• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sancısı mı?

kronikmuallime

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
390
208
23
30
Merhaba. 39+4 teyim birkaç gündür geceleri adet olacakmışım gibi zonklamayla uyanıyorum. Hatta bu gece uzun saatler uyuyamadım inanılmaz terledim ve doğum başladı diye düşünüp duş aldım biraz hareket ettim sabaha karşı uyudum. Ama devamı gelmiyor. Tecrübeli anneler her şey böyle mi başlıyor yoksa yalancı sancı mı? Bugün doktor kontrolüm ve nst em var doktora da danışacağım.

Merhaba. 39+4 teyim birkaç gündür geceleri adet olacakmışım gibi zonklamayla uyanıyorum. Hatta bu gece uzun saatler uyuyamadım inanılmaz terledim ve doğum başladı diye düşünüp duş aldım biraz hareket ettim sabaha karşı uyudum. Ama devamı gelmiyor. Tecrübeli anneler her şey böyle mi başlıyor yoksa yalancı sancı mı? Bugün doktor kontrolüm ve nst em var doktora da danışacağım.
Yalancıdır
gelse duramazsın tansıyonun oynar, kaka yapma hissi gelir ,el ayak uğuşabilir ,tırnakların morarır, vajinada dikensi batmalar ,su sızması ,gözlerın bulanır
Birsürü belirti olabilir

BAhsettiginz tarzda agrim oldu 2 gun boyunca. 3.gun dogurdum ama sancilarim yarim saatte bir saatte yada 40dk da geliodu duzensizdi. Son gece artik 10dkda bir gelmeye baslamisti. Doktorunuz bugun soyler açilmaniz varsa. Simdiden kolayliklar diliyorum

Yalancıdır
gelse duramazsın tansıyonun oynar, kaka yapma hissi gelir ,el ayak uğuşabilir ,tırnakların morarır, vajinada dikensi batmalar ,su sızması ,gözlerın bulanır
Birsürü belirti olabilir
Ablam aynı şeyi yaşadı sabah iyi hissediyordu bir doktora gideyim dedi 4,5 cm açılmayla geceye doğru doğurdu dediğiniz gibi şeyler yaşamadı

BAhsettiginz tarzda agrim oldu 2 gun boyunca. 3.gun dogurdum ama sancilarim yarim saatte bir saatte yada 40dk da geliodu duzensizdi. Son gece artik 10dkda bir gelmeye baslamisti. Doktorunuz bugun soyler açilmaniz varsa. Simdiden kolayliklar diliyorum
Sanırım düzensiz ama devamlı bugün kontrolden sonra belli olacak gibi sanki doğumum olacağını hissediyorum ben de🥹

Tövbe tövbe nie yordun kendını .

İyi maşallah güle güle kirlen
Olsun kız kimseye muhtaç kalmayayım 😄 annem rahatsız benim destek olamıyor kayınvalidem seve seve olsa da maalesef dili çok sivri ve aşırı kıran biri. İnsan tedirgin oluyor bir laf edecek diye. Eşim de kızıyor ama doktorum yap bir şey olmaz doğuma da fayda eder tarladaki kadınlar çatır çatır doğuruyor bu yüzden dedi gaza geldim bir haftadır her gün dip köşe yapıyorum eve gelen uçabilir😄😄😄

Siyah Palto Siyah Palto Delallll Delallll Belki sancıdır devamı gelsin diye tüm evi temizledim dip köşe yine yeniden😅 hala benzer şekilde artmadı ama azalmadı da. Birazdan doktorumla görüşeceğim.🫣
Hangi sıklikla gelio sanciniz ? Benim cok siddetli ama duzensizdi o aksam dusa girdim duştan sonra sıklıgı artmaya basladi😀 bide masaya yada sandalyeye tutunup yere çömelin sag sol yapin açıklıgı arttiriyor. Ben hastaneye gittigimde 5cm acikligim vardi 7 saat bekledim dogumu. Dayanip hastaneye gitmeseydim evde beklemeyi tercih ederdim.

Hangi sıklikla gelio sanciniz ? Benim cok siddetli ama duzensizdi o aksam dusa girdim duştan sonra sıklıgı artmaya basladi😀 bide masaya yada sandalyeye tutunup yere çömelin sag sol yapin açıklıgı arttiriyor. Ben hastaneye gittigimde 5cm acikligim vardi 7 saat bekledim dogumu. Dayanip hastaneye gitmeseydim evde beklemeyi tercih ederdim.
Meğerse bebişim yüzünü döndürmüş pozisyon değiştirmiş hala kafası aşağıda ama ensesi arka tarafta yüzü önde. Tam tersiydi ve her an doğum bekleniyordu 🥲 doktor yüzünü çevirirken sancı ve baskı hissetmiş olman normal çok dar bir alan dedi. 🥹

Back
X