- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi gulcicek61_67
anammmmmmmm benim kızım 5 aylık umarım değilimdir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğuma girerken sedyeye yattığımda taktılar sontayı ama ağlamaktan onun acısını pek hissetmedim çünkü o an kızımı alıcaklar ben göremicem ölücek diye ağlıyodum dr kendini hazırla bebek nefes alamıyo dediğinde ağlamaya başladım kızımı yoğun bakımdan eve getirene kadar gözümün yaşı durmadı..
ya bu bünyeye göre değişiyo. mesela bana da sonda hiç acıtmıyo yeter ki kendini kasma dediler. ama o koltuğa yatıp da kasılmamak ne mümkün. bağırta bağırta taktı vicdansız ebe sondayı. ağladım çok. ve doğumdan 1 ay sonra bile wcye gittiğimde ağrı duyuyodum. hiç acı duymadığını soyleyenler de var. şaşıyorum.
normalde bende çok hasassım bu konuda oramı buramı kurcamalarından nefret ediyorum her seferinde kendimi kassıyordum çok canım yanıyor, ama sonda nedense beni hiç acıtmadı hata takıldığını bile anlamadım ebem okadar iyidiki normal sohbet ediyorken takmış bitmiş bile ben halen bekliyorumki sonda takılacak canım yanacak diye bide tamam bitti kalkabilirsin diyince çok şaşırmıştım :lepi:
pregant o ebe zaten baştan senin moralini bozmuş o lafı duyduktan sonra kadın kolumu tutsa bende ağlardım :)
canım ya bende sonta tartırırken bişey hissetmedim. normalde çok hassastır vücudum. morale bağlı ve kendini rahat bırakacaksın. ben epidural doğum yaptım üstelik. ameliyata gülerek girdim. ameliyat esnasında dr.la hasta bakıcılarla muhabbet ediyoduk.okadar mutluydumki anlatam.benim oğlum 10 yıl sonra geldi. tüp bebek. neyse bebeği çıkardılar ve hemşire kundağa sarmış bana sevgi hanım işte bebeğin dedi. kafamı çevirdim ve "oh be" dedim. oğlum doğdu o kurtuldu. hala gözlerim dolar o anı anlattıkça. sıra bende bende kurtulursam biter artık bu bekleyiş. zaten ameliyata girerken eşyime demiştim ki bana bişey olursa bebek yaşarsa oğlumu ya ablama yada senin ablana teslim et. kimselere verme sakın.şükürler olsun ikimizde kurtulduk. oğlum 8 aylık. tedavi sürecinde çok acı çektim muayeneler felan.o yüzden artık canım yansada hissetmez oldum gibi. çünkü sonunda hediyem vardı ....oğlum.değerdi ..bak işte demek istediğim buydu. beni ağlatan acıyı sen hiç hissetmemişsin. ama o ebe var ya öküzzdü resmen. hem bana çok kaba davrandı hem de canımı yaktı. yat şuraya senle mi uğraşcam dedi. ben heyecandan stresten zangır zangır titriyodum..
canım ya bende sonta tartırırken bişey hissetmedim. normalde çok hassastır vücudum. morale bağlı ve kendini rahat bırakacaksın. ben epidural doğum yaptım üstelik. ameliyata gülerek girdim. ameliyat esnasında dr.la hasta bakıcılarla muhabbet ediyoduk.okadar mutluydumki anlatam.benim oğlum 10 yıl sonra geldi. tüp bebek. neyse bebeği çıkardılar ve hemşire kundağa sarmış bana sevgi hanım işte bebeğin dedi. kafamı çevirdim ve "oh be" dedim. oğlum doğdu o kurtuldu. hala gözlerim dolar o anı anlattıkça. sıra bende bende kurtulursam biter artık bu bekleyiş. zaten ameliyata girerken eşyime demiştim ki bana bişey olursa bebek yaşarsa oğlumu ya ablama yada senin ablana teslim et. kimselere verme sakın.şükürler olsun ikimizde kurtulduk. oğlum 8 aylık. tedavi sürecinde çok acı çektim muayeneler felan.o yüzden artık canım yansada hissetmez oldum gibi. çünkü sonunda hediyem vardı ....oğlum.değerdi ..
ben senin yerinde olsam o ebenin kıçına takardım o sontayı. görevini yapmak zorunda sana iyilik yapmıyo devletten tıkır tıkır parasını alıyolar.
resmen hanzoluk yapmış yani vicdansız kadın...
ben anlamıyorum bazı sağlıkçıları. kendin de kadınsın pislik. niye insan gibi davranmıyon
arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum. doğumdan sonra ilk kez geçen ay adet oldum.(6 ay olmuştu doğum yapalı) benim de reglim 10 gün kadar gecikti. bu durum normal mi ki? aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı? test yapmaya korkuyorum. kızım daha 7 aylık çok küçük daha.