- 12 Mart 2021
- 131
- 107
- 53
- 38
- Konu Sahibi birgaripinsann
-
Kabul etmeyin ya uygun bir dille söyleyin çok salgın hastalık var geldi mi hemen geçmiyor da. Bebeğin daha çok küçük zor olur ilaç bile kullanamazMerhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
İnsanlar negatif değil, kış ayı herkes hasta kimde ne var belli değilken yenidoğanın yanında ne işi var insanların. Milletin evine doluşmaya, daha gözünü açmamış bebeği görmeye ne meraklı millet.Bu kadar da abartmayin ya
Bir defaya mahsus geliyorlar zaten
İnsanlar neden hep negatif. Bu kadar negatiflikle hayatta nasıl mutlu olmayı başarabiliyorsunuz
Benide çok aradılar 3 4 aylık olsun biraz palazlansin oyle gelin ne siz bana darilin, nede ben kimse gelmedi diye size darilayim bu surecte dedim.Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Gelmek istediklerini söylediklerinde henüz kendimi toparlayamadığımı söyleyip kibarca geri çevirdim, iki aylık olduktan sonra kendim davet ettimMerhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Siz ayıp olmasın diye bir şey diyemiyorsunuz, onlar da ayıp olmasın diye geliyor fjxzrjsjjsjsjtxxsj Türkiye'nin muhteşem gelenekleri.Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Biz eşimle karar aldık,kırkı çıkana kadar ziyaretçi almayacağız diye. Kirilanlar oldu ama yapacak bir şey yok,pandemi de vardı o zaman önceki kadar yoğun olmasa da. Sadece bir yakinimi ceviremedim o da sokağa kadar gelip haber vermişti. İnsanlar düşüncesiz davranıyor maalesef hayır demezsiniz anlamıyorlar. Gelenleri bebeğe yaklastirmayin. Bağışıklığı düşük aşıları tam değil.Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Gerekirse kırılsınlar. Bebeğin daha çok küçük ve bağışıklığı kuvvetli değilİnsan kırmamak için de birşey diyemiyor.
Arayanları ben cevaplayamadım zaten, annemi aradıklarında Balbazaar kendini henüz toplayamadı, başka zaman inşallah diyerek geçiştirdi. Anlayan anladı, ısrarcı olanlara da ben alıp telefonu henüz misafir ağırlamaya hazır değilim dedim.Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Negatiflikle ne alakası var?Bu kadar da abartmayin ya
Bir defaya mahsus geliyorlar zaten
İnsanlar neden hep negatif. Bu kadar negatiflikle hayatta nasıl mutlu olmayı başarabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?