Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:-D :-D :-D :-Dbende sezercik, çok çok acılı sancılar yaşamadım. ama dogumhane sırasında bekleyen kadınları gördüm pek hoşlarına gitmiyordu
Biy gün bende yiyicem cok hossunuz yabende sezercik, çok çok acılı sancılar yaşamadım. ama dogumhane sırasında bekleyen kadınları gördüm pek hoşlarına gitmiyordu
Çok korkutuyorlar adamı ya, yok 'şöyle kötü', yok efendim 'böyle kötü', ee haliyle ben daha ilk defa doğuracam, ve korktum. Yok ben dayanamazmışım, kendi zor dayanmış. Ölüm gibi bişeymiş, hayat duruyormuş, normal doğum düşünülmezmiş. Cart, curt. Bende o yüzden burda da bi sorayım dedim.Dün dogumhanede nst ye girdim.. yanımda bir bayan doğum için hazirlaniyordu... ben çok heycanlandim ama o bayan alttan muayne olmasına rağmen sessizdi :) onun yerine ben telaşlanındim, 9 cm açılması vardi
Hicc bilgim yok nasıl birsey
Ben o otu biliyorum, ama zaraları da varmış. Yengem'de o ot var, ama vermedi. "Ben mesuliyet kaldıramam" dedi. :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ana-otunu-duyan-var-mi.968325/#post-48881984
İlginizi cekebilir belki canm bende dün okudum bunu. Ise yarayan var sanirim. Denemekten zarar gelmez Allahın izniyle.
Beni de cevremdeki herkes korkutuyor. Normal istiyorum diyince dayanamazsin diyorlar. Bunu diyenler de en az 2 tane doğurmuş insanlar onlar bi şekilde dayanmış bi de üstüne 2.yi yapabilmiş sonuçta insanlar abartmayi seviyor bence bi de herkesin bünyesi bir değil belki bizimki çok kolay olacakÇok korkutuyorlar adamı ya, yok 'şöyle kötü', yok efendim 'böyle kötü', ee haliyle ben daha ilk defa doğuracam, ve korktum. Yok ben dayanamazmışım, kendi zor dayanmış. Ölüm gibi bişeymiş, hayat duruyormuş, normal doğum düşünülmezmiş. Cart, curt. Bende o yüzden burda da bi sorayım dedim.
Hiç sancı çekmeden pırt diye doğuran da var.. gözler kan çanağına dönecek kadar da zorlanan da.. bu tamamen sana bağlı. ..Çok korkutuyorlar adamı ya, yok 'şöyle kötü', yok efendim 'böyle kötü', ee haliyle ben daha ilk defa doğuracam, ve korktum. Yok ben dayanamazmışım, kendi zor dayanmış. Ölüm gibi bişeymiş, hayat duruyormuş, normal doğum düşünülmezmiş. Cart, curt. Bende o yüzden burda da bi sorayım dedim.
İnşallah ya :)Beni de cevremdeki herkes korkutuyor. Normal istiyorum diyince dayanamazsin diyorlar. Bunu diyenler de en az 2 tane doğurmuş insanlar onlar bi şekilde dayanmış bi de üstüne 2.yi yapabilmiş sonuçta insanlar abartmayi seviyor bence bi de herkesin bünyesi bir değil belki bizimki çok kolay olacak
Hmmm :?Hiç sancı çekmeden pırt diye doğuran da var.. gözler kan çanağına dönecek kadar da zorlanan da.. bu tamamen sana bağlı. ..
Her doğum hikayesi farklı . .
Benim kardeşim normal istedi, okadar sancı çektik ı öğlene kadar yeter artık beni sezeryana alın dedi.. sezeryana alındı çıkınca da boşuna sancı cekmisim keşke baştan sezeryan deseydim diye düşündü. . yani belli olmuyor
Amin. Size de hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum ? :)Hayırlı doğumlar diliyorum
Öyle ya :) içimizde yaşasınlar o zaman.kesinlikle herkeste bir korkutma telaşı.Korkuyorum evet ama normal istiyorum.Uuuu dayanamazsın diyorlar.dayanan nasıl dayanmış bilemiyorum ki.Tabi ki hayırlısı bizim istememizle olacak iş değil ama sezeryan çok zor diyen de var.Eee napıcaz doğurmucaz mı biz bu çocukları :)