- Konu Sahibi sarioglan_karakiz
ben 2 aydır düzenli adet oluyorum kilo vermem olmadı fakat bir sezeryanlı olarak göbek epey bi indi zaten zayıflamış gibi hissediyorsun kendini çok mutlu olmuştum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım selam,
Bu başlığa yazabildiğim için çoook mutluyum.
10 aylığız ve nihayet adet oldum :)))))
Ama kilomada herhangi bir değişiklik olmadı sadece gerginlik ve sinirden kurtuldum canım :))))
hoşgeldin canım. valla kilolar yapışınca ben de bu topiği açtım belki adet olunca gider umuduyla ama nerdeee
20 gün sonra işe başlıyorum ve hala veremediğim 4 kilom var. gebelik öncesi kiloma döndüm çoktan ama 2 aydır gram veremedim ramazan geçti oruç da tuttum Allah kabul ederse tabi ama ona rağmen kilocuklarım gidemedi
gerginlik ve sinir dersen bende hep var çünkü kızım çok iştahsız ve uykusu düzensiz. sanırım bir müddet böyle devam eder. napalım sağlıklı olsun da diye avutmaya çalışıyorum kendimi.
benim kızım da pzt 1 yaşına girecek
Allah'ım esirgesin onları çok yorsalar da bizi onlarsız olmaz...
Cok sagol canim Rabbim hepimize evlatlarimizla nice nice dogum gunleri nasip etsin...Ooooo doğum gününüz kutlu olsuuuuuuuuuuuuuun :))))
Öpüyorum çok.
kilo verememekten iyidir sanirim ama sen pek memnun degilsin sanki...Hamileligimde toplam 12 kilo aldim. dogumdan sonraki ay adet gordum 1, 5 ayda hamile kalmadan onceki kiloma dustum. 4 aylik bir anneyim bebegim zor bi cocuk oldugu ocin su anda hamilelik oncesi kilomdan dahada zayifim maalesef
Adet olduktan sonra kilonuzda farkliliklar oldu mu acaba?Canım selam,
Bu başlığa yazabildiğim için çoook mutluyum.
10 aylığız ve nihayet adet oldum :)))))
Ama kilomada herhangi bir değişiklik olmadı sadece gerginlik ve sinirden kurtuldum canım :))))
Adet olduktan sonra kilonuzda farkliliklar oldu mu acaba?
Ben onuncu ayimda adet oldum direkt iki kilo gitmisti simdi ikinci doğumum uzerinden elli üç gün gecti bakalim bu kez adet olunca yine gidecek mi
Sağol cnm hepimiz de iyiyiz cok sukur ben yine diyet gruplarina bakıyorum inş senin gibi bir yol arkadaşı cikar karsima