• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası adet oldum kilo verdim diyen var mı?

ben 2 aydır düzenli adet oluyorum kilo vermem olmadı fakat bir sezeryanlı olarak göbek epey bi indi zaten zayıflamış gibi hissediyorsun kendini çok mutlu olmuştum ben.

Canım selam,

Bu başlığa yazabildiğim için çoook mutluyum.
10 aylığız ve nihayet adet oldum :)))))
Ama kilomada herhangi bir değişiklik olmadı sadece gerginlik ve sinirden kurtuldum canım :))))

hoşgeldin canım. valla kilolar yapışınca ben de bu topiği açtım belki adet olunca gider umuduyla ama nerdeee:1:
20 gün sonra işe başlıyorum ve hala veremediğim 4 kilom var. gebelik öncesi kiloma döndüm çoktan ama 2 aydır gram veremedim ramazan geçti oruç da tuttum Allah kabul ederse tabi ama ona rağmen kilocuklarım gidemedi:1:
gerginlik ve sinir dersen bende hep var çünkü kızım çok iştahsız ve uykusu düzensiz. sanırım bir müddet böyle devam eder. napalım sağlıklı olsun da diye avutmaya çalışıyorum kendimi.
benim kızım da pzt 1 yaşına girecek:nazar:
Allah'ım esirgesin onları çok yorsalar da bizi onlarsız olmaz...:emir_bebek:

hoşgeldin canım. valla kilolar yapışınca ben de bu topiği açtım belki adet olunca gider umuduyla ama nerdeee:1:
20 gün sonra işe başlıyorum ve hala veremediğim 4 kilom var. gebelik öncesi kiloma döndüm çoktan ama 2 aydır gram veremedim ramazan geçti oruç da tuttum Allah kabul ederse tabi ama ona rağmen kilocuklarım gidemedi:1:
gerginlik ve sinir dersen bende hep var çünkü kızım çok iştahsız ve uykusu düzensiz. sanırım bir müddet böyle devam eder. napalım sağlıklı olsun da diye avutmaya çalışıyorum kendimi.
benim kızım da pzt 1 yaşına girecek:nazar:
Allah'ım esirgesin onları çok yorsalar da bizi onlarsız olmaz...:emir_bebek:

Ooooo doğum gününüz kutlu olsuuuuuuuuuuuuuun :))))
Öpüyorum çok.

Hamileligimde toplam 12 kilo aldim. dogumdan sonraki ay adet gordum 1, 5 ayda hamile kalmadan onceki kiloma dustum. 4 aylik bir anneyim bebegim zor bi cocuk oldugu ocin su anda hamilelik oncesi kilomdan dahada zayifim maalesef

Ooooo doğum gününüz kutlu olsuuuuuuuuuuuuuun :))))
Öpüyorum çok.
Cok sagol canim Rabbim hepimize evlatlarimizla nice nice dogum gunleri nasip etsin...
Hamileligimde toplam 12 kilo aldim. dogumdan sonraki ay adet gordum 1, 5 ayda hamile kalmadan onceki kiloma dustum. 4 aylik bir anneyim bebegim zor bi cocuk oldugu ocin su anda hamilelik oncesi kilomdan dahada zayifim maalesef
kilo verememekten iyidir sanirim ama sen pek memnun degilsin sanki...

Merhaba, ben doğum yapalı yaklaşık iki buçuk ay oldu. Doğumda 22 kilo aldım. 48le hamile kaldım 70 ile doğuma gittim.
Bebeğim zamanında doğmadığı için sezeryan oldum. Sezeryandan sonra göbeğin kalmaması ve organların yerine yerleşmesi için korse takmak çok önemli. Bunu doktor bir arkadaşım söyledi. Ben de korse kullandım. büyük bedenden başlayarak, zaman geçtikçe daha dar bir korseye geçtim. Şimdi 54 kiloyum, hiç rejim ve spor yapmadım. İstediğimi yiyorum. Sadece düzenli emziriyorum ve bol su içiyorum. Hiç göbeğim kalmadı. Herkese korseyi tavsiye ediyorum. Hem göbek kalmıyor hem de sezeryan sonrası ağrıları azaltıyor.

Adet olduktan sonra kilonuzda farkliliklar oldu mu acaba?

Yok canım olmamıştı çünkü ben hepsini adet olmadan önce vermiştim canım. Oğlum çok huysuzdu, sütümü de düzenli sağıyordum o koşturmaca içinde doğumdan kısa süre sonra vermiştim kilolarımı.
Şuanda 2 yaşımızı doldurduk zaten.
Sizde verirsiniz inşallah. Bebişinizle mutluluklar.

Sezaryen olanlar işi zor bride ben 3 ay sonra adet olmaya başladm düzenli olyrom ilk zamanlar indi karın hala duruyor..

Ben onuncu ayimda adet oldum direkt iki kilo gitmisti simdi ikinci doğumum uzerinden elli üç gün gecti bakalim bu kez adet olunca yine gidecek mi

Konuyu hortlatmak istiyorum :anne:
63 ile hamile kaldım 75 de Doğum yaptım. Doğum sonrası kilom 67ye kadar indi ama nasıl oldu anlamadım şimdi 69-70 aradı gidip geliyorum. Kilo aldım.
Bebeğim bugün 6 aylık oldu ve ben de adet oldum sabah.
İnşallah artık kilo verebilirim. Sürekli emziyorum canavarımı aslında.
Sizlerden kilo verenlere çok özendim yaaa :KK15:

Merhabalar arkadaşlar konu çok eski ama ben tekrardan açmak istiyorum. doğum yapalı 4buçuk ay oldu. Emziriyorum, hamilelikte 18 kilo almıştım 11 kilosu gitti ama göbeğim 5-6 aylık hamileymişim gibi kaldı, Gitmiyor bi türlü. Doğumdan sonra 55 gün kanamam oldu ve o zamandan bu zamana kadar regl olmadım. Olduğum takdirde bu göbek gider mi acaba ve kilo vermeye devam eder miyim acaba?

Valla bende çok caresizim ..
Doğum yapalı 3 ay oldu ama benim aldığım kilodan verdiğim sadece 4 kilosunu verdim
15 gün lohusa kanama gerisinde hep leke gibiydi..
Adet Olmadım..
Ilk 2 ay biraz tatlı vs yedim
1 aydır yemiyorum fazla tatlı tarzı..
Diyete başlayamıyorum düzenli yemek yok ama sağlıklı..haftada 4 gün 20 dk spor yapıyorum ne yapcam bilmiyorum şuan 79 80 civarlari

Back