A asimelek2635 Ziyaretçi 2 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LiLiPuT #21 merhaba arkadaşlar ben Dönüş Sevimli, bende tüplerimi bağlatmak istiyorum. izmir de yaşıyorum, tanıdığınız iyi bir doktor var ise ad ve telefonunu verirmisiniz.
merhaba arkadaşlar ben Dönüş Sevimli, bende tüplerimi bağlatmak istiyorum. izmir de yaşıyorum, tanıdığınız iyi bir doktor var ise ad ve telefonunu verirmisiniz.
A Ahuzarim Isvicreden tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2009 2.291 497 398 20 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LiLiPuT #22 Arkadaslar banada bir fikir verir misiniz ? cok kararsizim psoikolojik olarak sanirim rahatsiz ediyor beni... benimde 3. sezaryan dogumum olucak nasipse 17 gun sonra.. baglayabiliriz dedi doktorlar. ama ne bilim dogurganligimi yok etmek duygusu beni uzuyorda, bilmiyorum yaaa off off
Arkadaslar banada bir fikir verir misiniz ? cok kararsizim psoikolojik olarak sanirim rahatsiz ediyor beni... benimde 3. sezaryan dogumum olucak nasipse 17 gun sonra.. baglayabiliriz dedi doktorlar. ama ne bilim dogurganligimi yok etmek duygusu beni uzuyorda, bilmiyorum yaaa off off