dogum sancisi???

Hanimlar merhaba suyun geldigini nasil anlariz benim dun gece ve bugun ic camasirimda islaklik vardi ayrica iltihabim var ondan mi dedim ama ag bolgesine bayagi bi yayilmisti islaklik. Farketmemem mumkun mu suyumun geldigini ?

ya benim korkum sancilari hissetmemekt acikcasi. ya farkinda varmazsam ya da ya cok evham yapip yanlis alarmla hastaneye gidersem falan diye korkuorm.
O çok düşük bir ihtimal açılma olup sancı çekmeyen bir arkadaşım vardı suyuda boşalmış, tek çare olarak sezeryana almışlar.. Ama sana daha çok var ya niye başladın ki erkenden korkmaya.. Doğumhanede tek olmayacaksın başka doğuran kadınlarda olacak hatta çoğu kadının bu durumu yaşadığını, ne kadar harika bir duygu olduğunu düşünsene.. :)))

ya ben bu dogum sancisi uzerine cok dusunmeye basladim. daha var baya farkindayim ama insan yaklastikca strese girio. dogum sancisini anlayabilcek miyim? nasi bisi olcak? agri esigim yuksektir genelde onu biliorm ya agri yeterince fazla olmazda anlamazsam??? affiniza siginarak acaip idrara cikiyorum arada sivi kaybi oluosa amniyon sivisi yani ve anlamiosam suyum geliosa yani farketmiosam falan die kafayi yicem cok mu dusunuorm acaba? her hamile yalanci sanci yasar mi? ben sanki daha hic yasamiorm yalanci sanci daha erken mi? kiscasi kafamda deli sorular!!! dogum yapmis olanlar bi deneyimlerinizi paylassaniz??? valla cok asiri merak ediorm!!!
mutlaka anlarsin tatlim anlamaman mumkun deyil..benim mesela ilk once kasiklarim cok agrimaya basladi agri derken patlayacak gibiydi tam 3 gun sanci cektim ama dogumum kolaydi 2ci gunude nişanim gelmişdi

O çok düşük bir ihtimal açılma olup sancı çekmeyen bir arkadaşım vardı suyuda boşalmış, tek çare olarak sezeryana almışlar.. Ama sana daha çok var ya niye başladın ki erkenden korkmaya.. Doğumhanede tek olmayacaksın başka doğuran kadınlarda olacak hatta çoğu kadının bu durumu yaşadığını, ne kadar harika bir duygu olduğunu düşünsene.. :)))
Ya diorm ya kafamda hic yoktu ne dogumla ilgili telas ne de korku bi anda gunler azaldikca stresi sarmaya basladi. Halbuki dusunmediim zaman kafam daha rahatti :) hayirli dogumlarimiz olsun insalla en onemlisi o. Sancisina da raziyim valla hic onemli diil :)

mutlaka anlarsin tatlim anlamaman mumkun deyil..benim mesela ilk once kasiklarim cok agrimaya basladi agri derken patlayacak gibiydi tam 3 gun sanci cektim ama dogumum kolaydi 2ci gunude nişanim gelmişdi
Arada kasik agrim oluo gecio ama muhtemelen braxton hicks yalanci sanci diolar ya ondan oluyo muhtemelen sonra gecio cnk :) insalla dogru zamanda dogru alarmla giderim bende hastaneye :)

Hanimlar merhaba suyun geldigini nasil anlariz benim dun gece ve bugun ic camasirimda islaklik vardi ayrica iltihabim var ondan mi dedim ama ag bolgesine bayagi bi yayilmisti islaklik. Farketmemem mumkun mu suyumun geldigini ?
Noldu canim son durumun? Duyduklarima ve okuduklarima istinaden anlamamak mumkun olmuomus sanirim suyun geldiini :)

Merhaba kızlar benim de karnım aşağıya indi. Kızlar 35+5 günlük olduk. İki gündür çok sancım var. Bugün misafirlerim vardı ve karnın aşağı inmiş dediler. Ben de bunu hissediyordum çünkü birkaç gündür midem boşaldı mideme gelmiyor tekmeleri göbek deliğimin biraz üstüne geliyor. Bu arada yarın kontrolüm var. Yoksa bugünden giderim doktora o kadar canım yanıyor. Hele ayakta kalınca çok kasılıyor bir yere toplanıyor sürekli. Bir de ayağa kalkar kalkmaz tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Midem boş ve göbek altı yayıldı. Ben ilk oğlumda doğuma giderken 40+2 de bir tek sancı çektim. Ama onu da bu kadar şiddetli bile değildi zaten 9 da gittim sabah 4 de doğdu. Hastanede çektim çok sancılarımı
Benim karnim hep asagidaydi ya hic ole cok yukarda duran bi karnim olmadi o yuzden karnimin asagi inmesi olayindan hic anlayamicm sanirim. Senin konrtolun nasi gecti ne dedi doktorun?

Arada kasik agrim oluo gecio ama muhtemelen braxton hicks yalanci sanci diolar ya ondan oluyo muhtemelen sonra gecio cnk :) insalla dogru zamanda dogru alarmla giderim bende hastaneye :)
o kasilmalari ben cok yaşardim ama gercek olani 41 haftada yaşadim cok kolay anlarsin emin ol.inşallah sagsalim kavuşursun cnm bebegine

X