Doğum sancısı

Sinem0609

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
87
37
merhaba kızlar 39+4 günlük hamileyim dün gece 2 den beri adet sancısı gibi bir sancım var aradada biraz daha şiddetli gelip giden bir ağrı ama düzenli aralıklarla değil hiç bu kadar uzun süre böyle rahatsızlık hissetmedim şiddetlenmiyo ve düzenlide olmuyor acaba diyorum gece yada yarın falan mı şiddetlenir hiç sancısı bu şekilde başlayan oldu mu ?

merhaba kızlar 39+4 günlük hamileyim dün gece 2 den beri adet sancısı gibi bir sancım var aradada biraz daha şiddetli gelip giden bir ağrı ama düzenli aralıklarla değil hiç bu kadar uzun süre böyle rahatsızlık hissetmedim şiddetlenmiyo ve düzenlide olmuyor acaba diyorum gece yada yarın falan mı şiddetlenir hiç sancısı bu şekilde başlayan oldu mu ?

kendini hazırla canım seni yokluyor sancılar biraz .

Evet benimde ikinci dogumumda öyle başladi
..yürü hareket et çömel ve merdiven cık canim bunlari dikkatli yap acilman kolaylasir insallah...

Ben iki doğumumda da anlayamadım doğum başladığını
Ama sizi yokluyor sanırım
Olmadı bı acile gidin
Kolay doğum olsun inşallah

kendini hazırla canım seni yokluyor sancılar biraz .

Evet benimde ikinci dogumumda öyle başladi
..yürü hareket et çömel ve merdiven cık canim bunlari dikkatli yap acilman kolaylasir insallah...

Ben iki doğumumda da anlayamadım doğum başladığını
Ama sizi yokluyor sanırım
Olmadı bı acile gidin
Kolay doğum olsun inşallah

Teşekkür ederim kızlar valla neredeyse 12 saat olacak hala aynı kasıklarımda karnımda bi rahatsızlık ara ara vuran sancılar o sırada karnım sertleşiyor ama hep düzensiz hemen doktorada gitmek istemiyorum yatırıp suni sancıya döndürürler diye

Teşekkür ederim kızlar valla neredeyse 12 saat olacak hala aynı kasıklarımda karnımda bi rahatsızlık ara ara vuran sancılar o sırada karnım sertleşiyor ama hep düzensiz hemen doktorada gitmek istemiyorum yatırıp suni sancıya döndürürler diye
Canım bu gibi durumlarda gitmen lazım
Ben ikinci doğumum da (ikiz)
Bebeklerin birisinin beslenmesi durmuş,kan pıhtılaşması olmuş ama ben sancıları anlayamadım
Tesadüfki randevum vardı gitmiştim apar topar doğuma aldılar
Allah korusun sen gene de git doktor yönlendirir

Sancı anında pozisyon değiştirince sancı yok oluyor mu? Atıyorum yatarken soldan sağa dönünce sancı gidiyor mu? Bir de sancinin şiddeti nasıl? Bu sancı varken uyuyabilir misin yoksa uyutmayacak kadar siddetli mi?

yalancı sancı demek ki.ama karın sertleşmesi doğum belirtisi olabilir ona dikkat et.zaten günün yaklaşmış Allah bir abaza kurtarsın inşallah.rabbi esir i bol bol oku doğumu kolaylaştırır ve sakın kendini sıkma ve dinleme iyiyim güçlüyüm birazdan yavrumu kucağına alacağım de sancıya odaklanma mutlu olduğun en güzel anı düşün böylelikle sancısı dayanma gücü bulursun canım Allah yar v yardımcın olsun.doğum yapınca da yaz bu garibe de dua et inşallah

Valla kızlar doktoru aradım düzenli ritmik olması lazım diyor ama ben dün gecede uyumadım bugünde hala devam ediyor hep dakikalar değişken ama sancı var anlamadım gitti şimdi hastaneye gidip bi nstye gireceğim 39+5 deyim

Amin teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bekleyenlerede sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama yoruldum 2 gündür sancı çekiyorum boş sancı :KK43:

Kızlar gittim doktora sancılrım 100 80 böyle hemşire bu sancılar bağırtır adamı dedi ama açılma yok hiç bekleyeceğiz sıklaşmasını dediler :KK43:

Belki aralıkları sık değil diye dayanabiliyorum bilmiyorum moralim bozuldu hiç açılma olmamasına normal doğum istiyorum ama sancılar artar açılma olmazsa mecbur sezeryana döneceğim

Kızlar çektiğim doğum sancısıymış tam 3 gün çektim sancılarım 5 dakikada bir 100 e vuruyordu ilk 2 gün 7-8-10 dk aralıklarla düzensiz girdiler son gün 5 dakikada bir vurmaya başladı hastaneye gece 1 de yatışım yapıldı 3 cm açılma var dediler gece 4 de tekrar bakıldı hala 3 cm sonra sabah 9 da hala 3 cm ben tabi artık 3 gündür uykusuz ve sancılı artık sancılarımda bağırtmaya başladı uykusuzluktan gözlerim kapanıyordu benden sonra gelen herkes doğurdu öğlen baktılar hala 3 cm saat 4 de hala 3 cm ve açılmam ilerlemedi sancılarım yoğun ve sık olmasına rağmen mecburen sezeryana alındım

Kızlar çektiğim doğum sancısıymış tam 3 gün çektim sancılarım 5 dakikada bir 100 e vuruyordu ilk 2 gün 7-8-10 dk aralıklarla düzensiz girdiler son gün 5 dakikada bir vurmaya başladı hastaneye gece 1 de yatışım yapıldı 3 cm açılma var dediler gece 4 de tekrar bakıldı hala 3 cm sonra sabah 9 da hala 3 cm ben tabi artık 3 gündür uykusuz ve sancılı artık sancılarımda bağırtmaya başladı uykusuzluktan gözlerim kapanıyordu benden sonra gelen herkes doğurdu öğlen baktılar hala 3 cm saat 4 de hala 3 cm ve açılmam ilerlemedi sancılarım yoğun ve sık olmasına rağmen mecburen sezeryana alındım

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım kurtuldun ya şükür

X