Doğum sonrası Ağrı, uyuşma

seyhanna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
16
5
16
33
Merhabalar, 5 ay önce sezaryen doğum yaptım. 4 aydır ayaklarımda sırtımda uyuşma, şiddetli ağrılar oluyor. Kaslarım sürekli seğiriyor. MR, EMG, kan tahlilleri yapıldı bir şey çıkmadı. Kısa mesafe yürüsem ayaklarım kopuyormuş gibi ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aynı durumları yaşayan oldu mu lütfen yardım edin

Merhaba bende çok kötü bir durumdayım sırtımda karıncalanma oluyor ensemde resmen karıncalanma geziyor gibi geçti mi sizin

Ben varım canım.6 ay önce doğum yaptım hayatımda hiç yasamadigim ağrılar yaşıyorum.Ayagimin sağ üst tarafı bile ağrıyı düşün.Gebeligimde çok ağrılı geçmişti.Dogumdan sonra geçer dedim tam tersi oldu.

Neden böyle oluyor acaba uzun mesafeler yürüyemez oldum. Çenem bile ağrıyor tutuluyor bazen. Zehir oldu resmen.

Belki sizin kulunçtan olabilir masaj yaptırmayı deneyin. Benim ayaklarımda da var o yüzden başka bir şey mi diye korkuyorum.

Benim el bileklerimde vardi agri basparmagimi az hareket ettirince acidan kivraniyordum doktora gittim normal olur dedi azalarak 5-6 ay gibi gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…