- Konu Sahibi rengarenkrengarenk
-
Ben adet olamamanın kilo vermeye engel olduğunu düşünüyorum şöyle ki: adet olamamamız hormonlarımızın dengeye girmediği anlamına giriyor ve bu da iştahımızı arttırıyor. Hamilelikten öncesini düşünün, hani adet olmadan önceki hafta canınız deli gibi çikolata, tatlı çekmiyor muydu? Şimdi aynı duyguyu birkaç aydır yaşıyorsunuz. Moral olacaksa kendi durumumu anlatayım. Oğlum 7aylıkken adet oldum ve adet olduktan sonra iştahım bariz bir şekilde azaldı. Suan 8aylık oldu ve ben günden güne kilo veriyorum. 1ayda 2kg verdim, daha da veriyorum. Kilo vermeye başlayınca zaten iyice motive oluyorsunuz, daha da dikkat ediyorsunuz yediklerinize. Bence şuan rejimi düşünmeyin, ben bi ara denemiştim sütüm azalmıştı. Az sabredin gececek
Ay çok sgl yaw moral oldu.Dediğin gibi su an inanılmaz yeme isteği duyuyorum umarım bi an önce adet olurumda huzura ererim hihoyyyt
10 ay oldu doğum yapalı.. hala adet olmadım ve fazla da kılo veremedim. 10 kılo gibi bir fazlam var.. onuda adetle beraber vereceğimi biliyorum..
ilk doğumumda da ilk bir yıl adet olmadım.. ve haliyle kılo veremedim.. adetimden 3 ay sonra eski formuma kavusmustum...
aadetle beraber bedenende rahatlayacaksın...
Sabahları aç karına bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup hergün içmeyi dene. Ama düzenli olacak. Böyle kilo veren cok kişi var. Ayrıca hergün mekik cekmen de gerekiyor. Akşam 8den sonra birsey yememeye calış. Acıkırsan 1-2 bardak şekersiz süt iç. Süt içince de sütün olur. Evinde cikolata, abur cubur tarzı birşey olmasın, onun yerine meyve bulundur. Böylece canın birşey cektiğinde dışarı cıkmaya üşenirsin mecburen meyve yersin. Hem ne güzel meyveler cıktı, çilek ye kiraz ye.. Tuzlu birşeyler istersen fındık, ceviz, badem tarzı birşey al. Hiç değilse doğal yağlar girer vücuduna. Şekeri kesinlikle azalt, tamamen bırakabiliyorsan bırak, en azından yarıya düşür, ben öyle yaptım. Yeşil çay, rezene tarzı şeyler içiyorum, bağırsakları calıştırdığı için daha kolay yakmamı sağlıyor. Ben bu şekilde zayıfladım. Ama en cok istahımın azalması etkili oldu. 1ayı gecti, tekrar adet olmadım. Yani hala tam olarak düzene girmiş sayılmaz, ama ben yediklerime dikkat etmeye alıştım, o yüzden de zayıflamaya devam ediyorum. Ama ana menülerden taviz vermedim ki sütüm azalmasın.
10 ay oldu doğum yapalı.. hala adet olmadım ve fazla da kılo veremedim. 10 kılo gibi bir fazlam var.. onuda adetle beraber vereceğimi biliyorum..
ilk doğumumda da ilk bir yıl adet olmadım.. ve haliyle kılo veremedim.. adetimden 3 ay sonra eski formuma kavusmustum...
aadetle beraber bedenende rahatlayacaksın...
Valla emzirdikçe karnım acıkıyo acıktıkça yiyorum snr tekrar emzir tekrar ye bi kısırdöngüdür gidiyo
aynen bende öyle!!!!!! 5 kilom var takıldım kaldım veremiyorum oğlum 2.5 aylık.umarım hemen veririm yoksa bu yaz denize girmek hayal olur!!:mymeka:
canm çok sagol sirkeli su hariç hepsini yapmaya calışıyorum ama porsiyon ayarlamada sorunlarım var,tabi mekiğide düzenli çekmiyorum bu saatten snr kendime söz veriyorum artıda bebegim izin verdiği sürece yürüyüş ekliyorum ve 2 hafta snr kilo veremesemde sıkılaşmış olmanın hayaliyle yanıp tutuşuyoruuuuum...
bu sabah güne elma sirkesi ve ılık su karışımıyla başladım yarın balı da eklerim... Bakalım neler olcak :) bugün de pazar eşim yanımda maşallah yemeyi çok seviyo ben yemezsemde kızıyo,emzirdiğn sürece ya da bebeğimiz ek gıdaya geçene kadar öyle az yemek yok diyo iyi güzel kocam bana destek oluyo diyorum seviniyorum snr bi bakıyorum şakayla karışık fil gibi olduk diyo alınıyorum..Bu erkekler dengesiz valla :)
bu sabah güne elma sirkesi ve ılık su karışımıyla başladım yarın balı da eklerim... Bakalım neler olcak :) bugün de pazar eşim yanımda maşallah yemeyi çok seviyo ben yemezsemde kızıyo,emzirdiğn sürece ya da bebeğimiz ek gıdaya geçene kadar öyle az yemek yok diyo iyi güzel kocam bana destek oluyo diyorum seviniyorum snr bi bakıyorum şakayla karışık fil gibi olduk diyo alınıyorum..Bu erkekler dengesiz valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?