmedim. Böyle durumlarda insanları kırmaktan çekinmemek gerekiyor neticede mevsim kış bir ton hastalık kol geziyor ortalıkta. Sizin ya da bebeğinizin hasta olmasındansa insanların kırılması daha makul bana göre. 40 mevlidi flan yapmayı düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız gelmek isteyenlere mevlid yapacağınızı oraya beklediğinizi söyleyin.

Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Yani geçirip gitmişsin o günleri 25 gündür gelen gelmiş zaten. Bu saatten sonra düşünüp stres olma. Gelmek isteyen olursa da havalar soğuduğunda bagisikligindan bahsederek misafirleri geri çevir.

Bebek büyüdükçe işler daha da zorlaşacak o nedenle kabul edeceğiniz kişileri şimdi kabul etmenizi tavsiye ederim. Kabul etmek istemediklerinizi sallayın :)

X